Şimdi Ara

alacakarnlık ilk seriyi izledim ve hayal krklığına uğradım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alacakaranlık ilk eseri izledim ve hayal kırıklığına uğradım çünkü okuduğum kitapla kıyaslanınca baya kötu olduğu anlaşılıyor

• Hollywood yapımlarına az da olsa sempatim vardı. Onu da Avatar'ın en iyi film sıfatıyla ödül almasından sonra yitirdim. Artık sadece bağımsız filmleri izliyorum. Gözlerimi şaşırtan görsel efektler olmasa bile ruhuma, duygularıma ve aklıma dokunuyorlar. Orada insan hallerini daha samimi geliyor. Kendime daha yakın hissediyorum.
  • meraba ben edward
  • -Cennettemiyim?
    -Hayır.Aç gözlerini...

beni çok etkilemişti bu sahne
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇitoriAşkım
    -Cennettemiyim?
    -Hayır.Aç gözlerini...

beni çok etkilemişti bu sahne

Sen bi de kitabini oku.. O Alice'in, "Edward senin öldügünü düsünüyor ve intihar etcek Bella "dediginde kari gibi bagircaktim

• quote:

Orijinalden alıntı: djktrap
    alacakaranlık ilk eseri izledim ve hayal kırıklığına uğradım çünkü okuduğum kitapla kıyaslanınca baya kötu olduğu anlaşılıyor

Evet ama ben böyle olcagini tahmin ettigim icin pek hayal kirikligina ugramadim. Önemli olan kitaplar zaten. Ben Alacakaranlik'i karakterleri tanimak ve James'in Cullenlarla savastigi sahnei görmek icin ve Yeniay'i da, kitabi okurkenki hayal ettiklerimle, filmi karsilastirmak icin izledim :) önemli olan kitaplar bence zaten, filmler kisa ve özet oldugu icin pek etkileyici olmuyor :)
  • gömleğimi falan edward gibi çıkarıorm lan artık yürüyüşüm duruşum bile değişti

NOT:benziorm zati
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.