Şimdi Ara

Akşam banyo yapıyorum sabah saçlarım yine rezalet(son 2 haftadır feci yağlanıo saçlarım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 haftadır.Hergün banyo yapmak zorunda kalıyorum.Deliricem artık.

Saçlarım banyodan çıktığım haliyle kurutup önlerini kaldırıorum waxın ucundan sürüyorum.(önlerini kaldırmadanki tipimle kaldırdığım zmaan ki tip arasında dağlar kadar fark oluyor.)Açıklamak gerekirse yaş 19 sadece kurutursam 16-17 yaşındaki ergenler gibi oluyor.

Neyse akşam yapıyorum sabah gideri oluo ama banyodan çıktığım halle dağlar kadar fark oluo.
    Sabah banyo yapıp aynı işlemi yapıyorum.Bu sefer kalkınca hem çok yağlı hemde saçıma zarar verdiğimi hissediyorum.

Vücut gelişimi etkiler mi?(hormanal bozukluk)

Sabah üni için ayrı..Akşam bide ehliyet çıktı başıma bi öeri verinde içimi rahatlatın.Hastalık belirtisi felan olmasında.Babamın hergün banyo yapmama nasıl baktğını bilemessiniz.

• sende sabah yap problem ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidicisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

sende sabah yap problem ?

Şunu dikkate al

• şampuanını ya da bu yağlanmaya karsı doğal zytnyaglı sabnlar fln oluo yağlanmaya karsı etkili baya arkadaşım kullanmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

sende sabah yap problem ?

Şunu dikkate al

İnternetten araştırdığım kadarıyla.
    Hergün banyo yaptığımdan dolayı saç derisindeki yağ dengesi bozuluyormuş.2-3 gün yıkamamayı deniyicem.

Teşekkürler.
  • Kafanı kes at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her gün saç yıkamak zararlıdır + saçına wax sürünce uyumadan önce yıkaman gerekir.
  • Yastık kılıfını değiştir
  • Doğal ürünlere yönel.Zeytinyağlı,sarımsaklı,defneli vs şampuanlar var aktarlarda.İlk başlarda biraz saç alışana kadar tuhaf geliyor ama ondan sonra çok rahat.İstersen 1 hafta yıkama,saçta hiçbir kaşıntı,acıma,kepek olmuyor.
  • yastıgı değiş kirlenmiş yaglanmış artık
  • Safran sabunu kullan yağlanmaya 10 numara çozüm

• çıkar küvete vur düzelmezse çıkan doğal özünü kullan.
  • Büyüklerimin ve tanıdıkların söyledikleri bişey var sabah banyo yapma hasta olursun vs vs ama bunu hiç dinlemedim her sabah banyo yaparım rahat ederim hem temiz hissederim kendimi hem saçlarım güzel olur o akşamın verdiği pislik hissi gider çok terliyor insan çünkü.
    kısaca sabahları yıkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctt butcher

Büyüklerimin ve tanıdıkların söyledikleri bişey var sabah banyo yapma hasta olursun vs vs ama bunu hiç dinlemedim her sabah banyo yaparım rahat ederim hem temiz hissederim kendimi hem saçlarım güzel olur o akşamın verdiği pislik hissi gider çok terliyor insan çünkü.
    kısaca sabahları yıkan

Son derece haklısın da.Toplumuzmuzda ve çevremde herkes tarafından düşünce 3-4 günde bir banyo yapılır.

Hergün banyo yapıyorum dediğimde acayip bir bakışları olur.Şu var kendimi ferah hissediyorum.Sıkıntı önceleri yazın(hergün)ancak havalar soğudunda 3-4 gün banyo yaparken gayet mutluydum ama şimdi.Her dk saçlarımı yağlı hissettmekten ziyade hemen dışarı çıkılmıyacak bir hal alıyor bu ara çözemedim.

• Axe yogun arindirici kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: gkn_1903

quote:

Orijinalden alıntı: ctt butcher

Büyüklerimin ve tanıdıkların söyledikleri bişey var sabah banyo yapma hasta olursun vs vs ama bunu hiç dinlemedim her sabah banyo yaparım rahat ederim hem temiz hissederim kendimi hem saçlarım güzel olur o akşamın verdiği pislik hissi gider çok terliyor insan çünkü.
    kısaca sabahları yıkan

Son derece haklısın da.Toplumuzmuzda ve çevremde herkes tarafından düşünce 3-4 günde bir banyo yapılır.

Hergün banyo yapıyorum dediğimde acayip bir bakışları olur.Şu var kendimi ferah hissediyorum.Sıkıntı önceleri yazın(hergün)ancak havalar soğudunda 3-4 gün banyo yaparken gayet mutluydum ama şimdi.Her dk saçlarımı yağlı hissettmekten ziyade hemen dışarı çıkılmıyacak bir hal alıyor bu ara çözemedim.

Malum konu olayından evet öyle durumla karşılaştım daha önce ama cevaplarını verdim onlara neyse şampuanını değiştir bi öyle dene.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.