Şimdi Ara

Akvaryum sehpası boyu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun süredir takip ettiğim forumda çok aktif olmayan bir kullanıcıyım. Araştırdım fakat pek birşey göremedim benim sorunum hakkında. 70cm'lik bir akvaryumum var ve bunu taşıyan sehpa da 73 cm. Tankımı büyütmek istiyorum fakat sehpayı yer darlığından değiştiremem. Sorum şu 90 cm'lik bir akvaryum alırsam yanlardan taşan 10'ar cm sorun yaratır mı? Yaratmazsa kaç cm daha uzatabilirim? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• 73 cm lik sehpanın üstüne destek olacak şekilde 90 cm uzunluğunda akvaryumu taşıyabilecek demir profil, tahta vs koymanız lazım. Onun üzerine de bir strafor koyarsanız bence sorunsuz kullanılır.
    Ama direk üzerine koyarsanız akvaryum esner ve çatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

73 cm lik sehpanın üstüne destek olacak şekilde 90 cm uzunluğunda akvaryumu taşıyabilecek demir profil, tahta vs koymanız lazım. Onun üzerine de bir strafor koyarsanız bence sorunsuz kullanılır.
    Ama direk üzerine koyarsanız akvaryum esner ve çatlar.

Anladım birkaç gün içinde tank alacağım, buna dikkat ederek almalıyım demek ki. Teşekkür ederim.
  • Eğer kenarlardan 10ar cm taşıyorsa tehlikeli olabilir. Patlaması muhtemel arkadaşın dediği gibi.
  • Kaan0nur kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim. Altına bir destek şart o zaman.
  • çift sunta tahta veya daha kalın bir tahta üstüne strafor oldukça güvenli olur.
  • arkadaşlar akvaryumun boyunda sadece 5 er cm çıkıntı var eninde problem yok sizce sıkıntı cıkarmı akvaryum ölçüleri (100x80x40 ) şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salon için Avize Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: apqo43

arkadaşlar akvaryumun boyunda sadece 5 er cm çıkıntı var eninde problem yok sizce sıkıntı cıkarmı akvaryum ölçüleri (100x80x40 ) şimdiden teşekkürler

Hiçbirşey olmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.