Şimdi Ara

ALAKASI OLMAYIP BİLGİSAYAR YAZANLAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
10.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer ki algoritma olsun, veritabanı olsun, javascript css(web dilleri olsun) hatta tasarım biliginz bari yoksa 3. sınıfta ÇUVALLAYACAKSINIZ.

Ben tam burada yazdiklarindan dolayi sanki herkes uniye girerken bilmek zorunda gibi dedigini dusundum. Yanlis anladiysam senin dedigine katiliyorum. Zaten bildigim kadariyla zor bir bolum oylesine yazanlardan kan alacaklardir sen merak etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu sahibi arkadaşın bahsettiği şeyleri bölümü kazanıp öğrenmek isteyen, çalışıp çabalayan herkes öğrenir sıkıntı yok. en kötü ihtimal okulu 1 sene uzatır.

ama önemli olan şey bu bölümü ilerideki yaşantısını düşünmeden yazanlar sıkıntı yaşayacaktır. bu meslekte başarılı olmak istiyorsanız sosyal hayatınızı feda etmeniz gerekiyor. arkadaşlarınız dışarda gezip eğlenirken siz evinizde bilgisayar başında kendinizi geliştirmeniz gerekiyor.
  • Kafaya bak milletin tercihine laf ediyor. Hey Yarabbi..
    ALAKASI OLMAYIP BİLGİSAYAR YAZANLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 7 Ağustos 2019; 1:23:29 >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    sorun değil hocam estağfirullah :D
  • zuhahaha udemyden iki tane dil öğrenmiş yaptığı atarlara bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunceyhan

Eğer ki algoritma olsun, veritabanı olsun, javascript css(web dilleri olsun) hatta tasarım biliginz bari yoksa 3. sınıfta ÇUVALLAYACAKSINIZ.

Ben tam burada yazdiklarindan dolayi sanki herkes uniye girerken bilmek zorunda gibi dedigini dusundum. Yanlis anladiysam senin dedigine katiliyorum. Zaten bildigim kadariyla zor bir bolum oylesine yazanlardan kan alacaklardir sen merak etme.
    bilmeyen 1.sınıfta çuvallar, 3 sene torparlamaya çalşır. :d . tıp gibi günlük çalışmassan bi bakarsın yazılım dersleri kalmış hep. Ama hakkını verip çalışırsan mezun olmadan bile iş bulursun
  • Berbat tespit. Çok yaşamazsın sen bu tespitlerle. Bunların ufak bir yüzdesini bilen biri olarak cs kazandım. Hiçbir şey bilmeden kazanan arkadaşlardan zerrece farkım yok. Mühendislik dediğin şey nasıl öğreneceğini öğrenmektir. Devamlı araştırmak bilgiyi bulmak kısaca googlelamayı bilmektir. Sistemli araştırma ve bilgi edinme becerisine sahip insanın ortaokulda spotify kodlamasına gerek yok abicim.

Buranın temel sorunu 7 tane tespitle falan millet istatistik çıkarıyor. Ona es kaza inanan bazı insanlar da mağdur oluyor. Bana de ki, 10.000 kişiyle bir araştırma yaptık, arkadaşlar önceden bunları bilmeyen fena çuvallayacak aha bu da raporu inanırım. Onun dışında yeğenlerinden çıkardığın istatistikler de beni ilgilendirmez.

Son olarak da insanlara niye tek bir bölüm seçmiyorsun kardeşim zihniyetini dayatman. Zaten ülkenin temel problemi bu. Biz rekabet ediyoruz, öğrenmiyoruz. Hedeflerimiz entelektüel hedefler değil kariyerist hedefler. Bu da bomboş bir yaşam demek. O adam isterse alta eczacılık yazar isterse boğaziçi felsefe yazar ikisini de isteyebilir. Kimse hayatını bir disipline adamak zorunda değil çünkü hayat böyle bişey değil. Şu an çok iyi entelektüeller olan, farklı alanlara ilgili olan tanıdığım birçok bilgisayar mühendisi var. Bütün zamanlarını nasıl ceo oluruza harcamıyorlar ya da pc den başka bir alana ilgi duyanlarla bir problemleri yok.

• Nazar etme hadi seneye kazanirsin sen de, az otede kudur

• 30 yasima geldim hic alakam dahi yokken(giyim-ticaretle ugrasiyorum) ihtiyacim vardi bir senede c++ kod yazmaya elektronik kart dizayni yapmaya basladim. olmayacak sey yoktur sadece azim ve gercekten istemek onemli. yapamazsin, edemezsin zorlanirsin gibi seyler sadece bos laf.
  • Stolts S kullanıcısına yanıt
    Sana burda onlarca araştırma gösteremem burda insan tecrübelerinden tavsiye vermesi için birde bunları bilimsel raporlarla desteklemesi mi lazım ??

