Şimdi Ara

Alafranga tuvaletten nefret ediyorum ! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
218
Cevap
1
Favori
26.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MartNisan

Asıl alaturka bir facia. Ülkemize gelen turistlere dalga konusu bile oluyor. Tam bir geri kalmış şark hastalığı. Alışın artık medeniyete.

ahahahahah

medeniyetmiş

millet hep ayakta işiyor heryer s*d*k

sifonu çekmeyenler mi dersin hastalikli vucutlari ile oturanlar mi dersin pis bırakanlar mı dersin

gozumde en pis alaturka en temiz alafrangadan 10 kat daha temiz ve hijyeniktir

çok mecbur durumlarda kullanılmak üzere geliştirilmiş meşhur kartal duruşu vardır bu arada bunuda hatırlatayım
  • Benim gibi alaturkacılar için alafranganın üzerinde alaturkadaki pozisyonda durmak da mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Benim gibi alaturkacılar için alafranganın üzerinde alaturkadaki pozisyonda durmak da mantıklı.

Denicem :D
  • Evde hele bir de sadece siz kullanıyorsanız alafranga çok idealdir. Ama yok dışarda veya kalabalık bir aileyse alaturka daha iyi.

Ben mesela alafranga ile ilgili sıkıntılarımı yazayım.

Oturduğunuz zaman malumunuz yerçekimi ile hızlanan atık suya hızlı temas etmekte buda suyun sıçramasını sağlayarak dotunuze dönmekte. Biz buna kısaca suyun intikamı diyebiliriz. O suyun içinde ne vardır ne tür mikroplar vardır siz hesaplayın. Eskiden bu sorun alaturka da da mevcuttu lakin wcmatik denen dahiyane icat sayesinde o sorun ortadan kalktı.

İkinci büyük sorun ise, cinsel organ ile ilgili. Testislerim içerde iken rahatsız oluyorum. Hele ki eğer yanlışlıkla oğlanı tuvalate değdirirsem o günüm zehir olur.

Ne varsa eskilerde var, alaturka daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandgustin

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Benim gibi alaturkacılar için alafranganın üzerinde alaturkadaki pozisyonda durmak da mantıklı.

Denicem :D

birkaç yıl önce forumda bir konu açılmıştı, tuvaletten bir gürültü gelmiş ve ev arkadaşı mı misafiri mi alafrangada alaturka pozisyonunda otururken klozeti kırmış. nasıl bulurum bilmiyorum, hatta kıbrıs'ta yaşıyorlardı sanırım
  • Alaturka gibisi varmı ya biz köydeykene hep derdik samanların ağaç diblerinin altına sıçacağımıza kanalizasyon sistemi gelsin alaturca gelsin medeniyet gelsin dediydik.Şimdi alafranga mi medeniyet oldu ?.Bacaklar çalışıyor farkında olmadan spor yapıyorsunuz sıçarken gazete okuyup bulmaca çözenlerede kılımdır.Sıçmak gibisi varmı ya.Bizim köyde bir laf vardır.''Hiçbir psikolog insanı sıçmak gibi rahatlatamaz.Keyif sizin yine de
  • Ben de alafranga tuvaletten nefret ederim. Ev dışında tam bir pislik yuvası. Kıçınızı koyduğunuz yere adamın kıçı değiyor, icabında idrar sıçrıyor; siz de oraya oturuyorsunuz. Bu mudur hijyen? Bu mudur medeniyet? Alafranga tuvalet medeniyettir diyen beyinlerin(!) "medeniyet"in ne demek olduğunu bilmediğine adım gibi eminim. Nasıl bir zihniyet bu midem bulandı yemin ediyorum.
  • o değil de tuvalet kapağı olmayan tuuvalette büyük tuvaletinizi yapmanız sakıncalı.
    şap diye düşüyor , tuvaletteki sular ıslatıyor her tarafınıza su sıçrıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

alafranga da mok nasıl çıkıyor abi. Bir kere makat bölümü genişlemiyor. Ama alaturka da domaldigin için hem genişliyor hemde bağırsaklardan atık lar kolay çıkıyor. Dışarıda alafranga olursa valla üzerine çıkıp domaliyorum.çok rahat oluyor. Birde alafranga da tuvaletini yapınca su sıçrıyor. Iğrenç birşey bu. Herzaman alaturka

Yoruma gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Arkadaş her yerde mi alafranga olur ya, hiç alışık değilim, zorlanıyorum kasıyorum kendimi. Başkasının poposunu koyduğu yere senin de koyman başlı başına iğrendiyiro beni, temizliği de zor, alışması da.

Alaturka hep favorimdir, temiz bir alaturka tuvaleti hiçbir şeye değişmem.

