Şimdi Ara

Alafranga tuvaletten nefret ediyorum ! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
218
Cevap
1
Favori
26.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

ben şu zıçmak için evb ev dolaşam arakdaşa koptum

Bi de düzgün yazabilsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Arkadaş her yerde mi alafranga olur ya, hiç alışık değilim, zorlanıyorum kasıyorum kendimi. Başkasının poposunu koyduğu yere senin de koyman başlı başına iğrendiyiro beni, temizliği de zor, alışması da.

Alaturka hep favorimdir, temiz bir alaturka tuvaleti hiçbir şeye değişmem.

Var mı benim gibi alafranga tuvaletten nefret eden başka?

Diğerine oturunca kıcıma bi soğukluk geliyo, huylanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Arkadaş her yerde mi alafranga olur ya, hiç alışık değilim, zorlanıyorum kasıyorum kendimi. Başkasının poposunu koyduğu yere senin de koyman başlı başına iğrendiyiro beni, temizliği de zor, alışması da.

Alaturka hep favorimdir, temiz bir alaturka tuvaleti hiçbir şeye değişmem.

Var mı benim gibi alafranga tuvaletten nefret eden başka?

Diğerine oturunca kıcıma bi soğukluk geliyo, huylanıyorum

kedidir kedi.
  • Alaturka tuvalete çömelmek kadar güzeli var mı ? Otursam yarım saat kalkmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Alaturkada temizliği nasıl yapıyorsunuz?Alafrangada eğer su püskürten yer iyi ayarlanmışsa 5-10 saniyede tertemiz oluryor,alafrangada her seferinde k*çınızı ellemi yıkıyorsunuz?Bu temiz ve hijyenikmi?Bana hiç temiz gelmiyor valla+olarak evin dışında pek tuvaletim gelmez.

peki o su fışkırtan şey malum maddeyi testis bölgesine doğru sıçratmıyomu
  • Bu konunun bu kadar tutulacağı aklımın ucumdan bile geçmezdi :D
  • Zıçma aktivitesiyle medeniyet arasında ilişki kuran kişileri tebrik ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 25 Mayıs 2010; 19:14:40 >
  • ya biri anket yapsa iyi olur ..
    bu arada alaturka da zçıyorum . çömdümmü 30 dakkaya kalkmam . s'x sonrası cigara gibi
  • Alafranga kullanıcısıyım, bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.Harika bir şey, bence hepiniz denemelisiniz.
  • Alaturka kullanırım. Mecbur kalınca alafranga da kullanıyorum ama taharet musluğu problem oluyor alaturka 4 ever o değilde elle temizleyen varmış ben genelde tuvalet kağıdını ıslatır yumuşatır ve nazikçe silerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoltingen

quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Alaturkada temizliği nasıl yapıyorsunuz?Alafrangada eğer su püskürten yer iyi ayarlanmışsa 5-10 saniyede tertemiz oluryor,alafrangada her seferinde k*çınızı ellemi yıkıyorsunuz?Bu temiz ve hijyenikmi?Bana hiç temiz gelmiyor valla+olarak evin dışında pek tuvaletim gelmez.

27 yaşındayım ve 27 yıldır kçımı elle yıkıyorum hiç tuvalet kağıdı kullanmam.Hijyenik olmasa herhalde şimdiye çoktan ölürdüm.Ayrıca eskiden tuvalet kagıdı mı vardı? Ama tabiki elinizi iyi yıkayıp kolonya kullanmanızı tavsiye ederim.Hey Allahım anlattığım olaya bak yaa

• alaturka forever

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: DeveloperROCK

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Alafranga alaturka'ya dönüşebilir ama alaturka alafrangaya dönüşemez.
     Alafranga tuvaletten nefret ediyorum !

Alafranga tuvaletten nefret ediyorum !

++

BU lağzımlıklar sayılmaz
  • Çook güzep bir tespitim var bu konuda. "Elim pis olacağına g*tüm pis olsun" Her sabah tuvalet ihtiyacımı alafrangada gideririm. Sonra duşumu alır okuluma giderim. Popomuda avuçlamam oh mis. Daha ne olsun be.
  • yorumları okurken gulmekten oldum.dh isi gucu bıraktı g.tu nasıl yıkıyalım onu tartıdısıyor.bunun club unu kurun .fan sayısı patlama yapar.:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

Asıl alaturka bir facia. Ülkemize gelen turistlere dalga konusu bile oluyor. Tam bir geri kalmış şark hastalığı. Alışın artık medeniyete.

turistler ilk olarak kendi tarihlerine baksınlar fransada 1700 lü yıllarda inşa edilen koskaca versay sarayında bir adet tuvalet bukunmaması onların bu konuda ne kadar medeniyete ulaştıklarının büyük bir göstergesidir
  • Vücudum şartlanmıştır büyük tuvaletim evde olduğum 18:00 ila 24:00 saatleri arasında gelir gider. Ha bi aksilik olur dışarda gelirse imkansız hiç bir yerde yapamam.Evde alafrangamda alırım pspmi rahat rahat yaparım.Dışarda da illa çok sıkıştıysam alaturka tercihimdir yanımda hep ıslak mendil ve kuru mendil bulundururum zaten. Okulda bile tuvalette 1 dkdan fazla kalınca titremeye başlıyorum. Millet alıyor çayını kahvesini sigara içiyor ne biçim iş anlamam.
  • hayatta en nefret ettiğim ilk 3 şey arasında alafranga
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.