Şimdi Ara

ALAKASI OLMAYIP BİLGİSAYAR YAZANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
10.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teorik bilginize bi laf edecek yok anadolu fen desinizdir, size öğretilmiş ve kazanmışsınızdır.
    Özellikle matematik öğrendiğiniz için tebrik bile ederim,lakin.

Eğer ki algoritma olsun, veritabanı olsun, javascript css(web dilleri olsun) hatta tasarım biliginz bari yoksa 3. sınıfta ÇUVALLAYACAKSINIZ.

Bak hadi E.E. olsun anlarım yahut Bilgisayarla alakalı Bölüm yaz hadi YBS yaz
    Ya adam tercih listesini atıyor altlara bakıyorum eczacılık felan var. Ulan işletme hukuk vs yazanlar bile var
    NE ALAKA ULAN???

Kardeşim istisnasındır ailen eczacı vs dir gelmezse bunu okurum diyosundur anlarım sana bişey yok.
    Senin de ilgin var zaten. benim serzenişim İLGİSİ OLDUĞUNU ZANNEDENLERE *

* Bunun tanımını ilk sayfa yorumlarda yapıldı bir kişi tarafından.

Eğer bilgisayar hakkında bari bilgin olsaydı oraya eczacılık yazmazdın.

Yada üste tıp felan yazıp 5.,6. tercihe Bilgisayar yazanlar ? Dalgamı geçiyosunuz kardeşim
    sen EN AZINDAN derleyici başında 1,2 sene geçirmemişsen o bölümü YAZMA bak abi tavsiyesi (ciddiyim).
    Hadi okurum diyosun eyw okursun ondan sonra "İşsiz C.E. , yada Kendini update etmemiş diplomalı" en fazla bu olursun.

Yapmayın kardeşim bari üstte saydıklarım hakkında bilginiz olsun hadi deneyiminiz olmasın. Gerçekten isteyenlerin önünü kesiyosunuz niyemi

Adam anadoludur bunlarla uğraşmıştır iyi de bir ünide okumak istiyodur lakin bu üstte saydıklarım yüzünden o bölüme giremiyo.
    Yada Meslek lisesi Bilişim Bölümü okumuştur üstte saydıklarımdan temel seviye bilgisi vardır BAKIN BU ARKADAŞA ne lazım biliyomusunuz
    MATEMATİK, Türkçe (zorunlu ) Hadi birde FİZİK ulan adam sizin yüzünüzden BİYOLOJİ(ne alaka lan!) çalışmak zorunda KİMYAYA gelirsek (vardırda kullanım alanı Hiç rastlamadım) Felsefe Coğrafya Tarih (kısacası Tyt) çalışcak çalışmak zorunda ama niye zorunda üstte saydıklarım yüzünden!!

Yapmayın,
    insanların seneleriyle oynamayın.

quote:

ha boş yapmadan öncee

özellikle şunu oku

Forumun seviyesi çöplerde gerçekten bilmiyoz öğrenmeye gidiyoruz diyo kafaya bak kardeşim zaten senin ilgin olsa emin ol 1. Sınıfa gitmeden 1. Sınıfın sonunda edineceğin bilgi kadar bilgiyle gidersin tıp mı istiyosun hedefin cerrahlık olur korkmazsın tıpın zevki orda dersin daha bölüme başlamadan yazın anotomi bakarsın hangi kemiğin latincesi ne işlevi ne falan bizim öğrenciler şu mantık yeağğ zaten moruk giderim vize haftası full sınav kasarım üni ne için var öğretmek için ehehehehehehe ondan sonra niye işsiz kaldım sen işsiz kalmayacaksında küçüklükten beri gerçekten o bölümü isteyip ona yoğunlaşan bilgi toplayan adam mı işsiz kalacak bunları söyleyincede çöp insanlar çekemiyosun diyolar en çokta buna gülüyorum cidden gerçekler bu kadar canınızı acıtmasın gençler

sörs:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139463694

bu da sadece bir örnekhttps://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139462881

edit: Aşşğıda saydıran userler hadi bu hocama da saldırın. (Muhtemelen daha rütbeli diye yemeyecek) ezikler.
    https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-muhendisligi--139462460#139462769

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o1kahin -- 8 Ağustos 2019; 1:48:48 >

