arkadaşlar albea'am var bu sabah arabaya binmeden önce kapı kilidi çalışıyordu iş yerine geldiğimde kapıyı kilitledim kendi kendine tekrar açıldı birkaç defa daha denedim ama nafile (şu an araba allaha emanet kapılar açık)neden olabilir böyle birşey tecrübe eden arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: miraclees
arkadaşlar albea'am var bu sabah arabaya binmeden önce kapı kilidi çalışıyordu iş yerine geldiğimde kapıyı kilitledim kendi kendine tekrar açıldı birkaç defa daha denedim ama nafile (şu an araba allaha emanet kapılar açık)neden olabilir böyle birşey tecrübe eden arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
kapılardan birisinin kilit motoru arızalanmış ve o kapı kilitlenmiyor (büyük ihtimalle) sistem 1 kapıyı açık gördüğü için diğer kapılarıda açıyor kilitlemiyor.
Bir oto elektrikçiye git halleder.
kardeş ilgilendiğin için sağol Gerçi tamirciye götürme gereği kalmadı. Nedense kilitle uğraşırken birdenbire normal bir şekilde kilitlenmeye başladı anlamadım ama neyse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme