Şimdi Ara

Aldatılan Koca ve Adalet Sistemimizde Başına Gelenler!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
19
Favori
12.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evli kadınlarda aldatmaya yönelik bir meyil daha fazla görüyorum.Eski iş yerimde evli ve 2 çocuklu kadının İlgisini hissediyordum ancak o karaktersizse bende onun gibi olamazdım.Velhasıl ahlak dediğimiz kavram artık yok olmuş.
  • garf33 G kullanıcısına yanıt
    Ortada çocuklar kalıyor hocam. 1e1 olsa yapılır bir şeyler ama....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evlenmeyi düşünmüyordum Türkiye de.Şimdi hiç evlenmem.Size de geçmiş olsun.
  • Fuhre kullanıcısına yanıt
    aynen öyle insanları tanımak cok zor benim dostum dediğim adamın cebi biraz para dolunca orası burası oynamıstı cok basit
    bi 20 tl yüzünden atısmıstık oda ben veririm dedim vermediğim 20tl için ama onun icin yaptıklarım verdiğim borc paralar
    kurban bayramında ayagına kadar götürdüğüm etler gözüme gelmemiş olacak ki bana senın parana ihtiyacım yok demişti bende gülmüştüm
    gel zaman git zaman 4 ay sonra pişman olup mesaj atmıstı şimdi konusuyoruz ama aklımda bir soru işareti olustu tabi yine ara ara orasının burasının oynadıgını hissediyorum yıllardır mesela terk eden babasına söver dururdu şimdi onunla ev tutmuslar para gelsin eve diye.. ne diyeyim dediğim gibi insanlar cook garip hocam.En basit yöntem ticarette,tatilde tanımaktır bana göre birde ara ara
    düştüm rolu yapın zaten kendilerini kacarak gösteriyorlar,su hayatta sizi tek önemseyen kişi bana göre anneniz ve hayırlı evlattır

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    "bu ayrılık bize şunu bir kez daha gösteriyo: "eğer çok iyi ve düzgün bir aile babası profiline bürünmeye çalışırsan, kadının yeni heyecan arama içgüdüleri kıpırdaşır, ve, ayrılma şansı varsa bunu düşünmeye başlayabilir""

bunu biri daha yazmıştı şimdide siz yazmıssınız hocam cok ilginc gercekten ev adamısınız aile babasısınız ama kadının gözüne batıyorsunuz, yine biri demişti kadınların kafa ters calısıyor diye hakkatende öyle.

hayatınızdaki dostunuzu eşinizi cok iyi tanımanız lazım uzakten "iyi biridir" demekle olmuyor, test edin bir sekilde
    bugun paranız varken yarın yok diyin, bugun paranız varken ona verin yarın yok diyerek isteyin gibi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 19 Mayıs 2020; 11:19:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sevgili kardeşim abinizede çok geçmiş olsun diliyorum. Demek istediğğm asıl şaşırtan nokta hani oldu aldattın ve başka biri ile yaşamak istiyorsun artık diyelim tamam da ulan bu kadın ve kadının ailesi dahi sanki yıllarca iyi rolü kesmiş sonradında canını nasıl yakarım bu adamın diye beklemiş saatli bomba gibi olmuşlar. Ama işe abinizin olayında görünen ortada bariz olan kadındaki psikolojik sorunlar belki bu kadındada gizliden varmış ne bileyim artık. Allah kolaylık versin. İnsanın aklının almadığı kjsım kadının aldatması değil, ayrılırkende düşmanına vurur gibi böyle süründürme çabasındaki hırs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 19 Mayıs 2020; 11:22:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Kimse kusura bakmasın, kadın cinayetlerinin artması erkeklerin hiç bir şekilde haklarını arayamaması.
    Böyle konular açıp EKSİK bilgiler ile bu tür cahillikleri cesaretlendiriyorsunuz işte. Zaten forum dominant erkek nüfus, gaza gelip böyle zannediyorlar, sonra haksızlığa uğrayınca "ya zaten haksızlığa uğrayanlar hep delirip öldürüyor" mentalitesiyle cinayette kendi vicdanlarını rahatlatıyorlar.

CİNAYETLER NORMALLEŞTİRİLEMEZ ARKADAŞLAR.
    Şu sebeple ya da bu sebeple diyemezsiniz, cinayetin bahanesi olamaz! Kaçıncı yüzyıldan geliyor bu fikirleriniz bilmiyorum(kısas mentalitesi) ancak utanmanız varsa silin şu yazdığınız iğrenç cümleyi!

Konu sahibine:

Yanlış ve eksik bilgilerinizle topluma zarar verdiğinizi farkında değilsiniz.

