Şimdi Ara

ALAKASI OLMAYIP BİLGİSAYAR YAZANLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
10.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ilk sıraya bilkent hukuk 2 ye tıp yazdım hukuk geldi 2 sine de eşit mesafedeydim 2 sınde de mutlu olacaktım öyle yazdım herkes tek yönlü olmak zorunda degil!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakası olmayıp herhangi bir bölümü yazandan farksızdır

• caissabasgan C kullanıcısına yanıt
    Yani hocam diğer bölümler içinde aynı aslında (Başka bölümler içinde her okuyan tutunamıyor)
  • Savunma sanayide çalışan bir yazılımcı olarak (14 yaşından beri kodlamayla uğraşıyorum) yazdıkların çok anlamsız. Hiç kodlama bilmeden gelip microsoft'a giden arkadaşlarım var
  • meraklıkuzucuk M kullanıcısına yanıt
    Hocam sürekli tekrar etmek zorundamıyım ya ilgin varsa size bişey demiyorum zaten anlamak mı istemiyosunuz ordaki bold la belirttiğim yeri niye okumuyosunuz

Ekmek çarpsın sonradan belirtmedim böyle tepkiler alcağımı biliyodum çünkü

pardon boldun üstüymüş.

edit: Artık o da bold.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o1kahin -- 6 Ağustos 2019; 20:42:56 >
  • kevdwe K kullanıcısına yanıt
    Konudaki herkes şunu da okusun bi!!!
  • thereisnoway kullanıcısına yanıt
    demekki ilgisi var hocam. konuyu okusaydınız keşke.
  • o1kahin O kullanıcısına yanıt
    Adam bilmediği bir şeye ilgisi olup olmadığını nereden bilebilir?
  • thereisnoway kullanıcısına yanıt
    nE ?
    Çevresinden görmüştür ufakta olsa bilgisi vardır. Bilgiden kasıt saydığım makrolar hocam.

Ha eğer dediğiniz gibi hiç bilgisi yoksa İLGİSİ zaten yoktur.
  • Bence hak ederek istediği bölümü kazananlara karşı bu kadar agresif olmayın. Üniversiteye yazılımcı mı alıyorlar öğrenci mi? İlgisi olan ve puanı yeten yazar ve kazanır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dgd1 D kullanıcısına yanıt
    İlgisi olana zaten başım gözüm üstüne hocam. Benim serzenişim "İlgisi olduğunu zannedenlere" bunun tanımını da ilk sayfada yorumlarda bi arkadaş vermişti şimdi tekrarlayıp (onların)kudurmalarını istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o1kahin -- 6 Ağustos 2019; 20:44:53 >
  • birisi istediği yeri kazanamamış burda kendini avutuyor
  • hocam sen niye bu kadar korkuyorsun ki? buyuk konusmayayım ben donemim + alt donemimden rakip görmüyorum kendime. sen de böyle ol. zaten kendine güveniyorsan rakibin fazlalıgı seni korkutmamalı sıyrılması çok kolay sıyrılacaksın olucak biticek. asgari ücretle çalışan bilgisayar mühendisleri de var yüksek maaşla çalışanda. hangisi olacagını rakiplerin yada rakiplerinin sayısı belirlemiyor sen belirliyorsun.

• Yine birileri bilgisayar kazanamamış ve ağlıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MechaZix M kullanıcısına yanıt
    Senin anladığın dilden hitap ediyorum
    Kazancam görceksin.
  • Kontenjanlar değişmedi ki sadece siralamalar yükseldi yani mezun sayısı degismeyecek niteliği artacak. Ayrıca dandik bir universite sınavında bile kayda değer bir başarı gosteremeyen adam gelmiş burada 2 dil öğrendi diye ahkâm kesiyor. Senin o dillerini yerler aslanım hadi seneye denersin.

• Buram buram boş luk kokuyor konu. Arkadaş trol herhalde ciddiye almayın isterse adam fizik bilmeden fizik mühendisliği seçer. SANANE BUNDAN DÜMBÜK

• Boşa romantizm yapma ben de en çok istediğim yere giremedim böyle tatava yapmıyorum. Hesap mı verecek sana millet, sanane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 6 Ağustos 2019; 20:54:25 >
  • Hocam kazandıktan sonra tabiki bu dediğinizin hepsine katılıyorum lakin görüldüğü üzere sıralamalar bunlar yüzünden çekiliyor emin olun bazı bölümlerin sıralamasıdüştü diye ülkenin mühendis kalitesi düşmüyor (böyle diye insanlarda var bu forumda) zaten bilgisayar okuyacak insan mattan yaptığını yapmıştır fizikten yaptığını yapmıştır ama bazı lise müfredatı süper arkadaşlar yüzünden (biyoloji, tyt'coğrafya felsefe tarih' gibi derslerden eleniyor) ha ben elenmiyecem ama herkes benim gibi değil.
  • Sizene abi isteyen istediğini yazar. Bende oyun oynamayı seviyorum bilgisayarda hiç yazılımla uğraşmadım. Şimdi bilgisayar kazandım. Bu okul zaten yazılım donanım öğrenmek için değil mi? Okula girerken yazılım bilme şartı aramıyorlar, tyt ayt çalışmak varken niye yazılım çalışayım salak mıyım? Okulda öğrenirim dersime çalışırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.