Şimdi Ara

ALAKASI OLMAYIP BİLGİSAYAR YAZANLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
10.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya ondan sonra mühendisler niteliksiz diye ağlamayın şu forumda be!
    Fizik bilmeyen fizik mühenidlsiği seçer seçsin tamam nabiyosan yap.
  • Kamu yönetimi okumak için de validen aşağısını almıyorlarmış. Kesin bilgi yayalım.
  • o1kahin O kullanıcısına yanıt
    İkisine de ılgim yoktu üniversitede öğrenicem iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kendini savunmuyosun. Ben senle niye kıyaslayım kendimi?
  • kaptan129 K kullanıcısına yanıt
    ULAN tamam isteyen istediğini yazsın burda tavsiye vermektemi suç?? ben "BAŞLIKTTAKİ TANIMA CUK OTURAN KİŞİLER" in ilerde yaşayacakları şeyleri söylüyorum.
    Neyi savunayım adam benden iyi puan alıp şak diye yazmış istediğim yeri. 3 ayt mat daha yapmayıp giremeyen ben hatalıyım tercihi yapan değil. Bakış açın sağlıksız bi bakış açısı haberin olsun.
  • Amelelik yapmamış hayatı boyunca şantiye yüzü görmemiş inşaat yazmasin katiliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ayt mat daha değil 5,6 ayt biyoloji yada diğer tyt dersleri (alakasız olanlar) onları yapmadığın için elendiğin 'kontenjan' larda var kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o1kahin

Hocam kazandıktan sonra tabiki bu dediğinizin hepsine katılıyorum lakin görüldüğü üzere sıralamalar bunlar yüzünden çekiliyor emin olun bazı bölümlerin sıralamasıdüştü diye ülkenin mühendis kalitesi düşmüyor (böyle diye insanlarda var bu forumda) zaten bilgisayar okuyacak insan mattan yaptığını yapmıştır fizikten yaptığını yapmıştır ama bazı lise müfredatı süper arkadaşlar yüzünden (biyoloji, tyt'coğrafya felsefe tarih' gibi derslerden eleniyor) ha ben elenmiyecem ama herkes benim gibi değil.
    hala haksızsın hocam isteyen istedigini yazar okur duygusallıga gerek yok. yanlış anlama ama kendini fazla kaptırmışsın. bırak söylenmeyi otur dersini calış kodunu yaz kitabini oku cevreni edin.

teknoloji çok hızlı ilerliyor. herkes çalışmasına baksın. böyle duygusal polemikler insana bir şey katmıyor emin ol. bence konuyu sil ve calışmaya başla.

• quote:

Orijinalden alıntı: -xenon

Amelelik yapmamış hayatı boyunca şantiye yüzü görmemiş inşaat yazmasin katiliyorum
    +1 Hocam.

"Üniversteye zaten okumak için gidilmiyo mu ?"
    diyenler bu sizden daha iyi biliyo işte !!
  • Adamın amacı belki de sadece çok para kazanmak ve o yüzden yazdı.İlgisi de belki şu an yok ama okula başladığında ilgi duyacak belki de.Neden illa ilgimiz olan bölüme girmeliyiz gibi bir kafaya büründünüz anlamadım.
  • oyunarda O kullanıcısına yanıt
    Ya diğer bölümler için açmadım bu konuyu. Ama şimdi sana ne söylesemde bişey değişmeyecek Bazı mühendisliklerin ayrı birşey olduğunu bilmiyosunuz işte konu seni ilgilendirmiyor hocam.
  • pardon duygusallık derken ??
    Hayır şuan gülüyorum.
  • Konuya girince direkt hüngür hüngür ağlama sesi geliyor.

Nasıl doktor olmak isteyen birine "sen daha önceden birini kesip biçtin mi" diye sormak gereksizce ve malcaysa aynısını bilgisayar mühendisliği içinde yapmak gereksiz ve malcadır.

O matematik temeli olan anadolu/fen mezunları da senin o dediğin meslek lisesi bilişim mezunlarını 4 yılda yakalar, katlar, üstünden geçer. Belki bu ağlamayı bıraksan onların kalitesine yaklaşırsın.

• limitx98 kullanıcısına yanıt
    lol
    Dostum hadi sen çalışmaya başla inşallah gönlündeki yer olur
  • Eskiden kan korkusu sebebiyle tıp yazmayan, elektrik ve makine yazmaya yemeyen başarılı kızlar endüstri yazardı. O kitle artık bilgisayara kaymış sanırım.

Hocam ben uzun yıllardır kodlama ile uğraşıyorum. Ceng yazacaktım son anda fikir değiştirip makine yazdım. şu an bu kararımdan memnunum. Farklı hayallerim var. Ama ceng yazacak adamın benim bilgidiğimi bilerek gitmesi gerektiğine inanmıyorum. ve bana komik geliyor. Direkt bir ceng hocasının sözünü yazıyorumç "Bilgisayar mühendsiliği eğitimi bilgisayarı açıp kapatmayı dahi bilmeyen öğrenciler dahi anlayabileceği şekilde tasarlanır." Siz ne yaptınız bilmiyorum ama bu şekilde söyleyenler genelde cenge yerleşemeyenler ya da istemediği ünide yerleşenlerin önüne geçenlere sitemi gibi geliyor bana.
  • Dostum Türkiye'de yaşıyorsun, ne bekliyorsun? Kaçımız ilgi alanlarımızı lisede veya daha erken dönemlerde keşfedebiliyoruz? 30 yaşında ilgi alanlarını daha yeni çözen insanlar var bu ülkede. Hatta üniversiteye giden insanların çoğu ilgi alanlarını zaten üniversitede bulabiliyor, çünkü daha öncesinde belki sizin, belki benim bulduğumuz gibi ona bunu belirleme fırsatı verilmiyor, veya kendisi yeterince araştırmıyor. Dolayısıyla sırf sizin ''ilginiz'' bulunduğu için ''ilgisi bulunmayan'' insanların tercihlerini çöpe atma hakkınız yok. Bırakın insanlar kendi tercihleriyle yaşasınlar sizin onlara makul gördüğünüz tercihlerle değil.

Ben de bu sene sınava girdim 95 bin gibi berbat bir sıralama yaptım ve sınavda potansiyelimi gösterdiğimi düşünmediğimden mezuna bıraktım. Hayaller metu ceng ancak pc sıralamalarının muazzam artışını göz önünde bulundurursak farklı ilgileri keşfedebileceğim farklı alanlara yönelebilirim. Ne de olsa burası Türkiye, belirsizlikler ülkesi :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.