Şimdi Ara

Alanya-Antalya uzaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alanya’da okul kazandım herkes antalyaya çok uzak diyor, yaşayan varsa gün içinde git gel yapmam gerekse nasıl yapabilirim? Aydınlatırsanız sevinirim

• Alanya şehir seviyesinde bir ilçe zaten 350k nüfusu var ayrıca 30 40k civarında Rus ve Almanın evleri var Gazipaşa-Alanya havaalanına sahip yani Antalya'ya gitmeye gerek olmaz ama gidilecekse otobüsle 4 saate yakın sürüyor sanırım arabayla 2 saat Antalya şehir merkezine ulaşılabilir ama bence gereksiz Alanya çok daha sevimli bir yer
  • Alanya şehir seviyesinde bir ilçe zaten 350k nüfusu var ayrıca 30 40k civarında Rus ve Almanın evleri var Gazipaşa-Alanya havaalanına sahip yani Antalya'ya gitmeye gerek olmaz ama gidilecekse otobüsle 4 saate yakın sürüyor sanırım arabayla 2 saat Antalya şehir merkezine ulaşılabilir ama bence gereksiz Alanya çok daha sevimli bir yer
  • İlk defa gideceğim için 0 bilgi, o yüzden şüpheliyim biraz umarım dediğiniz gibi olur
  • hocam Barlar sokağından uzak durun :)
  • neden
  • Neden
  • Bana yol kötü dendi minimum 3 saati buluyormuş bu arada ne kazandınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gollume -- 25 Ağustos 2019; 21:11:36 >
  • neden usta biraz açık konuşsan
  • Gollume kullanıcısına yanıt
    3 saat gitmeye değmez zaten ya
    diş hekimliği kazandım bu arada
  • Birçok şey yaz sezonunda faaliyet gösterir. Antalyaya uzaklığı 2-3 saat. Ama her türlü ihtiyacını karşılayabilirsin Anadolunun çoğu şehrinden gelişmiş ve büyüktür.
  • 0permütasyon 0 kullanıcısına yanıt
    ihtiyaclarımı karsılayabilmek onemli su an icin. tesekkurler cevabın icin :) su serptiniz icime
  • Çekirdek Çitleyen Adam kullanıcısına yanıt
    ne 4 saati ya en tın tın giden otobüsle 3 saat sürer normal bi otobüsle 2 buçuk saat ayrıca alanya güzel ama öğrencilik için sıkıcı olabilir ama vakit bulundukça antalyaya gelebilirsin günübirlik vera bir gün hostelde kalıp takılabilirsin.
  • Jedilker447 J kullanıcısına yanıt
    Değer hocam ben arada kaçıp kaçıp giderim
    Havaalanı var ama her şehirden uçul yok aktarmalı gidiliyor o yüzden ben direk antalyaya bilet aldım gidince yazarım yol durumunu :D
    arada bi kaçamak yapmak farz olur zaten
    sen de mi alanya kazandın hocam? -kazandıysan hangi bolum?-
  • 120 150 km mesafe var gidiş geliş zor olur
    Tıp hocam
    hayırlı olsun :) dis hekimligi 1. sınıf bazı dersler tıp binasında oluyormus. belki denk geliriz belli mi olur :))
    Oldukça mümkün hocam yakanıza kırmızı gül takarsanız dha rahat bulabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.