Şimdi Ara

Aldatılan Koca ve Adalet Sistemimizde Başına Gelenler!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
126
Cevap
19
Favori
12.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok üzülerek okudum Allah size sabır versin empati bile kurmayı yediremedim kendime, lütfen malınızdan 5 kuruş vermeyin böyle hainlere, mümkünmü bilmiyorum ama bunun için sonuna kadar mücadele edin. Allah sabır versin günahlarınızın kefareti olsun.
  • Geçmiş olsun. Bu boktan adalet sistemi düzgün insanı da katil yapar. Ama sizde de kabahat var be kardeşim. Kaç yaşında insansınız ama her şeyi sonradan anlıyorsunuz. Eşiniz birden mesafe koyuyor aranıza aldatılma fikri hiç aklınıza gelmiyor. Eşiniz boşanmak için karalama, iftira, suç organizasyonu hazırlıyor mülkünüze çökmek için yine sonradan anlıyorsunuz. İnsanoğlu şeytandır bunu aklınızın bir kenarına yazın. Gidin sağlam bir avukat tutun. Sonra da elinizdeki kanıtlarla birlikte mahkemeye oyalayıp yalan beyan vermekten, şantajdan ve aklıma gelmeyen daha bilimum suçlardan dava açın, çocukların velayetini de isteyin. Hatta dava sonucuna göre nafaka-maddi manevi tazminat alabiliyorsanız (gerçi bu boktan adalet sisteminde zor ama) alın. Acımayın karakter yoksunlarına burunlarından getirin ki kendilerine gelsinler. Okurken benim sinirlerim gerildi. Sonra diyorlar niye evlenmiyorsunuz? 10-15 yıl emek verip ihanete uğramak için mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Geçmiş olsun. Bu boktan adalet sistemi düzgün insanı da katil yapar. Ama sizde de kabahat var be kardeşim. Kaç yaşında insansınız ama her şeyi sonradan anlıyorsunuz. Eşiniz birden mesafe koyuyor aranıza aldatılma fikri hiç aklınıza gelmiyor. Eşiniz boşanmak için karalama, iftira, suç organizasyonu hazırlıyor mülkünüze çökmek için yine sonradan anlıyorsunuz. İnsanoğlu şeytandır bunu aklınızın bir kenarına yazın. Gidin sağlam bir avukat tutun. Sonra da elinizdeki kanıtlarla birlikte mahkemeye oyalayıp yalan beyan vermekten, şantajdan ve aklıma gelmeyen daha bilimum suçlardan dava açın, çocukların velayetini de isteyin. Hatta dava sonucuna göre nafaka-maddi manevi tazminat alabiliyorsanız (gerçi bu boktan adalet sisteminde zor ama) alın. Acımayın karakter yoksunlarına burunlarından getirin ki kendilerine gelsinler. Okurken benim sinirlerim gerildi. Sonra diyorlar niye evlenmiyorsunuz? 10-15 yıl emek verip ihanete uğramak için mi?
    Konuya göstermiş alakadan dolayı teşekkür ederim arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Özden -- 22 Mayıs 2020; 3:20:0 >

• Bu yazılanlar gerçekse Allah yardımcınız olsun. Ben olsam kesin olarak cinayet işlerdim çünkü ailemin çevremin baskısı inanılmaz olurdu, diğer bir konu ise kadına baskının olmaması. Eğer çevrede bir büyük olsa aile olsa vs. yaptığı yanlışlardan dolayı baskı yapsalardı belki böyle olmazdı. Maalesef eski kültür yok oldukça böyle haksızlıklar adaletsizlikler oluyor. İnsanların haksız yere öldürülmesi elbette vahşettir kabul edilemez...
  • Evli erkeklerin çoğunun aldatıldığından haberi bile yok, hele kadın çalışıyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CECCBCE5F

