< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o1kahin -- 8 Ağustos 2019; 1:48:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o1kahin -- 8 Ağustos 2019; 1:48:48 > |
İnsanlar elektrik elektroniğe analog sinyal bilerek mi gidiyor tıbba girmeden ameliyat mı yapıyor konu bilgisayar olunca niye illa gitmeden kodlama bilmek zorunda gibi bir algı yaratılmış anlamadım. Kafası matematiğe basan ders çalışan adam orada öğrenir zaten okul öğrenmesi için var.
|
Kamu yönetimi okumak için de validen aşağısını almıyorlarmış. Kesin bilgi yayalım.
|
Amelelik yapmamış hayatı boyunca şantiye yüzü görmemiş inşaat yazmasin katiliyorum
|
Kontenjanlar değişmedi ki sadece siralamalar yükseldi yani mezun sayısı degismeyecek niteliği artacak. Ayrıca dandik bir universite sınavında bile kayda değer bir başarı gosteremeyen adam gelmiş burada 2 dil öğrendi diye ahkâm kesiyor. Senin o dillerini yerler aslanım hadi seneye denersin.
|
yav bir yere gidememişsin kuduruyorsun birader. Ben de bu sene sınavda kötü yaptım eşit ağırlıkta 29bin yaptım açıkçası kendime yakıştıramıyorum. Mezuna bıraktım. Benimde isteklerimin olmamasının nedeni matematik. Gidipte şimdi İşletmeye de pazarlama bilgisi olmayan, reklamcılık ne bilmeyen kişiler gidiyor youvv diye ağlayamam. Çünkü biz yetiştirilirken bunlar bize verilmiyor. Sen matematik edebiyat çözeceksin deniyor. Biz de oturup ağlamak yerine isteklerimizi gerçekleştirmek için sistemin istediğini yapıyoruz. Yapmak zorundayız. Bilgisayar mühendisi olmak isteyen birisi çeşitli nedenlerden dolayı yazılım öğrenememiş olabilir. Ama bu alanda gelişmek için üniye gitmiştir. Bu gayet normal. Senin kazanamadğın anadolu lisesinde o adam kıçını yırttı bu bölüme gitmek için. Sen ondan daha fazla hak ettiğini falan mı düşünüyorsun? Haftada iki saat kıçıkırık meslek lisende kodlama dersi gördün diye bu insanlardan daha iyi olduğunu iddia ediyorsun. Kargalar bile güler buna. Madem o kadar iyi yazılım biliyorsun Şimdilerde üni yazılımda o kadar önemli değil şimdiden para kazanabilirsin. Ama yok sen sadece kendi istediğin ünilere başkaları gittiği için ağlıyorsun.
|
Boşa romantizm yapma ben de en çok istediğim yere giremedim böyle tatava yapmıyorum. Hesap mı verecek sana millet, sanane.
|
Neyi savunayım adam benden iyi puan alıp şak diye yazmış istediğim yeri. 3 ayt mat daha yapmayıp giremeyen ben hatalıyım tercihi yapan değil. Bakış açın sağlıksız bi bakış açısı haberin olsun.
|
Yazilim ve donanim kismi hakkinda bilginiz yoksa araştirin. İlginizi çeken şeyler mi değil mi öğrenin ona göre hareket edin. Benim gibi 2 sene bilgisayar müh okuyup başka bölüme geçmek durumunda kalmayin
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoodMan4 -- 6 Ağustos 2019; 20:18:27 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o1kahin -- 6 Ağustos 2019; 20:25:57 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o1kahin -- 6 Ağustos 2019; 20:23:52 > |
|
|
|
|
|