Neyse cevapa geçiyorum hocam
    En azından bu işlerin içinde olan birisiyim tek sorunum (mühendislik için matematik öğrenmek) yoksa bu sene 2 yıllık programcılık yazar gene 4 yıllığa tamamlardım yapmadım. 1, 2 sene kaybettiğimi düşünmüyorum sonuçta ben bu bölüme bilinçlibir şekilde gitcem.
    Ayrıca destekleme olayına gelirsek destekleyecek birsürü tespit var bu konudada görebilirsin ama bundan önce (bilgisi olmayıpta orta sınıfta patlayanları gördüğüm duyduğum için söylüyorum bu informasyonu yani mabadımdan sallamasyon değil)

çünkü sizin belki farkında olmasanızda bu forumda son 1,2 senedir bu bölüm tıpa döndü alaksı olmayanda yazıyor ( TEKRAR EDİYORUM İLGİSİ OLUP ÖĞRENMEK İÇİN DEĞİL, PARASI VAR DEYİP ÖĞRENMEK İÇİN) bende bundan bahsediyordum e sen orta sınıflarda çıkcaksan bşuna bu bölümü popülerleştirme kardeşim gerçekten isteyenler okusun. Şimdi ben bunu dediğimde hemen kalkıp şunu diyorlar. "O adam eşşek gibi çalışmış kazanmış ( evet mühendislikte lazım olmayacak biyoloji konularını ve gene lazım olmayacak bazı tyt derlserini de yuttu ) ha ama kazanamayan adam noldu o salakmı hayır İŞine lazım olacak matematik dersinden zaten 30 lu netler yapıyor 35 li netler yapıyor diğer çocukta yapıyor bu neti arasında POTANSİYEL 'mühendislik için' olarak HİÇBİR FARK YOK ) ama diğeri eleniyo 1 senesi daha gidiyor ben buna karşıydım.
    evet dım diyorum çünkü gülüp eğlenceğim tepkiler aldım sağolun diyorumya konu sizin umrumda değil ben vereceğim mesajı verdim gerçekten geleceğini düşünen vicdanı olan insan sorgulayacaktır.
    ---- evet okumaya üşenenler evet İLGİSİ OLANLARA BİRŞEY DEMEDİM ZATEN K U D U R M A Y I N ****

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

30 yasima geldim hic alakam dahi yokken(giyim-ticaretle ugrasiyorum) ihtiyacim vardi bir senede c++ kod yazmaya elektronik kart dizayni yapmaya basladim. olmayacak sey yoktur sadece azim ve gercekten istemek onemli. yapamazsin, edemezsin zorlanirsin gibi seyler sadece bos laf.
    Yav dalgamı geçiyosun şakamı yapıyosun sana birşey diyenmi oldu KONUDA 100 KERE DEDİM İLGİSİ OLANLARA LAFIM YOKKKK
    İLGİSİ OLAN İNSAN ZATEN ÖĞRENİR GÖZE ALMIŞTIR

Benim bahsettiğim hiç ilgi alakası olmayanlar diyorum bu bölümü yazmadan önce illaki biryerlerden belli kalıpları öğrenmiş ve aklına yatmıştır. Sana belki komik gelcek ama gerçekten hiç alakası bile olmayıp tercih yapanlar var bu forumda ve türkiye de.
  • olci322 kullanıcısına yanıt
    he udemy den iki dil öğrendim ayn.
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Şimdi alın bu adama cevap verin ???
    Veremessiniz çünkü onun geçmişi var ben ise yeni(!) yim.

Ağlamaya devam edin :)
  • Yegemen Y kullanıcısına yanıt
    Buna katılıyorum zaten.
  • Hopelesss kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız paşam.
  • Karşim sen daha kıytırık bir sınavda çakmışsın.
    bana gelmiş kod yazmadan algoritmadan bahsediyorsun
    4 işlemden başla sen hadi ANNEM
  • ÜBER eğitim sitemi yüzünden o dersleri almadım.
    staj yapıyordum almadığım dersler yüzünden beni eleştiremessin
    sende nickini önyargımen diye değiştir hadi ANNEM

anadoluyada puanım yetiyodu merak etme
  • o1kahin O kullanıcısına yanıt
    Ay hoşt az ötede kudur bayılıyorum ya sizin gibilere ashkdgjgadf
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.