Bu yazılanlar gerçekse Allah yardımcınız olsun. Ben olsam kesin olarak cinayet işlerdim çünkü ailemin çevremin baskısı inanılmaz olurdu, diğer bir konu ise kadına baskının olmaması. Eğer çevrede bir büyük olsa aile olsa vs. yaptığı yanlışlardan dolayı baskı yapsalardı belki böyle olmazdı. Maalesef eski kültür yok oldukça böyle haksızlıklar adaletsizlikler oluyor. İnsanların haksız yere öldürülmesi elbette vahşettir kabul edilemez...
    Gerçek olmamasını o kadar isterdim ki.Ama maalesef bizatihi yaşıyorum.Sorunuza bir kaç cevabım;

-Benim ailemden iki kişi dışında , kimsenin yaşanan olaylardan haberi yok.Avukatım ve arkadaşlarımla hareket ediyorum.Zira Memlekette duysalar nasıl bir tepki gelir kestirmesi bile güç. Ayrıca çocuklarıma -bu çocukların anası şunları şunları yapmış- gözüyle kimsenin bakmasını istemem.

-Bir diğer husus bırakın eski eşimin ailesinin "Yahu sen ne yapıyorsun? Hiç mi bizim haysiyet şerefimiz yok. Çocuklarından utan!!!" demelerini , adama daha peşkeş çekiyorlar-mış sonradan öğrendim.Zaten o karakterde insanlar.Tanıyanlarda bunlardan beklenir demekle iktifa ediyorlar. Yeri gelince anlatacağım inşallah...

• Yaşadıklarının aynısı 14 yıl önce yaşadım :( 14 yıldır depresyon ilaçları kullanıyorum.8 yıl bekar yaşadıktan sonra yeniden birini sevdim ve evlendim.Şimdi dekızımı kabullenmiyor üstelik kızım annemde yaşıyor ve hafta sonu annnesine gidiyor.Ona aldığım herşey ona batıyor sürekli kavga çıkarıyor.Hakaretler desen her türlüsü var.Ayrımcılık yapmakla suçluyor bir oğlumuz oldu onunla tehtid ediyor.Eve gitmek istemiyorum tüm bunları yapıp sonrada beni sevmiyorsun benimle ilgilenmiyorsun deyip ortalığı kırıp geçiriyor.Anlatsam inanmazsınız eve gitmek istemiyorum yaşamak zaten istemiyorum.Allah korkum olmasa şuanna kadar 1000 kere intahar etmiştim.Çocuğumzun piskolijisinide bozdu sürekli o seni sevmiyor kızını seviyor diyor çocuğa.oFFF OFFF.Evlenmeyin benimki başka olur demeyin.Olmaz olma ihtimali çok düşük.
  • Mehmet Özden M kullanıcısına yanıt
    Hocam üzücü bir durum. Bu kadını ben olsam ifşa ederdim. O namussuz aileyi de cümle aleme rezil eder dışarı çıkamaz hale getirirdim. Allah yardımcınız olsun
  • Bu nedir yahu insan evlenmeye korkuyor :(
    Bazı insanların çirkefleşme kapasitesi çok yüksek ve insan sevdiği zaman görmüyor bunları. Ama gün geldiğinde hiç beklemediğin insan neler yapıyor. Çocuklara mı üzülesin, hayatını paylaştığın insanın ihanetine mi üzülesin, üste çıkıp şerefsizlik yaptığına mı üzülesin. Ne yapacaksın bu nedir ya. Of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 18 Mayıs 2020; 18:13:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardım etsin, sabretmek gerek ama isyan etmeden. Elbet bir gün gerçekler ortaya çıkar. Çocuklarınız size düşman etmezler, en büyük yıkım olur. Babam her zaman yaşarken iki şeyi çok iyi seç derdi birincisi işin diğeri eşin. Allah bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zygoma -- 18 Mayıs 2020; 18:36:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boşanmaya yanasmayacaktiniz. En sonunda o yalvaracakti boşanmak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştan sona hayretle okudum, Allah yardımcın olsun. Üstteki arkadaşın dediği gibi boşanmayacaktın o koşacaktı peşinden, ama çocuklarım arada kalmasın diye insan boşanır abi gurur yapar.. Kötü bir durum Allah yardımcın olsun, tez vakitte şu yasalara da bi el atsalar da hemcinslerim bu kadar mağdur olmasa..

