Bildirim
ALAH RIZASI İÇİN SIRALAMA TAHMİNİ
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Puan turu ve obp?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mf4 için obp 43 -
ygs neti verirsen iyi olur -
32 tr 32 mat 23 sos 31.75 fen -
Hamda 20 bin gibi olup obpyle 22-23 bin civari olcagini dusunuyorum
30-35 k gelir hocam dediğin netler ile. -
çok teşekkür ederm aslında fiziğim ve kimyam çok iyi 1 kaç yanlş yapabilrim sadece diyebiliyorum ama sınav bu en iyi matematik yapıyorum diyordum parçaladılar. Çok teşekkür ederim yorumun için umarım dediğin gibi birşey gelir ona kabulum -
forumda bi tane hesaplama robotu yayınlamışlardı oradan hesapladım, yine de +- 5k düşün. -
yapma be nuclear :( -
30-35 bin olamaz bence dedigin netler mf-4 398-400 puan falan yapiyor o gecen sene bile 25 bin civari olmus. Ki bu sene lys-1 sinavinin zorlugu ve obpyi isin icine kattin mi puanlar dusecektir.
http://www.osym.gov.tr/dosya/1-61055/h/bolum5puandag1.xlsx
En kötü 25k en iyi 21k falan olur. -
Sen fenlerin hepsinde ortalama 25 civarı yap,yükselmemen imkansız,20-23k arasına gelirsin -
Çok teşekkür ederim herkese çok yardımcı oldunuz bakalım umarım dedğnz gibi gelir 25er yaparisem sıralamam herkese iyi akşamlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X