Şimdi Ara

Aktif Subwofer seçiminde yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımda yer kaplamayacak ve ortalarda gözükmeyecek aktif subwofer arıyorum arıyorum araştırmalarımda Pioneer TS-WX610 bu ürünü buldum. Ayrıca fiyatı hepsiburada comda yurttışındaki sitelerden yarı yarıya daha ucuz. bu ürünü hiç kullanan arkadaş varmı. performansı nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubirtina -- 8 Aralık 2013; 19:36:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tubirtina

Merhaba arkadaşlar

Aracımda yer kaplamayacak ve ortalarda gözükmeyecek aktif subwofer arıyorum arıyorum araştırmalarımda Pioneer TS-WX610 bu ürünü buldum. Ayrıca fiyatı hepsiburada comda yurttışındaki sitelerden yarı yarıya daha ucuz. bu ürünü hiç kullanan arkadaş varmı. performansı nasıl

araç hb kasa ise performans alırsın fakat hb değilse sedan kasada performans bekleme bu arada ince bir bass sesi verir etrafı yada arabayı sallamaz yani aynaya baktığınızda ayna titremez

• Aracım Toyota Corolla sedan. Aslında aracımı titretmesini beklemiyorum. İstediğim normal seste müzik dinlerken alt frekanslardaki sesi alabilmek. Şu anki koaksiyel ve oval hoporlerlerden bu sesi alamıyorum.

Bazı üst sınıf araçların orjinalinde aracın bir yerlerinde gizli wover oluyor. Yoğun bas değil ama tatminkar bir ses sunuyor o şekilde bir ses elde edebilsem yeter bana
  • quote:

Aracım Toyota Corolla sedan. Aslında aracımı titretmesini beklemiyorum. İstediğim normal seste müzik dinlerken alt frekanslardaki sesi alabilmek. Şu anki koaksiyel ve oval hoporlerlerden bu sesi alamıyorum.

Bazı üst sınıf araçların orjinalinde aracın bir yerlerinde gizli wover oluyor. Yoğun bas değil ama tatminkar bir ses sunuyor o şekilde bir ses elde edebilsem yeter bana

koltuk altına koydursan olmaz mı bagajda sedan kasada zor bas sesi alırsn

• bygamer B kullanıcısına yanıt
    İyi bir noktaya değindin, bunuda sorucaktım. En iyi bas aracın neresine konumlandırırsam alırım acaba, (En yüksek değil en iyi) koltuk altına bas kullanıp kullanan varmı. Bir yerde okumuştum, Bas hoporlörü kullnıcaya @bygamer en uzak yere konumlandırılmalı diye o yüzden bagajda ki stepne yeri aklıma geliyor.
  • quote:

İyi bir noktaya değindin, bunuda sorucaktım. En iyi bas aracın neresine konumlandırırsam alırım acaba, (En yüksek değil en iyi) koltuk altına bas kullanıp kullanan varmı. Bir yerde okumuştum, Bas hoporlörü kullnıcaya @bygamer en uzak yere konumlandırılmalı diye o yüzden bagajda ki stepne yeri aklıma geliyor.

bassın sesi uzaktan daha tatlı gelir fakat bana kalırsa araç içinde bu tür küçük bassların olması iyi olur diğer türlü verimli bir ses alamazsınız ki zaten sizin alıcağınız bass bagaj bassı değil araç içi koltuk altı vb. yerlere takılır

• Bu bası stepne arasına koymak için tasarlamışlar, o yüzden ilgimi çekti, bunu koltuk altına koymak imkansız. bir yerde dinleme imkanım olsa kesin kararımı ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardıma ihtiyacım var
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.yenimarkamodelleri.com/arac-modelleri/araba-aksesuar/araba-bagaji-icin-pioneer-ts-wx610a-subwoofer

o araç hb kasa anladığım kadarıyla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.