Şimdi Ara

ALAN DIŞI TS2 TERCİH-YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    alandışı ts2 sıralamam:29.299 ama alan dışı olduğu için sıralamam gerilicekmiş.34 yada 35bine düşücek.
    istanbulda coğrafya yada tarih gelmez mi?

• coğrafya için ts 1 sıralaman gerekli..
    tarih olur.
  • süper peki vakıf seçsem daha mı iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: missmarwel

ALan dışı ts2 den tercih yapıcam.
    alandışı ts2 sıralamam:29.299 ama alan dışı olduğu için sıralamam gerilicekmiş.34 yada 35bine düşücek.

Merak etme o kadar düşmez dostum. Ayrıca tarihe gözün kapalı girer bunun yanında birçok edebiyat bölümünede girebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYILAR

quote:

Merak etme o kadar düşmez dostum. Ayrıca tarihe gözün kapalı girer bunun yanında birçok edebiyat bölümünede girebilirsin.

edebiyattan tiksiniyorum da coğrafya olsa çok iyi olur idi.
  • quote:

benim anlamadıgım düşecek diyorsun alan dışı sıralaman yazmıyormu öss sonucunda o alan dışı sıralamayı göstermiyormu :///
  • Eğer sıralamanın düşme olayı filan varsa arkadaş daha çok düşecek.Çünkü benim alan dışı 13 bin olmasına rağmen aynı puanı almış tmci 19-20 bin arasındaydı.Arkadaş daha düşük aldığı için sıralaması daha fazla gerileyecek.
  • @KOMALEMDAR;

Sen ts ve tm yi karşılaştırmışsın.Tabii ki farklılık olacak. Ts den kaç kişi girdi, tm den kaç kişi girdi. Arada uçurum olması doğal.

Ayrıca bu alan dışının gerçek sıralaması muhabbeti şehir efsanesi haline geldi.20 ağustostan sonra bu konuda konuşalım. Arkadaşın başarı sırası 29.299. 30.000 lik yeri tercih etsin alan dışından girecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

göstermiyormuş
    benim anlamadıgım düşecek diyorsun alan dışı sıralaman yazmıyormu öss sonucunda o alan dışı sıralamayı göstermiyormu :///
  • quote:

@KOMALEMDAR;

Sen ts ve tm yi karşılaştırmışsın.Tabii ki farklılık olacak. Ts den kaç kişi girdi, tm den kaç kişi girdi. Arada uçurum olması doğal.

Ayrıca bu alan dışının gerçek sıralaması muhabbeti şehir efsanesi haline geldi.20 ağustostan sonra bu konuda konuşalım. Arkadaşın başarı sırası 29.299. 30.000 lik yeri tercih etsin alan dışından girecektir.

inş dediğin gibi olur..
  • quote:

@KOMALEMDAR;

Hocam pardon ben başlığı tm diye okumuşum.Çekiliyorum aradan o yüzden
  • şimdi şöyle sorayım ben tmciyim benim tsde alan dışı sıralamam 9870 yanlıs mı yani bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

şimdi şöyle sorayım ben tmciyim benim tsde alan dışı sıralamam 9870 yanlıs mı yani bu

evet ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.