Şimdi Ara

Albert Camus kitap tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okuyanlar hangi kitaplarını tavsiye ederler ?

• En çok okunan kitabı Yabancı.Ben de okumayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

En çok okunan kitabı Yabancı.Ben de okumayı düşünüyorum.
    Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberum

Takip.

Alıntıları Göster
    Yabancıyı bir günde okudum ve gerçekten beğendiğimi söylemeliyim

Yalnız sonrasında Vebayı okumaya başladım ve en fazla 5 günde bitirebileceğim bir kitap diye bakarken 7-8 gün oldu hala 40 sayfası okunmayı bekliyor,gerçekten sıkıcı bir kitap

Sisifos Söyleni ve Düşüş kitaplarını da okumayı düşünüyorum

Demem o ki Yabancıyı okuyun,okutturun ama Vebaya bulaşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 12 Eylül 2012; 19:18:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Yabancıyı bir günde okudum ve gerçekten beğendiğimi söylemeliyim

Yalnız sonrasında Vebayı okumaya başladım ve en fazla 5 günde bitirebileceğim bir kitap diye bakarken 7-8 gün oldu hala 40 sayfası okunmayı bekliyor,gerçekten sıkıcı bir kitap

Sisifos Söyleni ve Düşüş kitaplarını da okumayı düşünüyorum

Demem o ki Yabancıyı okuyun,okutturun ama Vebaya bulaşmayın

Alıntıları Göster
    Üstteki arkadaşın yorumu fazla sübjektif olmuş, bana göre de Veba mükemmel bir kitaptır ama aynı şekilde arkadaşın dediği gibi de okuması kolay değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sht1

Üstteki arkadaşın yorumu fazla sübjektif olmuş, bana göre de Veba mükemmel bir kitaptır ama aynı şekilde arkadaşın dediği gibi de okuması kolay değildir.

Görüşünüze saygı duyuyorum,zaten ben anlattığı şeyler üzerine bir yorum yapmadım,Camus'nün düşüncelerini severim ve bana kalırsa şuan en mantıklı felsefi akım olan absürdizm'i ortaya atmıştır ve bu yüzden bile büyük bir saygıyı hakeder bu adam,yalnız dediğim gibi belki de çeviriden olacak son derece zorladı kitap beni okurken,az öncede bitirdim ve keşke böyle bitmeseydi,severek okumuş olsaydım dedim

herneyse,Yabancı konusun da hemfikiriz ama değil mi(okudunuz varsayıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hafuyu

Hocam Jack Kerouac - Yolda var tam istediğin gibi.

Alıntıları Göster
    Veba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nutuk - Yayınevi Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

Veba

Alıntıları Göster
    Yabancı haricinde Düşüş de çok iyi bir kitap. O da incecik ve en az Yabancı kadar etkileyici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunlerinkopugu

Yabancı haricinde Düşüş de çok iyi bir kitap. O da incecik ve en az Yabancı kadar etkileyici.

Alıntıları Göster
    Yabancı
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Yabancı

Alıntıları Göster
    Yabancı çok güzel kitap onu herkes yazmış okursun heralde.
    Ben Tersi ve Yüzü'nü öneririm. Sisifos Söyleni de güzel kitap ama deneme türünde yazılmış bir kitap ve okuması kolay değil. Çabuk sıkılan bi yapın varsa sona bırak derim ben.
    Yayın olarak da Can Yayınları'nı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara

Yabancı çok güzel kitap onu herkes yazmış okursun heralde.
    Ben Tersi ve Yüzü'nü öneririm. Sisifos Söyleni de güzel kitap ama deneme türünde yazılmış bir kitap ve okuması kolay değil. Çabuk sıkılan bi yapın varsa sona bırak derim ben.
    Yayın olarak da Can Yayınları'nı öneririm.

Alıntıları Göster
    Sürgün ve Krallık'ı okudum.Ortalama bir kitaptı,pek bir etki bırakmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Görüşünüze saygı duyuyorum,zaten ben anlattığı şeyler üzerine bir yorum yapmadım,Camus'nün düşüncelerini severim ve bana kalırsa şuan en mantıklı felsefi akım olan absürdizm'i ortaya atmıştır ve bu yüzden bile büyük bir saygıyı hakeder bu adam,yalnız dediğim gibi belki de çeviriden olacak son derece zorladı kitap beni okurken,az öncede bitirdim ve keşke böyle bitmeseydi,severek okumuş olsaydım dedim

Evet Yabancı'da hemfikiriz, gerçekten hem edebi yönü güçlü hem de düşünce yapısı kuvvetli bir yazar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Evet Yabancı'da hemfikiriz, gerçekten hem edebi yönü güçlü hem de düşünce yapısı kuvvetli bir yazar

Alıntıları Göster
    Geçen gün başkaldıran insan ı aldım.Ancak daha okuma fırsatım olmadı. 2.el aldım,varlık yayınları baya eski ve hoş gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Geçen gün başkaldıran insan ı aldım.Ancak daha okuma fırsatım olmadı. 2.el aldım,varlık yayınları baya eski ve hoş gözüküyor

Alıntıları Göster
    "İlk Adam"http://www.hemenkitap.com/magaza/prddet.php?pid=2145

• quote:

Orijinalden alıntı: hemenkitap

"İlk Adam"http://www.hemenkitap.com/magaza/prddet.php?pid=2145

Alıntıları Göster
    yabancıyı sipariş verdim . yorumlara göre diğerlerini de okumaya çalışacağım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: commancherro

yabancıyı sipariş verdim . yorumlara göre diğerlerini de okumaya çalışacağım teşekkürler

bi süre kitap etkisinde kalmştm gzl kitaptı (yabancı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: makrocu224

quote:

Orijinalden alıntı: commancherro

bi süre kitap etkisinde kalmştm gzl kitaptı (yabancı)

Alıntıları Göster
    Yabancıyı okuduktan sonra hayat anlamsızlaşmaya başladı yemin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Yabancıyı okuduktan sonra hayat anlamsızlaşmaya başladı yemin ediyorum

Alıntıları Göster
    Yazarı tanımak ve anlamak için ithaki yayınlarından çıkan Defterler I ve II bana çok ilginç gelmişti. Edebiyata, sanata ve felsefeye yaklaşımından, ufak akıl notlarına kadar hoş bir derleme.
  • Zeki abimiz(demirkubuz) yabancının filmini çekmişti izlemek isteyenlere duyurulur yazgı 2001 yapımlı gayet iyi bi iş çıkarmış.
  • Yabancı. Fakat manası derin bir kitap, herkes begenmeyebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.