• İnsanlar elektrik elektroniğe analog sinyal bilerek mi gidiyor tıbba girmeden ameliyat mı yapıyor konu bilgisayar olunca niye illa gitmeden kodlama bilmek zorunda gibi bir algı yaratılmış anlamadım. Kafası matematiğe basan ders çalışan adam orada öğrenir zaten okul öğrenmesi için var.
    yav bir yere gidememişsin kuduruyorsun birader. Ben de bu sene sınavda kötü yaptım eşit ağırlıkta 29bin yaptım açıkçası kendime yakıştıramıyorum. Mezuna bıraktım. Benimde isteklerimin olmamasının nedeni matematik. Gidipte şimdi İşletmeye de pazarlama bilgisi olmayan, reklamcılık ne bilmeyen kişiler gidiyor youvv diye ağlayamam. Çünkü biz yetiştirilirken bunlar bize verilmiyor. Sen matematik edebiyat çözeceksin deniyor. Biz de oturup ağlamak yerine isteklerimizi gerçekleştirmek için sistemin istediğini yapıyoruz. Yapmak zorundayız. Bilgisayar mühendisi olmak isteyen birisi çeşitli nedenlerden dolayı yazılım öğrenememiş olabilir. Ama bu alanda gelişmek için üniye gitmiştir. Bu gayet normal. Senin kazanamadğın anadolu lisesinde o adam kıçını yırttı bu bölüme gitmek için. Sen ondan daha fazla hak ettiğini falan mı düşünüyorsun? Haftada iki saat kıçıkırık meslek lisende kodlama dersi gördün diye bu insanlardan daha iyi olduğunu iddia ediyorsun. Kargalar bile güler buna. Madem o kadar iyi yazılım biliyorsun Şimdilerde üni yazılımda o kadar önemli değil şimdiden para kazanabilirsin. Ama yok sen sadece kendi istediğin ünilere başkaları gittiği için ağlıyorsun.
  • Hadi adam tıpla bilgisayara eşit mesafedeyse olamaz mı?
  • İnsanlar üniversiteye öğrenmek için gidiyor. Eğer çok iyi biliyorsanız üniversiteye gitmeyin.
  • GoodMan4 G kullanıcısına yanıt
    sanırım sıralamadan bahsediyosun,
    KONUYU OKU pls daha atalı 1 dk olmadı
  • Aynen knk zaten eskiden herkes kodlama bilerek giriyodu Bu kafayla zaten neyse bişey demiyorum Not:BM yazmadım
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Evet görüyoruz 2., 3. sınıfta bırakıyor.
  • o1kahin O kullanıcısına yanıt
    Okudum. İlgi olarak eşit mesafedeyse diyorum herkesin hedefi net olmuyo

"Yiğidin harman olduğu meslek lisesi" kısmını okumamıştım keşke hiç okumasaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoodMan4 -- 6 Ağustos 2019; 20:18:27 >
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Eski? yeni bir bölüm değil BM.

Ayrıca konuyu okumadan yorum yapmayın.

ve evet öğreniyodu internetin çıkış tarihine bak lütfen
  • haklısınız hocam sırf para var diye yazıyorlar ben meslek mezunuyum ilgim bayağı var bu arkadaşlar yüzünden bm yerine eem'e yerleştim ama olsun bunların hepsinden başarılı olacağım :D
    hah tamam onlara birşey demiyorum zaten konudaki bold la belirttiğim yeri okursanız anlarsınız.
  • CaimaN kullanıcısına yanıt
    Tabiki başarılı olcaksın kardeşim. Ee dersleri de gördün sen. Ama neyse bişey demicem.
  • o1kahin O kullanıcısına yanıt
    Bazıları yine üniversiteye yerlesememis
    "Yiğidin harman olduğu meslek lisesi" demedim
    "Yiğidin harman olduğu meslek lisesi Bilişim bölümü " dedim ikisi arasında dağlar kadar fark var.

en azından daha idealistiz.

AMA sırf senin için editledim ÖNYARGI nın vücut bulmuş dh de comment atabilen hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o1kahin -- 6 Ağustos 2019; 20:25:57 >
  • adana21 A kullanıcısına yanıt

Emin ol fazladan 1 sene kaybettiriyosunuz.
    başka bişey değil
    Çünkü senden daha başarılı olcam :D

Ha eğer BM yazmadıysan (yani konuyla alakan yoksa) sana CEVAP BİLE VERMEDİM say.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o1kahin -- 6 Ağustos 2019; 20:23:52 >
  • ALAKASI OLMAYIP BİLGİSAYAR YAZANLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melez 72 -- 6 Ağustos 2019; 20:26:19 >
  • Doğru söylüyor birçoğu gumleyecek muhtemelen. Önceden onleminizi alın çok calisin
  • Boğaziçi Üniversitesiyoutube
    Bilgisayar Mühendisliği Bölümü | Tanıtım Günleri 2019
    https://youtu.be/NufziFCk6ps

34.00 dan itibaren izleyiniz.

İnsanlar zaten üniversiteye öğrenmeye gidiyorlar.

• İnsanlar elektrik elektroniğe analog sinyal bilerek mi gidiyor tıbba girmeden ameliyat mı yapıyor konu bilgisayar olunca niye illa gitmeden kodlama bilmek zorunda gibi bir algı yaratılmış anlamadım. Kafası matematiğe basan ders çalışan adam orada öğrenir zaten okul öğrenmesi için var.
  • aleynatilki321 A kullanıcısına yanıt
    Hafife alıyorlar, ayrı bir dünya olduğunu bilmiyorlar.
  • ortadünyagezgini kullanıcısına yanıt
    Hadi tamam bunun bilgisi yok ama İLGİ si var EN AZINDAN.

şunu biliyorumki sadece geleceği var diye yazanlar bu kız kadar gene tutunamayacak :)
    Ben zaten onlara sesleniyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.