Birkaç çok kritik yanlışınızı söyleyeyim mesela:

"Zina suç değil, hiçbir şey yapılamıyor" Suç olmaması, boşanma sürecinde hiçbir etki bırakmadığı anlamına gelmiyor. Zina ağır kusurdur, anlaşmalı boşanma yerine çekişmeli boşanmaya girseniz size çok faydası olurdu ancak sanıyorum ki siz boşanma sürecinde bunu bilmiyordunuz. Bu da hukukun hatası değil.

Aile konutunu tek başına satabilir demişsiniz: Hayır, çiftlerin imzası lazım. Boşanırken ise aile konutu, aile birliği içinde satın alındığı takdirde edinilmiş mallara girer, yani ortak malınızdır, boşanma sırasında taraflardan birine karşılıksız olarak tamamen bırakılmaz.

Bunlar gibi birçok hukuki eksik ve hatalar var yazınızda. Muhtemelen avukat tutmadan halledeyim diye işi ucuza getirmeye çalışırken, pahalıyla patlatmışsınız. Rahmi KOÇ'un bir lafı vardı: İyi eleman seç iyi para ver, çünkü ucuz işçi sana pahalıya patlar.

Son olarak, her şey bir yana, olayları eski eşinizden dinlemeden kesin bir şey söylemek güç, burada şu haklı bu haklı diyenler duygusal, benzer şey yaşamış tipler ya da kızlardan nefret eden ergen kardeşlerimizdir, yoksa iki tarafı da dinlemeden bir sonuca varmak diğer tarafa büyük haksızlıktır. Gel gelelim yazınızda da çok şüpheli beyanlar mevcut, mesela ses kaydında korkacak bir şeyim yoktu demişsiniz, ama ses kaydı aldığı için anlaşmalı boşanmaya razı gelmek ZORUNDA kaldığınızı söylemişsiniz. Korkacak bir şeyiniz yoksa niye zorunda kaldınız? Zaten, hukuka uygun olmayarak alınan delil mahkemede kullanılmaz. Yine avukatınız olmadığı için muhtemelen o OLMAYAN KÖTÜ SÖZLERİNİZ mahkemede kullanılacak ZANNEDEREK anlaşmalı boşanmaya razı gelmisşiniz. Halbuki sizin durumunuzda çekişmeli boşanma ÇOK ÇOK yararınıza olurdu. Zira özellikle zina durumları için birçok özel durum var hukumuzuda sizin lehinize.

Bütün sürecin en başında bir avukatla hareket etseniz(danışsanız demiyorum, danışarak alabileceğiniz bilgi sınırlı, ancak avukat tutarak tamamen süreçte hizmet alsanız), bu kadar hakkınız yenmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiuser -- 19 Mayıs 2020; 13:21:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dugers

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığınız durum bir çok kişi için felaket. Zamanında benimde buna benzer durumları yaşadım. Sonrasında birkaç tavsiye ile kendime geldim. Şuan valla iyi yapmış diyorum kendime. Size kötü gibi gelen şeylerin altında aslında bir çok iyilik olabilir.
    Bunu neden dedim. Eski eşiniz tahmini yaşı 35-40 olduğunu tahmin ediyorum. 30 yaşından sonra kadınların cinsel çekiciliği gittikçe azalır. Bunun sebebi ise biz erkeklerin kadınları beğenirken doğurganlık ile doğru orantılı olarak bakmamız. Yani görsel(gögüs, kalça gibi) olarak doğum yapıp çocuk geliştirmesi için gerekli olan donanımdır.
    Kadınların gözünde ise erkeklerin değeri daha çok mevki, mizah, maddiyat, duygusal güç vb. şeylerdir. Hani erkekler arasında deriz tipsiz ama ağzı iyi laf yapıyor kızı kaldırdı, parası var kızı götürdü gibisinden. Bu yüzden erkeklerin cinsel çekiciliği kadınlarınki gibi yaş ilerledikçe azalmaz. Aksine daha artar.
    Bunları neden anlatıyorum. Eşinizi elinizden alan adama öfke duyuyor olabilirsiniz. Kendinizi oldukça kötü hissedebilirsiniz. Ama aksine çok şanslısınız. Çünkü eski eşinizin genç ve güzel olduğu zamanda sizinle beraber oldu. Şimdi yaş ilerledikçe kaybolan albenisini çekmiyorsunuz. Ayrıca farkında değilsiniz ama siz halen genç ve güzel kızlarla bir ilişki yaşama ihtimaliniz var.
    Ama kendinizi derbeder moddan çıkarmanız lazım. Yeniden erkek adam gibi hissetmeniz lazım. Bunları yapmazsanız şuanki durumdan daha kötü geleceğiniz olabilir.
    Eski eşinizi tamamen unutun ve dünyada ki diğer genç, güzel kadınların varlığından haberdar olmalısınız. Eski eşinizin peşinden dava falan açarsanız kadının gözünde iyi ki boşamışım diye düşünür. Ondan alacağınız en iyi intikam kendi mutluluğunuzdur.
    Boşanmanın en kötü yanı çocuklar çekmek zorundalar. Sıcak aile ortamından uzak kalabilirler. Ama bu sizin suçunuz değil. Bu sebepten ötürü önce kendinize çeki düzen verin. Her gün spor yapın. Çıkıp sokaklara insanlarla tanışın. Kendinize eskisinden daha iyi bir yuva kurun. Çünkü kendinizi kaybederseniz bu çocuklarınızı da etkileyecek. Bu kötü durumdan en iyi şekilde çıkmaları için kendinize gelip eski yaşam tarzınızdan uzaklaşın.

