Şimdi Ara

Aktarmalı uçuş için 1 saat 25 dakika yeterli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Adanadan istanbula daha sonrada İstanbuldan kıbrısa aktarmalı uçuş yapacağım. İstanbul yeni yapılan havallanına indikten sonra kıbrıs uçağını bekleme sürem toplam 1 saat 25 dakika bazıları yetişmezsin dediler bütün uçuşlarımı thy ile gerçekleştireceğim havalanınıda daha önce hiç kullanmadım sizce yetişir miyim? Bir de valiz olayını adanadan verip direkt kıbrısdan mı alacağım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• adanadaysan kıbrıs için mersine geçip ordan gemiyle geçmek mantıklı olmaz mı? Denemedim sesli düşünüyorum sadece.
    Valiz olayını istanbulda uçtaktan indirmelerini bekleyeceksin, valizini alıp kıbrıs uçağına yükleyeceksin. 1.25 saat yetmez diyenler buna dayanarak söylüyor muhtemelen valiz almak uzun sürebiliyor bazen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer aynı rezervasyonla aldıysan iki uçuşu da, sorun yok ama acele etmen gerekir çünkü havaalanı çok büyük ve yine aynı rezervasyonsa valizi Adana'dan verip Kıbrıs'tan alacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetişirsin. Zaten THY bileti sana buna dayanarak satıyor. Valizini Kıbrıs'ta alacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamansude kullanıcısına yanıt
    Hocam Adana’dan bavulları veriyorsunuz. Aktarmalı uçuşu olanların bavulları otomatik olarak diğer uçağa aktarılıyor. Bu sebeple 1 saat 25 dakika yeterli bir süredir. Bileti aktarmalı aldıysanız zaten yetişebilecek şekilde ayarlıyorlar. Çok aksi bir durum yaşanıp rötar yapılmaz ise. Aksi bir durum olursada tk size gerekli yardımı ve desteği sağlar. İyi günler

• FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Ben kıbrıstan adanaya gideceğim ilk başta dönüşü de aynı havayolu şirketinden aldım. Gemiyle mantıklı olabilirdi biletimi kesmeden önce ama ne yapalım artık sağlık olsun. Valiz olayınıda anladığım kadarıyla aynı havayolu şirketinden verdiğim için adanadan verip kıbrıstan alacağım umarım yetişirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.5 saatlik yol(yalnız gidiş)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.