Şimdi Ara

Aldatılan Koca ve Adalet Sistemimizde Başına Gelenler!!! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
19
Favori
12.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla en iyisi evlenmemek. İnançsız biriyim ama böyle giderse günün birinde evlenmeye karar verirsem ya imam nikahı ya da gemici nikahı falan kıymayı düşünüyorum Bu kanunlarla evlensem ben hiç rahat olmam ki. Sürekli kafamda kurar dururum, boşansan ömür boyu nafaka verip eski karının yeni sevgilileriyle yiyip içmesini finanse edip duracaksın, düşündükçe çıldırır insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabbb -- 20 Mayıs 2020; 0:3:34 >
  • Şaka maka bu konuya girince evlilikten vazgeçtim. Evlenipte başını yakma dert alma lafları espiri olarak algılanır genelde ama doğru aslında. Birde erkekler daha vefalı kadınlara göre kadınlar gücü nerde bulursa oraya kayıyor direk. Her kadın için bu örnek doğru olmasa da çoğusu için böyledir.

Geçmiş olsun tam okuyamadım yazıyı cidden üzüldüm

Bir kadın bir erkek dizisi geldi aklıma en mantıklı ilişki yöntemi sanırım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tür konuları ciddiye almakta zorlanıyorum.

Bu çift en az 40'lı yaşlarda,en az 40 yaşında ki menapoza girmiş memur kadına kaç kişi ciddi ilişki düşünür ki bu devirde? Bu kadın neye güvenerek kocasını boşayacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiuser

Böyle konular açıp EKSİK bilgiler ile bu tür cahillikleri cesaretlendiriyorsunuz işte. Zaten forum dominant erkek nüfus, gaza gelip böyle zannediyorlar, sonra haksızlığa uğrayınca "ya zaten haksızlığa uğrayanlar hep delirip öldürüyor" mentalitesiyle cinayette kendi vicdanlarını rahatlatıyorlar.

CİNAYETLER NORMALLEŞTİRİLEMEZ ARKADAŞLAR.
    Şu sebeple ya da bu sebeple diyemezsiniz, cinayetin bahanesi olamaz! Kaçıncı yüzyıldan geliyor bu fikirleriniz bilmiyorum(kısas mentalitesi) ancak utanmanız varsa silin şu yazdığınız iğrenç cümleyi!

Konu sahibine:

Yanlış ve eksik bilgilerinizle topluma zarar verdiğinizi farkında değilsiniz.

Birkaç çok kritik yanlışınızı söyleyeyim mesela:

"Zina suç değil, hiçbir şey yapılamıyor" Suç olmaması, boşanma sürecinde hiçbir etki bırakmadığı anlamına gelmiyor. Zina ağır kusurdur, anlaşmalı boşanma yerine çekişmeli boşanmaya girseniz size çok faydası olurdu ancak sanıyorum ki siz boşanma sürecinde bunu bilmiyordunuz. Bu da hukukun hatası değil.

Aile konutunu tek başına satabilir demişsiniz: Hayır, çiftlerin imzası lazım. Boşanırken ise aile konutu, aile birliği içinde satın alındığı takdirde edinilmiş mallara girer, yani ortak malınızdır, boşanma sırasında taraflardan birine karşılıksız olarak tamamen bırakılmaz.

Bunlar gibi birçok hukuki eksik ve hatalar var yazınızda. Muhtemelen avukat tutmadan halledeyim diye işi ucuza getirmeye çalışırken, pahalıyla patlatmışsınız. Rahmi KOÇ'un bir lafı vardı: İyi eleman seç iyi para ver, çünkü ucuz işçi sana pahalıya patlar.

Son olarak, her şey bir yana, olayları eski eşinizden dinlemeden kesin bir şey söylemek güç, burada şu haklı bu haklı diyenler duygusal, benzer şey yaşamış tipler ya da kızlardan nefret eden ergen kardeşlerimizdir, yoksa iki tarafı da dinlemeden bir sonuca varmak diğer tarafa büyük haksızlıktır. Gel gelelim yazınızda da çok şüpheli beyanlar mevcut, mesela ses kaydında korkacak bir şeyim yoktu demişsiniz, ama ses kaydı aldığı için anlaşmalı boşanmaya razı gelmek ZORUNDA kaldığınızı söylemişsiniz. Korkacak bir şeyiniz yoksa niye zorunda kaldınız? Zaten, hukuka uygun olmayarak alınan delil mahkemede kullanılmaz. Yine avukatınız olmadığı için muhtemelen o OLMAYAN KÖTÜ SÖZLERİNİZ mahkemede kullanılacak ZANNEDEREK anlaşmalı boşanmaya razı gelmisşiniz. Halbuki sizin durumunuzda çekişmeli boşanma ÇOK ÇOK yararınıza olurdu. Zira özellikle zina durumları için birçok özel durum var hukumuzuda sizin lehinize.

Bütün sürecin en başında bir avukatla hareket etseniz(danışsanız demiyorum, danışarak alabileceğiniz bilgi sınırlı, ancak avukat tutarak tamamen süreçte hizmet alsanız), bu kadar hakkınız yenmezdi.

Alıntıları Göster
    Konuya duymuş olduğu ilgiden dolayı atiuser kullanıcı adlı arkadaşıma teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Özden -- 22 Mayıs 2020; 2:47:16 >

• Sevgili kardeşim.

Büyük geçmiş olsun umarım tez zamanda bu yaşadıkların kötü bir anı olarak kalır hafızanda.

50 yaşındayım ve 2. eşimle 10 seneden beridir evliyim. ilk evliliğimde 17 sene sürdü ve hiç maddi sıkıntı çekmemiştik.

ilk eşimin benden boşanmak istemesini, bu kadar geçen zamandan sonra bile, nedenini anlamlandıramıyorum.

bence evli kadınların dul boşanmış kadın kankaları bu olayı körüklendiriyorlar.

berbat ve yalnız hayatlarını iyimiş gibi gösterip, özgürlük adı altında evli kadınlara prezente ediyorlar.

mesela ilk eşimi izin verdiğim kız kıza partisinin ertesi gününde "ben boşanacam" dillendirilmesini yaşadım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.