Ayrıca sizin geçtiğiniz yollardan geçmiş birkaç kişinin tavsiyelerini ve kendinizi geri toparlamanızda yardımcı olacak bir site önermek istiyorum. İsterseniz orada ücretli profesyonel yardımda alabilirisiniz. Ben sadece forumunu okuyorum. Profesyonel yardım almadım ama beni kendime getirebildi bu site. https://erkekadam.org/
    +++

erkekadam.org bende tavsiye ederim. Konu sahini ayni olaylari yasayan bisürü kisiler, tavsyieler var

• ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Dedi çomar

• Sevgili kardeşim hayretler içinde okudum yazınızı,çok geçmiş olsun.Tavsiyem;bundan sonrası için hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeniz,karşınıza mutlaka düzgün bir hanım çıkacaktır ümidinizi kaybetmeyin.Gerekiyorsa mutluluğunuz için mal mülk ne gerekiyorsa verin kurtulun.Çocuklar ise büyüdüklerinde birşeylerin farkına varacaktır.Mutlu bir birlikltelik size birçok şeyi unutturacaktır.Eski eşiniz çocukları vermek istemez çünkü para koparmak için en iyi silahtır,mahkeme içinde çocuklarını veren anne hoş karşılanmayacaktır.Zamana bırakmak bazen en iyi çözümdür.Önünüzde muhtemel 30-40 yıllık bir hayat var,ahlaksız bir kadına kızıp bunu çöpe atmayın.Hani derler ya "koy g.tüne rahvan gitsin",biraz amiyane oldu ama durum böyle dostum.İmkanın varsa yeni bir şehir,yeni bir iş,yeni bir kadın senin için hayatı tekrar yaşanır hale getirecektir.Emin ol olanları hatırlamazsın bile.Moralini yüksek tutmaya çalış,unutma dünyada seni seven insanlar daha fazladır,değerli olan sensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: atiuser

Böyle konular açıp EKSİK bilgiler ile bu tür cahillikleri cesaretlendiriyorsunuz işte. Zaten forum dominant erkek nüfus, gaza gelip böyle zannediyorlar, sonra haksızlığa uğrayınca "ya zaten haksızlığa uğrayanlar hep delirip öldürüyor" mentalitesiyle cinayette kendi vicdanlarını rahatlatıyorlar.

CİNAYETLER NORMALLEŞTİRİLEMEZ ARKADAŞLAR.
    Şu sebeple ya da bu sebeple diyemezsiniz, cinayetin bahanesi olamaz! Kaçıncı yüzyıldan geliyor bu fikirleriniz bilmiyorum(kısas mentalitesi) ancak utanmanız varsa silin şu yazdığınız iğrenç cümleyi!

Konu sahibine:

Yanlış ve eksik bilgilerinizle topluma zarar verdiğinizi farkında değilsiniz.

Birkaç çok kritik yanlışınızı söyleyeyim mesela:

"Zina suç değil, hiçbir şey yapılamıyor" Suç olmaması, boşanma sürecinde hiçbir etki bırakmadığı anlamına gelmiyor. Zina ağır kusurdur, anlaşmalı boşanma yerine çekişmeli boşanmaya girseniz size çok faydası olurdu ancak sanıyorum ki siz boşanma sürecinde bunu bilmiyordunuz. Bu da hukukun hatası değil.

Aile konutunu tek başına satabilir demişsiniz: Hayır, çiftlerin imzası lazım. Boşanırken ise aile konutu, aile birliği içinde satın alındığı takdirde edinilmiş mallara girer, yani ortak malınızdır, boşanma sırasında taraflardan birine karşılıksız olarak tamamen bırakılmaz.

