Şimdi Ara

Alan Wake ve For Honor ÜCRETSİZ (Epicgames)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
4.694
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan Wake ve For Honor ÜCRETSİZ (Epicgames)
    Alan Wake ve For Honor ÜCRETSİZ (Epicgames)

Oyunlar 1 hafta süre ile ücretsiz. İyi eğlenceler.

• Alan wake neydi be. Şahane bir oyun . Türkçe yamasi da var. Gerilim korku türünü sevenler kaçırmasın. Çok değişik bir senaryosu ve oynanışı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

• fırsat dediğin böyle olacak. BEDAVA!
  • Haber verdiğiniz için teşekkürler.bilgim olmadığı icin soruyorum sadece bir hafta boyunca mi oyunu oynayabiliyoruz yoksa 1 kere edindikten sonra tamamen bizemi ayit oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReCKLeSS17

Haber verdiğiniz için teşekkürler.bilgim olmadığı icin soruyorum sadece bir hafta boyunca mi oyunu oynayabiliyoruz yoksa 1 kere edindikten sonra tamamen bizemi ayit oluyor.
    Tamamen size ait.

• Cok saol hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alan wake efsane oyundur hele türkçe yamasıyla tadından yenmez eğer oyunlarda hikayeye önem veriyorsanız çok şey kaçırırsınız grafiklerleride gayet güzeldir eski bir oyun olmasına rağmen

• ikiside steamda beleş olmuştu şuan kütüphanemde var para vermediğime göre bedava vermişti
  • teşekkürler

Bu oyun yalnızca +18 yaş grubu için önerilen, yetişkinlere yönelik içerik içeriyor
  • Alan Wake gerçekten de efsane bir oyundur. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 2 Ağustos 2019; 20:35:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arteona

teşekkürler

Bu oyun yalnızca +18 yaş grubu için önerilen, yetişkinlere yönelik içerik içeriyor
    Hocam oyunu 4 kez bitirdim valla önerilmesi öyle olabilir ama hiç de öyle bir oyun değil. Korku denmez ancak gerilim denebilir öyle korku vahşet vs. öğeleri de bulundurmuyor.
  • 1 hafta boyunca oynaması ücretsiz mi yoksa , 1 hafta boyunca tamamen ücretsiz olarak mı veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

1 hafta boyunca oynaması ücretsiz mi yoksa , 1 hafta boyunca tamamen ücretsiz olarak mı veriyor
    Tamamen ücretsiz. Kampanya süresi 1 hafta. 1 hafta bitince başka oyun dağıtılacak

• Alan Wake konusuyla olsun grafikleriyle olsun zamanında efsaneydi. Türkçe yama kurup gece vakti oynayın
  • Ulan alan wake. Ne oyundu be. Gerim gerim gerilmiştim bitirene kadar. Pili olan var mı gençler, el fenerinin pili biti

• Teşekkürler

• Bedava sirke baldan datlı. Devamını bekliyoruz.
  • Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • For Honor zaten bütün hesaplarımda var bedava dağıtıla dağıtıla bir hal oldu, Alan Wake'de bi ara Steam'de satışa tekrardan çıkmıştı o zaman almıştım. Bu haftaki bedava oyunlar hiçbir işime yaramamış oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.