Şimdi Ara

Alafranga tuvaletten nefret ediyorum !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
1
Favori
26.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş her yerde mi alafranga olur ya, hiç alışık değilim, zorlanıyorum kasıyorum kendimi. Başkasının poposunu koyduğu yere senin de koyman başlı başına iğrendiyiro beni, temizliği de zor, alışması da.

Alaturka hep favorimdir, temiz bir alaturka tuvaleti hiçbir şeye değişmem.

Var mı benim gibi alafranga tuvaletten nefret eden başka?
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Alafranga Tuvaletlerden Nefret Etmenin Nedenleri

Alafranga tuvaletler birçok kişi için hijyenik ve pratik bir seçenek olsa da, bazı kullanıcılar onlardan hoşlanmaz. Konforsuzluk, su sıçraması ve temizlik zorluğu, alafranga tuvaletlere karşı duyulan hoşnutsuzluğun yaygın nedenleridir.

Alaturka Tuvaletlerine Göre Dezavantajlar

Alaturka tuvaletlere kıyasla alafranga tuvaletlerin en önemli dezavantajı su sıçramasıdır. İdrarın klozete çarpmasıyla oluşan sıçramalar, kullanıcıların kıyafetlerini ve banyo zeminini ıslatarak rahatsızlık yaratabilir. Bu sorunu önlemek için özel idrar sıçrama önleyiciler kullanılabilir.

Hijyen Kaygıları

Alafranga tuvaletlerin hijyenik olmadığına dair yaygın bir yanlış anlama vardır. Ancak doğru kullanım ve temizlik ile alafranga tuvaletler alaturka tuvaletler kadar hijyenik olabilir. Düzenli olarak temizlenen ve dezenfekte edilen alafranga tuvaletler, hastalıkların yayılmasını önlemeye yardımcı olur.

Temizlik Zorluğu

Bazı kullanıcılar alafranga tuvaletleri temizlemenin alaturka tuvaletlere göre daha zor olduğunu düşünür. Ancak uygun temizlik maddeleri ve teknikleri kullanılarak alafranga tuvaletler kolayca temizlenebilir. Klozetin iç kısmını temizlemek için özel fırçalar ve temizlik ürünleri mevcuttur.

Sonuç

Alafranga tuvaletler herkes için uygun olmayabilir. Su sıçraması, hijyen kaygıları ve temizlik zorluğu gibi nedenlerle bazı kullanıcılar alaturka tuvaletleri tercih edebilir. Kişisel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun tuvalet türünü seçmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alafranga vazgeçilmezdir.Fakat evimin dışında bende sevmem.Varsa tuvalet kağıdı ile bütün çevresini sar kapağın,öyle otur mecbur kalırsan.
  • Kendi evim haricinde nefret ederim ben de.
  • evde ikiside var ama bende alaturka kullanıyorum
  • Aynen bende
  • Asıl alaturka bir facia. Ülkemize gelen turistlere dalga konusu bile oluyor. Tam bir geri kalmış şark hastalığı. Alışın artık medeniyete.
  • alaturka gibisi varmı ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnumdan nefret ediyorum.
    5 yıl önce açıldı
    Okuldan nefret ediyorum
    5 ay önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alafranga iyidir...
  • biz evrupalıyık ne işimiz olur alaturkayla
  • alafranganın keyfi bi başka
    ama dışarıda donuma salarım daha iyi yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

Asıl alaturka bir facia. Ülkemize gelen turistlere dalga konusu bile oluyor. Tam bir geri kalmış şark hastalığı. Alışın artık medeniyete.

tuvaleti temiz tutmazsan sadee tursitlere değil herkese madara olursun. Alafranga tuvaletin medeniyetin bir örneği olduğu savı da tamamen saçmalık.
  • evet dostum kolera hastalığına yakalanma şansın var alafranga da evde alafranga , dışarıda toletim pek gelmiyor
  • quote:

Asıl alaturka bir facia. Ülkemize gelen turistlere dalga konusu bile oluyor. Tam bir geri kalmış şark hastalığı. Alışın artık medeniyete.

Farklı bir "medenilik" anlayışı.
  • alafranga tuvalet bana başlı başına pislik olarak geliyo ya... keyif keyif de kardeşim gazetemi balkonda serin serin okumak varken neden tuvalette okuyayım? ne zevki var...

alaturka tuvalet temiz oluyo. benim için temizlik önemli olan. rahatlık değil
  • anket aç kardeş bakalım hangisi daha çok seviliyor
  • Alaturka hem tüm doktorlar tarafından tavsiye ediliyor. Özellikle saha rahat yapıldığı söylenir. Bağırsaklar sıkıldığı için çıkarması kolay olmakla beraber. Alafrangadan kat kat temizdir. O alafranga dediğiniz toplum poşete sıçan millettti.

Bilenler bilir Fransa'da bok arazileri vardı. Çok eskiden bok arazisinde sıcarlarmis daha sonra oranın toprağı alt üst edilirmiş. İnanmayan googlede arar.
  • quote:

insanın bacagı kopuyor be
  • quote:

alaturkayı tek geçerim
    senden medeni olduğuma da iddaaya girerim kaybedersen de donuna kadar alırım
  • Doğru dürüst yerlerde özel bir sistem var kapağı açıp düğmeye bastığında naylon değişiyor temiz yere oturuyorsun.Bence esas kirli olan alaturka,tuvaletini yaparken ne kadar görmesenizde sıçrayan idrar ve dışkı(kaka) ayaklarınıza geliyor,hem alaturka tuvalette temizlenmekte sorun,nasıl yıkayacaksın?Alafrangada suyu açıyorsun mis gibi,öbür türlü el falan tuvalet kağıdı derken rezil gibi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßLaCK_EaGLe

quote:

insanın bacagı kopuyor be

Yarım saat mi oturuyorsun tuvalette ?
    10 dk'da bitirir normal bir insan işini.

Alafrangada kabızlık da zor arkadaş Yapıyorsun kalın ve ağır olursa mıçtın cumburlop diye bir ses ve arka tarafda hissettiğin soğuk su

Medeniyeti tuvaletle bir tutanlar unutmasınlar ki onlar tasa işerken bizde tuvalet sistemi gelişmişti. Daha çok uzun olmayan zamanlarda saraylarına tuvalet yapma ihtiyacı duymuyorlardı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.