Bunlar gibi birçok hukuki eksik ve hatalar var yazınızda. Muhtemelen avukat tutmadan halledeyim diye işi ucuza getirmeye çalışırken, pahalıyla patlatmışsınız. Rahmi KOÇ'un bir lafı vardı: İyi eleman seç iyi para ver, çünkü ucuz işçi sana pahalıya patlar.

Son olarak, her şey bir yana, olayları eski eşinizden dinlemeden kesin bir şey söylemek güç, burada şu haklı bu haklı diyenler duygusal, benzer şey yaşamış tipler ya da kızlardan nefret eden ergen kardeşlerimizdir, yoksa iki tarafı da dinlemeden bir sonuca varmak diğer tarafa büyük haksızlıktır. Gel gelelim yazınızda da çok şüpheli beyanlar mevcut, mesela ses kaydında korkacak bir şeyim yoktu demişsiniz, ama ses kaydı aldığı için anlaşmalı boşanmaya razı gelmek ZORUNDA kaldığınızı söylemişsiniz. Korkacak bir şeyiniz yoksa niye zorunda kaldınız? Zaten, hukuka uygun olmayarak alınan delil mahkemede kullanılmaz. Yine avukatınız olmadığı için muhtemelen o OLMAYAN KÖTÜ SÖZLERİNİZ mahkemede kullanılacak ZANNEDEREK anlaşmalı boşanmaya razı gelmisşiniz. Halbuki sizin durumunuzda çekişmeli boşanma ÇOK ÇOK yararınıza olurdu. Zira özellikle zina durumları için birçok özel durum var hukumuzuda sizin lehinize.

Bütün sürecin en başında bir avukatla hareket etseniz(danışsanız demiyorum, danışarak alabileceğiniz bilgi sınırlı, ancak avukat tutarak tamamen süreçte hizmet alsanız), bu kadar hakkınız yenmezdi.

Alıntıları Göster
    Bravo hocam. Konu da büyük ihtimal csb

• pardon ama hangi adalet sistemi?
    türkiyede herhangi bir alanda sistem var mı? sanayi, eğitim, spor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

"bu ayrılık bize şunu bir kez daha gösteriyo: "eğer çok iyi ve düzgün bir aile babası profiline bürünmeye çalışırsan, kadının yeni heyecan arama içgüdüleri kıpırdaşır, ve, ayrılma şansı varsa bunu düşünmeye başlayabilir""

bunu biri daha yazmıştı şimdide siz yazmıssınız hocam cok ilginc gercekten ev adamısınız aile babasısınız ama kadının gözüne batıyorsunuz, yine biri demişti kadınların kafa ters calısıyor diye hakkatende öyle.

hayatınızdaki dostunuzu eşinizi cok iyi tanımanız lazım uzakten "iyi biridir" demekle olmuyor, test edin bir sekilde
    bugun paranız varken yarın yok diyin, bugun paranız varken ona verin yarın yok diyerek isteyin gibi gibi
    Konuya duyduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.

Aynen sizin söylediklerinizi beni yakinen tanıyan ve gören bir kaç arkadaşım daha demişti. Hatta bir üniversitede hukuk konusunda doçent olan bir arkadaşım bunu tafsilatıyla anlatmıştı.Görüşünüzü katılıyorum.

• Sirinle Beni Sirin Baba kullanıcısına yanıt
    csb de olsa inanın arada faydalı yorumlar olabiliyor ben böyle hassas konuları özellikle bastan sona atlatamadan okuyorum kafama yer ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dugers

