Şimdi Ara

Akşamları İnternet Neden Yavaşlar? Saturasyon Nedir? Pandemide İnternet Yetmiyor Mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilindiği üzere son günlerde aşırı derecede internet yavaşlamaları olduğuna dair söylentiler oluyor, bu yavaşlamaların nasıl olabileceğini değerlendirdiğim bir video hazırladım. Videoda İnternet Servis Sağlayıcı şirketlerin kullandığı teknolojiler, yapılandırmalar ve teknik özelliklerden bahsettim. Türk Telekom'un SSG, TTN, LNS, LAC, VAE, YAPA, AL-SAT gibi terimlerini açıkladım.

Ayrıca videonun söylediği İnternet Şirketleri İncelemesi videoları için aşağıdaki linkten incelememi istediğiniz firmaları işaretleyebilirsiniz.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4MMKPmPzytzuNswnJ0QJ76D2fLzAuoc5bUd6wr4rhqWjZNw/viewform?usp=send_form

En çok oy olan firmaları inceleyeceğim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugureren90 -- 17 Aralık 2020; 23:50:43 >

• ben 6 ay içinde Superonline fiber'e geçmeyi düşünüyorum o yüzden SOL seçeneğini işaretledim.Size kolay gelsin.

• Abi sen nerdesin ya ara ara gelip gidiyorsun  geçen sene mail attım sana blog ile dönmedinde

• 1 saat 26Dk mı, bir film o kadar ya :) özet ne izleyen yazıversin.? Turknet kullanıcısıyım ve genellikle 19.00 ile 12.00 arası internet hızı düşüyor ve ping yükseliyor. 100 mbps fiber paketindeyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.