Şimdi Ara

Albinizm'in Farkında Ol Varlığınla Destek Ol /Antalya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünya Albinizm Günü'nde, Antalya'da yaşayan albinizmli bireyler ile bir araya geliyoruz.

Albinizm Derneği Türkiye ile ortaklaşa düzenlediğimiz bu etkinlikte albinizm ve albinizmli kişilerin/yakınlarının ihtiyaçları konusunda toplumumuzda farkındalık oluşturmak amacıyla yola çıkıyoruz.

Albinizm Nedir?

Cildimize, saçımıza ve gözlerimize renk veren melanin pigmentinin vücutta ya hiç bulunmaması veya çok az bulunmasına "albinizm" adı verilir.

https://www.facebook.com/events/906700896018785/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveYourLife07 -- 4 Haziran 2015; 22:56:35 >

• up
  • up
  • Ee ne güzel işte bembeyaz insanlar ben bazen görüyorum acayip kıskanıyorum. Adam beyaz saç sakal kaşlar yüz tertemiz. İstesen elde edemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ee ne güzel işte bembeyaz insanlar ben bazen görüyorum acayip kıskanıyorum. Adam beyaz saç sakal kaşlar yüz tertemiz. İstesen elde edemezsin.

Benim de gözüme hoş geliyor açıkçası ama mutlaka sağlık sorunları yaşanır gibime geliyor, güneş hassasiyeti vs.

Ayrıca ülkemizde farklı olanlar ya dışlanıyor ya da alay ediliyor, zor durum. Hastalık değil farklılık olarak görüyorum ben.

Destek
  • Farkında olma!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Ee ne güzel işte bembeyaz insanlar ben bazen görüyorum acayip kıskanıyorum. Adam beyaz saç sakal kaşlar yüz tertemiz. İstesen elde edemezsin.

Benim de gözüme hoş geliyor açıkçası ama mutlaka sağlık sorunları yaşanır gibime geliyor, güneş hassasiyeti vs.

Ayrıca ülkemizde farklı olanlar ya dışlanıyor ya da alay ediliyor, zor durum. Hastalık değil farklılık olarak görüyorum ben.

Destek

Evet güneş konusu sorun çıkarıyordur mutlaka.

Nasıl destek olunur buna bilmiyorum ama bir destek de benden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Destek

Evet güneş konusu sorun çıkarıyordur mutlaka.

Nasıl destek olunur buna bilmiyorum ama bir destek de benden.

Konuyu yukarılarda tutmak elimizden gelenin en iyisi olur zannımca :)

• Bu şekilde arkadaşlarınız dostlarınız var ise yonlendirebilirseniz çok iyi olur.

Sorun tabiki yaşıyorlar Güneş sorunu,görme bozukluğu,insanlardan dışlanma vb. şeyler oluyor.

Konuyu gören arkadaşlar bir mesajlarını koyarlar ise konuyu yukarda tutabiliriz ve başka arkadaşların görmelerini sağlıyabiliriz.Aramızda veya cevremizde bu şekilde arkadaşlarımız var ise resimdeki numaradan irtibataa geçmelerinin rica edebiliriz.Amacımız büyümek destek olmak.
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.