Şimdi Ara

Aktif Çalışılmadığına Dair Belge Nasıl Alınır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anneannem için bakım parası çıkacak ancak benim aktif olarak çalışmadığıma dair ssk, bağkur ve emekli sandığından belge gerekliymiş. Öğrenci olduğum okuldan mı alacağım bunu, tek tek bu yerlere gidip mi alacağım yoksa e-devletten oluyor mu bu? İnternette aradım konuyu bulamadım. Sorabileceğim bir merci de aklıma gelmedi. Çünkü oldukça uzak bana bu ilgili yerler. Vizelerim de başlamak üzere. Cevaplarsanız hem ben hem de yol arayan arkadaşlar için iyi olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyuyas -- 28 Şubat 2018; 20:34:21 >

• E devletten alabilirsin ama ıslak imzalı isterler.
    E imza diye bi mevzu var ama devletin x kurumu y kurumundan e imzalı evrağı kabul etmiyor böyle bir ülkedeyiz işte.
    Sgk kurumuna git orda rehberlik hizmetleri bölümü var orda anlat derdini imza kaşe kesin yaptır e imzalı bu olur derlersede abi ıslak imza kaşe istiyorlar de.
  • Teşekkür ederim. Cidden bu e-devlet ne işe yarıyor anlamadım. Öğrenci belgesi alacağım. Öğrenci işleri internetten oluyor artık biz vermiyoruz diyor; diğer kurum ise e-devletten geçerli olmuyor diyor. Komik cidden. Hallettiğim zaman buraya yazar konuyu kitlerim. En azından diğer insanlara bir yardımı olsun.
  • Sgk dan veya e devletten sigortasının olmadığına dair belge çıkartıcaksın o kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.