Şimdi Ara

Alcatel 330 bağlantı sorunsalı ! Yardım Lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alcatel 330 modemimizi aldık bizde girelim dedik adsl'e .. en çekindiğim konu kurarken problem yaşamaktı..bi kaç arkadaşımında tavsiyesiyle aldık bu modemi..
    Probleme gelincede şu
    bildiğiniz üzere bu modemde sadece iki ışık var 1.cisi usb ışığı ikinciside adsl ışığı
    usb ışığı devamlı yanarken adsl ışığı yanıp sönmekte ilk aklıma gelen belki adslim daha hizmete girmemiştir oldu aradım hayır hattınız açık dediler
    2.cisi belki kablolarımda bi sorun vardır dedim şu an aynı kabloyla nete girebiliorm veya telefon görüşmesi yapabilirom
    3.sü belki driver problemlidir dedim siteden son yamasını indirdim fakat hala bir çözüm bulamadım..
    takıldıığım başka bir konusu ise bu Pppoe llc veya vismuxx gibi ayarlar hangisini yapmak gerekli bilmiyorum.. ayrıca başvuru sırasında bana verilen kağıtta adsl numaram var bu birşey için geçerlimidir..
    başka bi konu ise tüm driverları yükledikten sonra masada speedtouch connection gibi bir dialup ikonu çıkıyor burdada devamlı çevir sesi yok hatası veriyor.. sorunun ne olduunu bende tam anlayamadığım için anlatabildimmi bilmiorm ama Yardımlarınız için teşekkürler..
    Ayrıca makinemde xp sp2 yüklü bunun bir problem olduunu düşünen varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meth -- 1 Aralık 2004, 0:34:14 >

• up yapalım konuyu gündemden düşmeyelim acil lazım bu bilgi bana .. ethernet üzerinden bağlanmıyorum direk usb.. bunun içim pppoa vcmux ayarı var sanırsam onu yaptım fakat bir sonuç alamadım acaba telekomdeki yetkililermi beni tokatlıo adsl sinyalin açık die ?
  • not: yukardaki mesajları bir arkadaşım attı.. yardıma ihtiyacı var.. yeni modem almış ama yeşil ışık yanıp sönüyomuş.. çınar inş. düzelir problemin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.