Var mı benim gibi alafranga tuvaletten nefret eden başka?

http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
  • quote:

Asıl alaturka bir facia. Ülkemize gelen turistlere dalga konusu bile oluyor. Tam bir geri kalmış şark hastalığı. Alışın artık medeniyete.

daha düne kadar turist deiklerin tas'a şeylerini yapıp ,balkondan aşagıya atıyorlardı adamlarda tuvalet denen alışkanlık yoktu 100 yıldır adamlar tuvalet kullanıyor biz kendimizi bildikbileli tuvalet kulanıyoruz ve ayrıca alaturka tuvalet saglık açısındanda en uygun olanıdır. bulaşıcı hastalıkların yayılma oranı azdır popodan popoya bulaşı hastalık geçmez.
  • Valla 4-5 kere klozette sıctım o da mecburiyetten.Normal sartlarda hayatta klozette sıcmam.Birincisi oturdugun yere senden önce 300 tane göt oturmuş oluyor , ikincisi kıçınızdan cıkardıgınız bok aşağıya indi mi suya carpıyor ve buz gibi boklu suda o seken boktan götünüze sıçrıyor.Ulan yazarken bile midem bulandı.Yavaş atılmıyo ki bok , su az sıcrasın götümüze gelmesin, olmuyor her seferinde deniyorum illa ki götüme su geliyor.
    Ama alaturcada , hem bacak kası yapıyorsun , hem de sıcarken su gelme ihtimali yok.He dışarıda deliği kapaksız olan ve suyu yüksekte olan alaturcalar da var.Yani alaturca ama asagıdaki boklu su deliğe cok yakın ve sıcramaya müsait.Öyle yerde de sıcmak herkesin harcı değil.Öyle yerde sıçarken direk cumburlop deliğe sallamıcaksın , potaya carptırıp da atıcaksın boku , ya da mermere sıcıp sürüklenmesini saglıcaksın.Böylece sıçtıgın bok yavaş düştüğünden götüne kadar gelecek boklu su sıcramasına sebebiyet vermez.
    Ayrıca göt silme olayına gelince , önce selpakla baya baya silerim , en son kıçımda kalan küçük çikolata parçacıklarını toplamak için çıplak elle suyla alırım.Sonra da güzelce elimi sabunlarım.
    Ama bu medeni abilerimiz gider her türlü götün değdiği yere götünü sürer , kıçını da adam gibi temizlemez , hatta sıçrayan boklu suyla götüne duş aldırır , sonra biz medeniyiz diye ortalıkta gezer.
  • B.k var dediler geldik
  • Arkadaşlar ben alafranga tuvaleti tercih ediyorum. Ancak alaturka insan için hem daha sağlıklı hem de daha rahat görünüyor. Çünkü denildiği gibi o posizyondayken dışkılama daha rahat olacaktır. Ancak alaturka tuvaleti tercih edenlere buradan soruyorum. Her seferinde soyunuyormusunuz? Soyunmuyorsanız pantalonunuzu indirdiginizde nasıl oluyorda dışkılıyorsunuz? Taharet musluğuda olmadığına göre yanda bulunan çeşmeden kağıdı ıslatıp poponuzu öyle mi temizliyorsunuz? Bu üçünün cevabını istiyorum

Edit: Ya bu arada insanımız hakikatten tuvalet eğitimine ihtiyacı oldugunu düşünüyorum ya! Ben özel bir üniversitede okuyorum, okulun özel yurdunda kalıyorum ki bu üniversite türkiyenin en gözde üniversitelerinden biri ve bu okulda okuyan insanların çoğunun ailesi resmen para basıyor. Haliyle bu insanların belli bir kültürden geldiğini düşünüyorsun ancak burada tuvaletlerde yere sıçan da var, odasının hemen yanındaki tuvalete gitmeye üşenip içtiği meyva suyu kutularına işeyen ve daha sonra oda kapısının önündeki çöpe bunu atanlar ve bütün koridorun sidik kokmasına sebebiyet veren mahlukatlar da var ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremg -- 26 Mayıs 2010; 1:30:01 >
  • quote:

En kibar halimi takınarak sana "yuh" diyorum kardeşim. O övdüğün yabancılar kıçını yıkamaktan acizler. Tuvaletler, birer bakteri yuvasıdır ve o bakteri yuvasından ne kadar uzak kalırsan o kadar iyidir. Bu noktada da alaturka tuvaletler daha hijyeniktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremg

Arkadaşlar ben alafranga tuvaleti tercih ediyorum. Ancak alaturka insan için hem daha sağlıklı hem de daha rahat görünüyor. Çünkü denildiği gibi o posizyondayken dışkılama daha rahat olacaktır. Ancak alaturka tuvaleti tercih edenlere buradan soruyorum. Her seferinde soyunuyormusunuz? Soyunmuyorsanız pantalonunuzu indirdiginizde nasıl oluyorda dışkılıyorsunuz? Taharet musluğuda olmadığına göre yanda bulunan çeşmeden kağıdı ıslatıp poponuzu öyle mi temizliyorsunuz? Bu üçünün cevabını istiyorum

resimli anlatım da ister misin.
  • quote:

cHoq cO0lsunnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark1n

quote:

Orijinalden alıntı: keremg

Arkadaşlar ben alafranga tuvaleti tercih ediyorum. Ancak alaturka insan için hem daha sağlıklı hem de daha rahat görünüyor. Çünkü denildiği gibi o posizyondayken dışkılama daha rahat olacaktır. Ancak alaturka tuvaleti tercih edenlere buradan soruyorum. Her seferinde soyunuyormusunuz? Soyunmuyorsanız pantalonunuzu indirdiginizde nasıl oluyorda dışkılıyorsunuz? Taharet musluğuda olmadığına göre yanda bulunan çeşmeden kağıdı ıslatıp poponuzu öyle mi temizliyorsunuz? Bu üçünün cevabını istiyorum

resimli anlatım da ister misin.

Yiyorsa koy. Bana uyar şahsen...
  • quote:

Avrupaya tuvaleti öğreten osmanlı.Fransanın ünlü versay sarayında 1300 oda var ama tuvalet yok.
  • Bok mevzusu kız mevzusundan da derin mevzu. :))
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.