Şimdi Ara

Aksiyon Kamera Alirken Neye Dikkat Etmem Gerek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütce 200 lira ona gore alacagim. Alirken neye dikkat etmem lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• anladığım kadarıyla fps aksiyon kameralarında en önemli olay..

fps, frame per second yani saniyede çektiği kare sayısı.. öyle ki 4K 15 fps bir görüntü, 1080p 60 fps bir görüntüden daha kötü gelebilir sana.. bunu da kameranın görüntü algılama sensörü (image sensor) belirler.. 200 TL bütçe ile alabileceğin en iyi kameralardan biri (hatta en iyisi) XiaoMi Yi, tabi yurtdışından alırsan.. Türkiyede bu fiyata böyle bi kameranın yanına bile yaklaşılmıyor..

inceleme konusu aşağıda; bu kamera birçok forum kullanıcısı tarafından da kullanıldığı için destek alman da kolay olur hem..

Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi incelemesi - Kullanıcı Kulübü (484 Kişiyiz) - Gearbest

• Cook sagolun, morhipo da platoon markali bir kamera gormustum. Onu almayi planliyordum. Xiaomi ye daha once de bakmistim fakat yurtdisindan nasil siparis verecegin hakkinda zerre bilgim yok. Site mesela hangisinden verebilirim , yardimci olabilirseniz ne mutlu bana

• http://forum.donanimhaber.com/m_104353429/tm.htm

burada OlguErhan hocamızın incelemesi ve alımla ilgili ipuçları var.. şu an için gearbest.com tercih edilebilir, aliexpresste de bulabilirsin ancak paypal ödemesi kabul etmiyor.. paypal senin için extra bir güvence olur..

bir de ek olarak kamerayı beyaz almanı tavsiye etmem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamsoonloo -- 25 Şubat 2016; 14:15:54 >
  • Tesekkurler , hemen bakiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperen17

Cook sagolun, morhipo da platoon markali bir kamera gormustum. Onu almayi planliyordum. Xiaomi ye daha once de bakmistim fakat yurtdisindan nasil siparis verecegin hakkinda zerre bilgim yok. Site mesela hangisinden verebilirim , yardimci olabilirseniz ne mutlu bana

O kadar çok detay varki .) videoları izleyin çok yardımcı oluyor.

http://www.fordclubtr.com/forum/topic/251922-ara%C3%A7-i%C3%A7i-kamera-yurtd%C4%B1%C5%9F%C4%B1-sat%C4%B1n-alma-videolu-anlat%C4%B1m/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler hemen bakiyorum

• sj4000 ile xiaomi yi nin karşılaştırmalı artı ve eksilerini yazabilir mi biri?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de yazarsa biri cok iyi olur. Sj4000 den yanayim ama ben

• Arkadaşlar bunların yazılmasını beklemek yerine youtube kankanıza Xiaomi yi vs Sj4000 yazabilirsiniz... Yada tek tek türkçe videolarını mevcut ürünlerin kutu açılımları olsun,çekim kaliteliri olsun hepsi var.Yada iki ürününde ana konusu var ufaktan inceleseniz size daha çok faydası olur gibime geliyor... Daha iyi fikir edinebilirsiniz.
  • Peki, bir bakayim tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

sj4000 ile xiaomi yi nin karşılaştırmalı artı ve eksilerini yazabilir mi biri?

Xiaomi Yi ana konusunda faydalı linklerde sj4000 ile olan farkları ve karşılaştırma kayıpsız netlik çekimlerde mevcut.

Her iki model kamerayı kullanan arkadaşların yorumları da var

• Cok tesekkur ederim bakiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen17 -- 1 Mart 2016; 20:31:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.