Şimdi Ara

aksesuar diye yapılan iğrençlikler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en sinir olduğum şey.nasıl bir zevktir anlamıyorum doğrusu..

aksesuar diye yapılan iğrençlikler.

• Bunları ben de sevmiyorum gerçekten.
  • yalnız değilsin bu konuda. parlak paspaslar,parlak cam filmi abartılı krom parça kullanımı,aynaya cd asmak,turbo racıng gibi salak saçma yazılar yapıştırmak direksiyonu alakasızca kaplamak vsvs dahada uzar gider..
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed_ylc

yalnız değilsin bu konuda. parlak paspaslar,parlak cam filmi abartılı krom parça kullanımı,aynaya cd asmak,turbo racıng gibi salak saçma yazılar yapıştırmak direksiyonu alakasızca kaplamak vsvs dahada uzar gider..
    estetik zeka gerektirir
  • Bunları yapanlar zaten genelde apaçi diye tabir edilen tipler dogan şahinlerin çogunda bunları görmek mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Bunları yapanlar zaten genelde apaçi diye tabir edilen tipler dogan şahinlerin çogunda bunları görmek mümkün.
    doğan şahin alıştıkta focusta hatta passat ta görmek sinir bozucu doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: met995

koyduğun direksiyon kaplamasının koyu gri renkte olanını bir sene önce b7 kasa audi a4de gördüm dedimki kendime heralde önceden tofaş kullanıyodu bu miras kaldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

koyduğun direksiyon kaplamasının koyu gri renkte olanını bir sene önce b7 kasa audi a4de gördüm dedimki kendime heralde önceden tofaş kullanıyodu bu miras kaldı.

Alıntıları Göster
    Focusu bildiğin dolmuşa çevirmiş

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-focus-1-6-ghia-71232817/detay#

Arkadaşın fotoğrafını koyduğu ilan bu.Direksiyon ve vitesin kaplanması,debriyaj pedalının hali arabayı anlatıyor zaten
    Bir de 121 bin km'de imiş,geçiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-focus-1-6-ghia-71232817/detay#

Arkadaşın fotoğrafını koyduğu ilan bu.Direksiyon ve vitesin kaplanması,debriyaj pedalının hali arabayı anlatıyor zaten

Alıntıları Göster
    Apaçilik değil bu bildiğin kroluk...

• quote:

Orijinalden alıntı: çapultra

Alıntıları Göster
    bence de hocam, o kaplamalar aşınmayı gizleme kılıfı; ben öyle düşünüyorum
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: rozek

saygılar

++ kesinlikle. ben böyle ilan gördümmü fiyata dahi bakmadan direk kapatıyorum.

şimdi galericilerin yeni uygulaması ise deri kaplama. özellikle dizel fiesta ilanlarında 100 bin km yazmıslar direksiyon yeni deri kaplama gıcır gıcır.
  • quote:

saygılar

kesinlikle doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: acme45

quote:

saygılar

kesinlikle doğru

Alıntıları Göster
    Eskiden minibüs ve otobüslerin direksiyonlarını kaplarlardı şimdi otomobillere geçti bu hastalık.

Birde kırmızı yaptırmış spor görünüm katsın diye herhalde..

• Yıpranan direksiyon simitlerini orjinal deri ile kaplatmak 150 TL. civarına mal oluyor, bu resimdeki işlemse genelde magirus dolmuşçuların zevk için yaptırdığı sonradan yine bu kesimin kendi araçlarının yıpranan direksiyonlarını ucuz yollu kaplatabilme amacı ile başlayan bir ucuz kaplama yöntemi. Hani kaplamaaya lafımız yokta bari düzgün renkler kullanılsın siyahı yokmu bunun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Yıpranan direksiyon simitlerini orjinal deri ile kaplatmak 150 TL. civarına mal oluyor, bu resimdeki işlemse genelde magirus dolmuşçuların zevk için yaptırdığı sonradan yine bu kesimin kendi araçlarının yıpranan direksiyonlarını ucuz yollu kaplatabilme amacı ile başlayan bir ucuz kaplama yöntemi. Hani kaplamaaya lafımız yokta bari düzgün renkler kullanılsın siyahı yokmu bunun?
    Bu kaplama en çok O302 lerin banyo leğeni boyutundaki direksiyonlarına yakışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Yıpranan direksiyon simitlerini orjinal deri ile kaplatmak 150 TL. civarına mal oluyor, bu resimdeki işlemse genelde magirus dolmuşçuların zevk için yaptırdığı sonradan yine bu kesimin kendi araçlarının yıpranan direksiyonlarını ucuz yollu kaplatabilme amacı ile başlayan bir ucuz kaplama yöntemi. Hani kaplamaaya lafımız yokta bari düzgün renkler kullanılsın siyahı yokmu bunun?
    Hadi otobüs, minibüsü anlarım ama şunu binek araçlara yapıyorlar ya ayar oluyorum birader yahu. Resmen apaçilik . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Hadi otobüs, minibüsü anlarım ama şunu binek araçlara yapıyorlar ya ayar oluyorum birader yahu. Resmen apaçilik . . .

Bu Apaçi lafınada tavım ha

Tam anlamı nedir kimse bilmiyor, herkes beğenmediği şeye apaçilik bunu yapana apaçi diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

Alıntıları Göster
    Bu dıreksıyon kaplama 1 metal parlak renkli paspas 2 arabanın heryerıne bol bulup ledler dosemek 3 !
    TEHLİKELİ 3 LÜ :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutu22

Bu dıreksıyon kaplama 1 metal parlak renkli paspas 2 arabanın heryerıne bol bulup ledler dosemek 3 !
    TEHLİKELİ 3 LÜ :)

4- her tarafına krom yapıştırmak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.