Şimdi Ara

Alcantara/Kadife Kaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Aracımı uzun süredir kaplamayı düşünüyorum. Aklımda klasik füme gri, mat siyah vs. Düşünceler vardı. Fakat geçenlerde yolda alcantara kaplı bir 4 serisi gördüm. Görmeden önce deseler ne alaka çok iğrenç olur derdim. Fakat baya hoşuma gitti. Etrafımdaki hemen hemen herkesde araca bakıyordu. Biraz araştırma yaptım fakat alcantara kaplama hakkında hiçbir bilgi bulamadım.

Normal kaplamaya göre zorlukları nelerdir? Yağmur, kar yağınca ne oluyor? Su mu çekiyor? Çamurda, kuş pisliğinde nasıl temizleniyor? Çok çabuk kirleniyor mu(toz vs.)? Ne kadar dayanıyor?

Ve sizin alcantara kaplama hakkındaki düşünceleriniz neler? Sizce nasıl duruyor? Apaçi/kro/güzel vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracını apaçiye dönüştürmek istiyorsan kaplat!

• Çok çirkin duruyor bana göre arkadaşım bmw sine yaptırmıştı söktürdü kısa sürede.

• Aracın ne olduğu da önemli.

• Dünyanın en gereksiz uygulamasi.O kaplamanin omru cok kisa olur su çeker zamanla icerisinde olusan bakteriler les gibi kokar.Bunun dışında çektiği su alttaki boyaya zarar verir yani hic gerek yok

• Alcantara dediğiniz, kadife olarak geçiyor bu kaplamacıların dilinde. Böyle aratırsanız bulursunuz
  • @Moueson Teşekkürler.

@ColdPlay3517 Çok kötü olmuş. Çok da masraflı bir şey. Peki önerebileceğiniz bir kaplama var mı? Mat gri düşünüyorum mesela ben. (M3 Rhino rengi) o nasıl sizce?

@endofthegame Araç m paket 3.20. Genelde araç belirtince inanmıyorlar veya görgüsüz vs deniyor diye yazmamıştım.

@VioLee Teşekkürler. Evet bir de koku olayı var. Ankara gibi bir yerde de yaşayınca kışın çekilmez olur herhalde.

@Gökhan G. Evet internete kadife yazınca bir sürü çıktı. Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yırtılan Koltuk Döşemesi Hk.
    8 yıl önce açıldı
    Seramik Kaplama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GMG Garaj'ın son videosunda vardı . "Kapalı garaj şart" diyordu.

Ve özellikle siyah hariç , fazla zenci rapçi-p....k işi durur sanki .

Özür dileyerek.

• ne olur yaptırmayın tam bir +9 keko itemi... hayır renk olarak kaplatmaya eyvallah mesela metalik siyah arabayı karbon siyah'a kaplıyorlar yakışıyor tamam, ama alcantara'dır kadife'dir kiremit kaplamadır beton kaplamadır çok kötü gözüküyorlar...
  • Zaten BMW'den dolayı bu insanlar seni apaçi gibi görüyor yani peki umursama istiyorsan yaptır yaptırmasan da sana apaçi derler. Çünkü BMW'si olan herkes yanlayan, ona buna makas atan, milleti sıkıştıran dar paçalı pantolon giyen insanlar.

Canın istiyorsa yaptır gitsin. Ben olsam alcantara değil de klasik Schwarz Matt yaptırırdım en çok beğendiğim o ama o da biraz klişe oldu.
  • Zamanında Hologram Blue için fiyat almıştım ama çok tuzlu gelmişti. Şuan yaptırsam sarı siyah falan yaptırırım zaten. Madem Apaçiyiz gösterelim . Adımız çıkmış bikere zalım dünyada

Alcantara/Kadife Kaplama
    Alcantara/Kadife Kaplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 19 Mart 2019; 11:19:23 >

• bende345 kullanıcısına yanıt
    TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Uza -00- kullanıcısına yanıt
    @bende345 Kapalı garajım var ama buradaki yorumlar sayesinde vaz geçtim. Hala beğeniyorum fakat kimsenin beğenmediğini fark ettim. Bir de zahmetli bir iş normal kaplamaya göre.

@Çocuk Adam Teşekkürler. Kadifeden vaz geçtim

@TheCaliph_ Maalesef bütün BMW’cilere yapıştı kaldı. Kaldı ki hiç apaçilik yapmam. Yanlamayı makas atmayı falan hiç sevmem nefret ederim hatta. Ama yaşım 26 daha. Bu klasmanda da başka araç bulamadım. Mercedes c alsam 40 yaş arabası. C coupe alacaktım. Onun da konusunu burada açtım. Vaz geçirdiler. Tasarım dışında hiçbir artısı olmadığı için. O yüzden malesef isim yapıştı kaldı.

@Uza -00- Teşekkürler.

• Konuya girmeden once koltuklara dosemelere yaptiracaksiniz sanmistim yakisir diyecektim ama dis kasaya oldugunu gorunce cok sasirdim. Dedigim gibi ic tarafi komple alcantra yapsanizda yakisir. Dis kasayada yakisir belki ama bi sure sonra siritir. Gordugunuz 4 serisine bakanlarin cogu ilk defa gordukleri icin bakmistir o an goze hosta gelebilir ama ilerleyen zamanlarda pisman olursunuz.

• Araci mat siyah/fume/yesil vs kaplatin, subjektif bir konu ama bence en guzel kaplama mat kaplama

• Apaci isi tabir edilen modifikasyonlara gulup geciyorum, kendince bir seyler yapmaya calismis, hosuna gidiyorsa bana ne diyorum fakat bu kadife, alcantara kapli araclari gorunce sahiplerinin ciddi olarak psikolojik sorunlari oldugunu dusunuyorum.
  • Yazık etmeyin aracınıza. Şöyle düşünün, rahat iyi bi uygulama olsa yollarda bol bol görünürdü...

Yaptırırsınız "off iyiki yaptırmışım" dersiniz, 1 sene dolmadan "nerden yaptırdım lanet olsun" dersiniz...

• yaptır hevesini al bence, olmazsa söktürürsün ne olacak.
  • O bu değilde kullanan varsa konsol için komple kaplama yapsam nasıl olur. İnternette bulunan folyolar nasıldır acaba? Kadifenin yapışkanlı olanları çokta pahalı değilmiş.
  • Kadife ayakkabi giyemem disarda kirlendimi cope atiyoruz diye. Millet arac kapliyor. Ama emin olun 1 sezondan daha uzun kullanilmaz o kaplama. Zaten bakin hic ucuz arabada yapmazlar. Maksimum dayanacagi 2-3 ay. Yazi cikarirsin atarsin oyle lanet bi kaplama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matte Gold Black

ama 320 ye olmaz o ayri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.