Şimdi Ara

Alalı 2 gün oldu mavi ekrandan kurtulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pc özellikleri
    celeron 1.86
    1.5 gb ramm 80gb hdd...

arkadaşlar bu pc gelirken xp driverini göndermiyolar.aldığım yerde ghostla xp kurdu kurmadan önce biosdan hddyi sata moddan ide moda çevirdiler...
    öle kurudular.sora masaüstü pcimde 4 gblık klasör vardı bendee bi anda tek kopyala yapıştırr yapmadım klassörü açtım ve teker teker kopayaldım içindeki klasörleri ama mavi ekran hatası bıktırdı hata kodunuda göremioz hemen kapanıo.sora araştırdım bunun sata driverleri xp cdsine entegre ediliomuş bende onu denedim resimli anlatım buldum birebir yaptım.sora sıfırdan formatladım diskleri tekrar böldüm driverlerini indirdim kurdum ama programları kurarken gene mavi ekran verdi sora cd yazdırmayı denedim gene mavi ekran verdii sizce neden olabilir.. ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eray90 -- 10 Temmuz 2008; 20:56:08 >

• ide modda iken yeniden format at hiç driver kurma. uzun süre öyle kalsın mavi ekran verirse donanım sorunu var demektir. vermez ise driverlar ile ilgili bir problem vardemektir. yada direk vista kur orj. driverları kur. hata devam ederse birebir değişim.
  • Bios a gir default settings yap.(BU CÜMLEYİ BUGÜN KÜ 5. YAZIŞIM)
  • aradaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum ilk olarak formattan önce uynus arkadaşın dediğini formattan sorada zebani arkadaşın önerisini deneyeceğim bu arada windows açıldığında demin sistem ciddi hatadan kurtarıldı dedi bende hata raporu gönder dedim açılan sayfada windows stop error diiyoduu bu bendeki hata herhalde..

zebani arkadaşım senin dediiğinide yaptımm dosya kopyaşarken oluyo hemen bi dosyayı kopyaladım kopyalarken mavi ekran verdi son görebildiğin en alt satırlarda fiziksel bellek dökümü falan yazıyodu gerisin okuyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eray90 -- 10 Temmuz 2008; 22:22:03 >
  • direk birebir değişim yaptır. hdd de bad sector var büyük olasılıkla yada ramde problem. yani varbi problem bu yüzden direk değiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.