Şimdi Ara

AKÜ TAKVİYESİ YENİ NESİL ARAÇLARDA ZARARLI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim aracın aküsü bitmiş bazıları takviye yapma bazıları yap birşey olmaz diyor sizce ne yapmalıyım?geçen hafta servise gidip ölçtürmüştüm akü iyi demişlerdi 15-20 dk teyp çalmayla hemen bitiyor

• Aracımın kullanma klavuzunda

Zararlı oldugu yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Aracımın kullanma klavuzunda

Zararlı oldugu yazıyor.

aracınızın markası ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Aracımın kullanma klavuzunda

Zararlı oldugu yazıyor.

aracınızın markası ne?

BMW
  • komple akü mü değişecek yani
    teknoloji daha fazla ilerlerse iyi olmayacak
    bu arada, söylemiş olayım, geçen gün çırağan sarayının yakınında bi gallardonun aküsü bitmiş heralde, önde bi cayenne vardı, kablolar falan bağlanmış, sanırsam takviye yapıyolardı enteresan
  • zararlı bildiğim kadarıyla
  • ben 2004'de 97 model otm. vites ford mondeo almıştım. aracı aldığım kişi bana başkasından takviye alabilirsin ama başkasına takviye verme demişti. çünkü kendisi yapmış ve aracın beyin arıza yapmış. bence bunlar yeni araçlar için riskli olabilir. benim de akü zayıfladı ve değiştireceğim ve bunu servise yaptırmayı düşünüyorum. tabiki aküyü kendim alacağım.

şunu da belirteyimki akü zayıfsa düşük akım nedeni ile bazı elektronik parçalar zarar görebilir. bu nedenle akünün zayıfladığını düşünüyorsanız mutlaka değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzitusi -- 29 Ekim 2007; 20:55:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2004 Laguna'dan 2004 C3 dizele takviye yaptim. kablolari Laguna'dan soktum, C3'ten sokerken kisa devre yaptirmisim, C3 stop etti. Zarar vermis oldugumu sandim ancak hicbir sorun olmadi. Cok hassas bir durum olacagini sanmiyorum.
  • Benim arabanın klavuzunda bırakın zararlı demeyi nasıl takviye yapılacağı bile anlatılmış.
  • EN İYİ AKU MARKASI HANGİSİ ACABA KALİTELİ SORUN ÇIKARTMAYAN UZUN ÖMÜRLÜ

BİRDE ARABANIN VOLTAJINA GÖRE AKÜ NASIL BULUNUR
  • eğer arabayı kısa süreli kullanıyorsanız akü kendini şarj etme fırsatı bulamaz

aküyü yerinden söküp bir elektrikçide uzun süreli şoklatmadan şarjlatırsanız (akşam verip sabah almak gibi) akünüz kendine gelir eğer ölmemişse
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpinA3

EN İYİ AKU MARKASI HANGİSİ ACABA KALİTELİ SORUN ÇIKARTMAYAN UZUN ÖMÜRLÜ

BİRDE ARABANIN VOLTAJINA GÖRE AKÜ NASIL BULUNUR

Delphi, Bosch, Mutlu bi de Varta bunlar en iyi ve sorunsuzları.
    Tüm arabalar 12V tur. Aküler standarttır. Standart binek arabalarda 60Ah akü kullanılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.