Şimdi Ara

Akşamları kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar . Başlıkta da belirttiğim üzere her akşam kopma sorunu yaşıyorum ha bu öyle akşam 1 tane şeklinde de değil her akşam saat 20'den sonra düzenli bir şekilde 10-15 kere internet kopuyor . Dsl ışığı yanarken internet ışığı gelmiyor . Ttden geldi ekip evde sorun bulamadılar snr değerim 24-25 değerlerinde 35mbit alıyorum. Turknete kayıt açıyorum haliyle her akşam saat 20' den sonra yaşadığım için onlar 10 saat açık görüyor modemi kapatıyor ancak ben her akşam çile çekiyorum.
    Asus ac51 modemde sürekli uzak sunucudan yanıt yok hatası alıyorum bu da beni turknet kaynaklı bir sorun olduğu fikrine sürüklüyor . Sizce problem nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, arızanızı tekrarwww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz? Konuyu ayrıca takip edebilmem için kayıt numarasını PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • TTnet'te olan hattımı Turknet'e taşıdım. 11 Aralık 2019'da aktif oldu. 26 Ocak 2020'den bugüne kopma sorunu yaşıyorum. Sırasıyla;

26 Ocak - 31 Ocak - 10 Şubat - 16 Şubat ve 19 Şubat 2020

Her defasında sorun çözüldü deniliyor ama kopma sorunu tekrar başlıyor.

Geçen yıl Turk Telekom'da iken kopma olmuştu o zaman apartman içindeki kutuya müdahale edilip halledilmişti.

Bu gidişle Turk Telekom'a geri dönecez sanırım.
  • bende yaklaşık 7 gün önce turk nete geçtim 2 gün üst üste kopma oldu saat 9. ve 10.30 arası ama yaklaşıl 4. 5 gündür kopma olmuyor artık kars gibi bir yerde kopma olması bence normal ama büyük şehirlerde biraz anormal gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cApK1N -- 19 Şubat 2020; 23:28:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.