Şimdi Ara

Alanyada yaşıyorum çok güzel turist kızlar var dayanamıyorum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar ben alanyada yaşıyorum.belki sizde biliyorsunuzdur türkiyede en çok turistin geldiği şehir alanyadır.ve sarı saçlı mavi gözlü taş gibi turist kızlar alanyada sayılamayacak kadar çok vardır.bu yüzden bu şehirde tecavüz oranı çok yüksektir.bende bu kızlara dayanamıyorum çok güzeller arkadaş olmak için yanına gidiyom kız türkçe bilmiyorbende ingilizce bilmiyorumbir gece cinlerim tepeme çıktı gidip kızı öpücektim arkadaşım zor tuttuarkadaşlar bu kadar kız varken elim kolum bağlı durmaya dayanamıyorum elimden bir kaza çıkıcak diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler.

• onlara hulk tan bahset. onun kadar olmasa da senin de kaslı ve kuvvetli olduğunu anlat. eminim ki anlayış göstereceklerdir.
    ekleme: yönteme gelince arkadan yanaş ve malum yerlerine bir şaplak at. ardından içten ve samimi gülümseyerek " this is turkish greetings" de. sonrası gelecektir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draco Von Hagen -- 23 Haziran 2012; 20:57:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draco Von Hagen

onlara hulk tan bahset. onun kadar olmasa da senin de kaslı ve kuvvetli olduğunu anlat. eminim ki anlayış göstereceklerdir.

ben türkçe bilmiyorlar diyorum sen hulktan bahset diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan_yılın

quote:

onlara hulk tan bahset. onun kadar olmasa da senin de kaslı ve kuvvetli olduğunu anlat. eminim ki anlayış göstereceklerdir.

ben türkçe bilmiyorlar diyorum sen hulktan bahset diyorsun

Alıntıları Göster
    Yanlarına gidip hulk mu döver yoksa spiderman mı de 1 saat sonra mercimeği fırına verirsiniz

• quote:

ekleme: yönteme gelince arkadan yanaş ve malum yerlerine bir şaplak at. ardından içten ve samimi gülümseyerek " this is turkish greetings" de. sonrası gelecektir zaten.
    Sen şu 15 yaşında olup 19 yaşında ki kızla çıkmaya çalışıp, sinirlenen tip değil misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purone -- 23 Haziran 2012; 21:00:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow

Yanlarına gidip hulk mu döver yoksa spiderman mı de 1 saat sonra mercimeği fırına verirsiniz

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

Alıntıları Göster
    Hulk hepsini döver kardeş tamam, bir daha konu açma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

Alıntıları Göster
    ne 12 si ben 15 yaşındayımalanyadaki turist kızlarda genelde 18-30 yaş arasılar.hepside fabrikadan çıkmış gibi sarı saçlı mavi gözlü balık etli nasıl iş anlamadım gitti

• quote:

ne 12 si ben 15 yaşındayımalanyadaki turist kızlarda genelde 18-30 yaş arasılar.hepside fabrikadan çıkmış gibi sarı saçlı mavi gözlü balık etli nasıl iş anlamadım gitti

Alıntıları Göster
    alanya şehir mi kardeş ?
  • Konuyu ss'lerle destekleyelim
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kestir at bi köşeye, sen de kurtul onlar da...

• quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn2

Konuyu ss'lerle destekleyelim
    I have a bird and its name is pompiş de Seni kaldıkları odaya davet edecekler.
  • quote:

lesn + saç boyası bence ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

hocam biraz ağır kaçmadı mı?
  • quote:

quote:

hocam biraz ağır kaçmadı mı?

Alıntıları Göster
    Alanya' nın yerlisiyim. Alanya şehir değil

• quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

ben antalyalıyım merkezden.bu alanyalılar niye alanyanın şehir olmasını istiyor sürekli
  • quote:

Alıntıları Göster
    her hausen die beine

bunu söyle

yatağın başında sigara içerken bulacan kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

quote:

ben antalyalıyım merkezden.bu alanyalılar niye alanyanın şehir olmasını istiyor sürekli

Ben de merkezde yaşıyorum. Ben istemiyorum. Antalya' ya bağlı kalmalı :) ama şehir olacak kapasitede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

Alıntıları Göster
    quote:

Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.

Bunun yazdığı cevaplarda block'u görmek insanı rahatlatıyor.

"Oğlum bak git"teki temizlikçi; şu kahramanın olan Hulk'un ağzına iki geçirse de rahatlasak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

quote:

Ben de merkezde yaşıyorum. Ben istemiyorum. Antalya' ya bağlı kalmalı :) ama şehir olacak kapasitede...

Bide çok uzak diyorlar merkeze o yüzdende diyorlar.neyse sağol bilgilendirdiğin için

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.