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığınız durum bir çok kişi için felaket. Zamanında benimde buna benzer durumları yaşadım. Sonrasında birkaç tavsiye ile kendime geldim. Şuan valla iyi yapmış diyorum kendime. Size kötü gibi gelen şeylerin altında aslında bir çok iyilik olabilir.
    Bunu neden dedim. Eski eşiniz tahmini yaşı 35-40 olduğunu tahmin ediyorum. 30 yaşından sonra kadınların cinsel çekiciliği gittikçe azalır. Bunun sebebi ise biz erkeklerin kadınları beğenirken doğurganlık ile doğru orantılı olarak bakmamız. Yani görsel(gögüs, kalça gibi) olarak doğum yapıp çocuk geliştirmesi için gerekli olan donanımdır.
    Kadınların gözünde ise erkeklerin değeri daha çok mevki, mizah, maddiyat, duygusal güç vb. şeylerdir. Hani erkekler arasında deriz tipsiz ama ağzı iyi laf yapıyor kızı kaldırdı, parası var kızı götürdü gibisinden. Bu yüzden erkeklerin cinsel çekiciliği kadınlarınki gibi yaş ilerledikçe azalmaz. Aksine daha artar.
    Bunları neden anlatıyorum. Eşinizi elinizden alan adama öfke duyuyor olabilirsiniz. Kendinizi oldukça kötü hissedebilirsiniz. Ama aksine çok şanslısınız. Çünkü eski eşinizin genç ve güzel olduğu zamanda sizinle beraber oldu. Şimdi yaş ilerledikçe kaybolan albenisini çekmiyorsunuz. Ayrıca farkında değilsiniz ama siz halen genç ve güzel kızlarla bir ilişki yaşama ihtimaliniz var.
    Ama kendinizi derbeder moddan çıkarmanız lazım. Yeniden erkek adam gibi hissetmeniz lazım. Bunları yapmazsanız şuanki durumdan daha kötü geleceğiniz olabilir.
    Eski eşinizi tamamen unutun ve dünyada ki diğer genç, güzel kadınların varlığından haberdar olmalısınız. Eski eşinizin peşinden dava falan açarsanız kadının gözünde iyi ki boşamışım diye düşünür. Ondan alacağınız en iyi intikam kendi mutluluğunuzdur.
    Boşanmanın en kötü yanı çocuklar çekmek zorundalar. Sıcak aile ortamından uzak kalabilirler. Ama bu sizin suçunuz değil. Bu sebepten ötürü önce kendinize çeki düzen verin. Her gün spor yapın. Çıkıp sokaklara insanlarla tanışın. Kendinize eskisinden daha iyi bir yuva kurun. Çünkü kendinizi kaybederseniz bu çocuklarınızı da etkileyecek. Bu kötü durumdan en iyi şekilde çıkmaları için kendinize gelip eski yaşam tarzınızdan uzaklaşın.

Ayrıca sizin geçtiğiniz yollardan geçmiş birkaç kişinin tavsiyelerini ve kendinizi geri toparlamanızda yardımcı olacak bir site önermek istiyorum. İsterseniz orada ücretli profesyonel yardımda alabilirisiniz. Ben sadece forumunu okuyorum. Profesyonel yardım almadım ama beni kendime getirebildi bu site. https://erkekadam.org/
    Arkadaşım sana birebir katılıyorum. Tecrübeyle sabitki bu arkadaşda aynrn böyle yapmalı yeni ufuklara daha aklı başında ve kişilik analizi tecrübesi ile yelken açılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 19 Mayıs 2020; 15:10:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

csb de olsa inanın arada faydalı yorumlar olabiliyor ben böyle hassas konuları özellikle bastan sona atlatamadan okuyorum kafama yer ediyor.
    Tabii ki hocam bu arkadaş csb yazmış olsa bile dünya hali böyle olaylar olabilir ben sadece arkadaşın bu kadar hatasız olup bu denli suçlu şekilde olaydan çıkmasına inanmadım. Eğer haklıysa hakkını sonuna kadar arayıp kanıtlarını koymalıydı ortaya.

Evlilik yaşamadığım için evlilikte şöyle böyle olmalı diyemiyorum ama ikili ilişkilerde kendini asla geri plana atmayacaksın bir yerden sonra sıradanlaşıyorsun ve karşındakinin ilgisi üzerinden kalkabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

Tabii ki hocam bu arkadaş csb yazmış olsa bile dünya hali böyle olaylar olabilir ben sadece arkadaşın bu kadar hatasız olup bu denli suçlu şekilde olaydan çıkmasına inanmadım. Eğer haklıysa hakkını sonuna kadar arayıp kanıtlarını koymalıydı ortaya.

Evlilik yaşamadığım için evlilikte şöyle böyle olmalı diyemiyorum ama ikili ilişkilerde kendini asla geri plana atmayacaksın bir yerden sonra sıradanlaşıyorsun ve karşındakinin ilgisi üzerinden kalkabiliyor.

Alıntıları Göster
    Anlatımlarda birtakım eksik detaylar mevcut evet ama csb olduğunu sanmıyorum yani öyleysede bu kadar detay detay uzun uzun yazmaya üşenmeyecek biri olabilirmi bilemedim :) onun dışında tüm ayrıntılardan değilde özet geçmişde olabilir arkadaş bilemiyorum doğal olarak sağlıklı bir psikolojide de değildir şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

Bravo hocam. Konu da büyük ihtimal csb

Alıntıları Göster
    Aynen konunun gidisatindan hicbir avukata gidilmemis gibi duruyor hukuki olarak cok ters seyler var soylenen

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.