Şimdi Ara

AKÜ MARKA VE MİKTAR SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12v 160 amperlik akü almak istiyorum golf arabasının motorlarıyla güneş enerjili araba yapıcam fakat akü seçimim nasıl olmalı yuasa mı best&best mi

hangi marka olmalı ve sadece tek bir akümü daha mantıklı olur yoksa parça parça 4 tane 40a lik gibimi, ağırlık taşınabilirik açısından yada akü ömrü vs.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djan -- 3 Mayıs 2008; 2:19:17 >

• Yuasa marka aküler 2 yıl garantili 5 yıl ömür beklentilidir .

YUASA NP Serisi : 5 YIL ÖMÜR BEKLENTİLİ

YUASA NPL Serisi : 10 YIL ÖMÜR BEKLENTİLİ

http://www.12voltaku.com/yuasa.html

2 tane 65 Ah kulanırsın

teknik detay linkte

http://www.12voltaku.com/PDF_ler/NP65_12.pdf

• En iyisi Yuasa galiba ...

Birde merak ettiğim biz bu akülerin raf ömürlerini nerden biliceğiz? Belki 1 yada 2 yıldan beri duruyordur mal nasıl anlıcaz?
  • Akülerin üzerinde imal tarihi küçük bir etikette yazar mesela 05.2008
  • Başka fikri olan yokmu??
  • Ben GEMA kullanıyorum.Çok da memnunum
  • aküleri güneş panelleri ile besleyeceksen sana panellere uygun bir şarj regülatörü ve solar akü lazım. solar akü fiyatları pahalı dersen jel akü al derim. aksi takdirde AGM dediğimiz kuru aküler pek iyi olmuyor. güneş panelleri ile şarj edeceksen jel akü al ve alırken üretim tarihini kesin sor. hatta belgesini iste.

istersen elindeki motorun gücünü ve günde kaç saat kullanmayı planladığını yaz ben sana neler lazım söyliyeyim. hangi panel hangi regülatör ve kaçlık akü lazım söyliyeyim.

birde unutmadan umarım elindeki motor DC motordur. yoksa birde işin içine inverter girer. motorlarda malesef sadece tam sinüs inverterler ile beslebnir. bununda fiyatı diğerlerine göre çok fazladır. neyse sen biraz daha fazla bilgi yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.