Şimdi Ara

Akşam saatlerinde Twitch'i 480p bile izleyemiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyla ilgili ben de konu açtım;https://forum.donanimhaber.com/turknet-yogun-saatlerde-yurt-disi-throttle-problemi--142402172

Kesinlikle bir throttle yapılıyor, ayrıca bunun yanında packet loss'lar %5 üzerinde geziyor. Türknet hayal kırıklığı olmaya başladı. Böyle devam ederse aboneliği iptal ettirecem.

Akşam saatlerinde Twitch'i 480p bile izleyemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Tracert testi sonucu ilewww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak kayıt numarasını benimle paylaşabilir misiniz?
    Teşekkür ederim ama ben dilekçeyi hazırlayıp abonelik iptalini gerçekleştiriyorum. Bu söylediklerinizi defalarca yaptım zaten bir çözüm olmadı hiçbirzaman. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k8s

Sorun yaşayanlar için, Twitch'de herhangi bir yayını izlerken ayarlar'a basıp gelişmiş sekmesinden "Düşük gecikme"yi kapatıp deneyebilir misiniz?

işe yaramıyor, her türlü throttle yapıyorlar. ben 1 yıldır netspeeddeyim ve 1 yıldır akşamları asla twitchi düzgün şekilde izleyemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni bir akşam. Aynı sorunlar tam gaz devam bugün 480p oynatıyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_298

Yeni bir akşam. Aynı sorunlar tam gaz devam bugün 480p oynatıyor gibi.
    bu gece 480p bile donuyor
    360p de donuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 15 Mart 2020; 20:44:21 >
  • Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Çok özür diliyorum hocam. Mesajı yazıp kahve yapıp geldim bendede durum aynı. Bir akşam twitch izleyebileceğimi sanmıştım ama nasip olmadı.
  • Aynen bu akşam resmen zirve yaptı. 360p bile donuyor. oyunlar oynanmaz halde. Anlaşılan Netspeed, Türknet, millenicom, sol, hepsinde var bu sorun.
  • Oyunlarda genelde sıkıntı olmuyor ping olarak. Aka canlı yayın yada maç yayınlarında sıkıntı çıkıyor.

Özellikle maç yayınlarında bazen kapatılıyor bazen donuyor

• İlginç bir şekilde hiçbir şey değiştirmemiş olmama rağmen 1080p 60fps donmuyor şuan. Düzelttiler galiba.

Tamam geri öldü en azından 10dk donmadan izletti yüksek kalite yeni rekor akşam vakti için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_298 -- 15 Mart 2020; 21:33:46 >
  • malesef bende de aynı sorun var. ne oyun oynanıyor ne twitch izleniyor. Akşam saatlerinde Twitch'i 480p bile izleyemiyorum.Akşam saatlerinde Twitch'i 480p bile izleyemiyorum.

• Muco kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yurt dışı çıkış yaptığımızda cogent'e kadar teslim süresinde problem bulunmuyor. Ancak cogent tarafında bir çok yol bulunuyor. Biz bu durumu cogent tarafına da ilettik. Diğer ISS firmalarında bu durum var mı diye ayrıca kontrol ettiğimizde aynı ping sürelerini aldık. Biz yine de bu sorunun çözülmesi için cogent'e bildiride bulunduk.

Ayrıca akşam saatlerindeki hız düşüklüğünü genel olarak kontrol sağlanması için network ekibimize bildirdik. Gelişme olduğunda bilgi vereceğim.
  • Azhriell A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyu network ekibimize ilettik. Bu konuda gerekli kontroller yapılacaktır. Gelişme olduğunda bilgi vereceğim.
  • Arkadaşlar boşuna çözüm aramayın, uzun süren konuşmalar sonrasında network ekibi altyapı yetersizliğinden dolayı hız düşüklüğünü kabul etti. Üzücü olan ise bunu belirtmek yerine gizleyerek insanları mağdur etmeleri. Kablonet gibi paketi satarken en baştan belirtilebilinirdi bu. Akşam saatlerinde hız düşüklüğü istemiyorsanız şu kadar daha para ödeyin dese öderdik, bu şekilde olunca türknet benim gözümden düşmüştür. O yüzden akşam saatlerinde yaşadığınız sorunların çözümünü beklemeyin.

aynı cevabı bana da verdiler.hem de ben hız problemi değil ping problemi yaşıyorum. iptal için destek kaydı açtım en kısa sürede de faks göndereceğim.online işlem merkezine erişim sağlabilsem ekran görüntüsü paylaşacağım ama sanıyorum o da çöktü. TIRT.NET
    Merhaba, teknik birimimiz tarafından bilgi verilmiştir. Network ekibimiz arka planda çalışmalarına devam ediyor. Gelişme olduğunda bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Adam zaten bilgilendirildiği mesajı buraya atmış.Farklı bir işlem yapılmışçasına algı yaratmanın mantığı ne?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.