• kanım dondu.
  • Tayyibin kizinin ulkemize kadin haklari diye diye soktuğu dayatmalar bunlar.. Islamda bolemi.. Kadin boşanacaksa alir mihrini gider cocuklarda sutten kesilmisse yine babadadir.. Islam bosuna erkegin tek basina kabul ettigi sahitligini kadinda iki kisi isteyerek kadinin ne denli fevri ve tezcanli hareket ettiğini göstermiyor.. Kadin haklari kadin haklari diye diye yediniz basimizi.. Ulan say söv bitmez bu yara.. Gecmis olsun dostum sen efendiligini bozma varsin alsin çocuklarıda onlarda er gec anlayacak..

• Abi tam okuyordum ki 2 defa yazmış kopyalamışsın konu dağıldı gitti bir çok şey karışık.

Bu ülkede adalet var canım.

• Bir arkadaşımın psikolojik hasta olan eşi var. Borderline sendromu denilen bir rahatsızlık. Çocuk sürekli eşi ile mahkemelik. Kadın aşırı kıskanç, intihara ve cinayete meyilli. Birkaç defa kendi kendini duvarlara vurup beni dövdü diyerek arkadaşımın ceza ödemesine sebep oldu. Çocuk resmen hapis hayatı yaşıyor. Kimse ile görüşemiyor. Annesi ve babasından bile kıskanıyor. Ne kadar ugrastiysak da boşanmaya ikna olmadı. İkna olmadığı gibi çocuk evden kaçınca altınlarımı çaldı, beni tehdit etti, beni dövdü diyerek bir bahane ile yakalama kararı çıkartıyor. Otobüsten bile polis eskort ile indirildi bu çocuk.
    Hukuki olarak çok araştırmamiza rağmen bir yol bulamadık.
    Arkadaşım ve eşi inançlı kişiler ikisi de. Çocukla en son konuştuğumda bu dünya ile işinin bittiğini, kendini öbür dünyaya hazırladığını söyledi.
    Sonuç itibariyle hukukî olarak durum böyle. Yapacak bir şey yok. Bunun Allah'a inanıp inanmamakla da alakası yok. Karakter meselesi.
    Size de geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freakk

milyonlarca evli erkeğin 1-3-5-10-20 yıl sonra başına gelebilecek bir senaryo, başına gelmeyenler hiç olasılık vermiyor ve olabilitesinden bahsedince kızıyorlar ama asıl sorun yasaların düzgün erkeği çaresiz bırakması. döven, söven, tehdit eden, vuran erkeksen bu seferde kadın mağdur oluyor, kim kimi severse artık. bizim gibi evlilik kanunları olan tüm ülkelerde evlenen erkekler aslında nasıl bir şeye imza attıklarının farkında olmuyorlar, resmen saatli bomba, bazen patlıyor bazen patlamıyor ama patladımı kurtulamıyorsun, geçmiş olsun...
    Milyonlarca erkeğin hatta hiç ummayan bir erkeğin bile başına gelebilir dank diye evet. Ama sağlam yüz bulmamış kadın bu kadar hem aldatıp hem çirkef olamaz. Arkadaşın acısını deşmek değil niyetim ama bir kadına bu kadar yüz verilmez. Eşine ters yüzünü göstemediysen hiç el bebek gül bebek pamuklara sardıysanız kaybettiniz demektir. Bunu asla unutmayın.

Konu sahibine ise:
    Kadın seni aldatmış dünyayı başına yıkmak yerine yuvam derdine düşmüşsünüz hocam. Bak yemin ediyorum kınamak değil niyetim. Çocuğunuz var bambaşka bir psikoloji anlamaya çalışırım ama hiç mi kızmadınız bu kadına? Hiç mi bu kadın acaba bu adam bana napar diye düşünmedi? Kusura bakmayın ben bugün erkek halimle karımı aldatsam karımdan korkarım bana "napıcak" diye gece uyuyamazsın bile öyle bir psikolojiye girersin. Bu kadın bu kadar yüz bulduysa sizinde payınız var demek ki.

Şimdi olan olmuş daha fazla yaranızı deşmeden bu kadına had bildirmeniz gerektiğini iletirim. Bu illa vur kır değildir zeka en büyük silahtır.

-Çok sağlam bir avukat bulun paraya kıyın tutun durumu anlatın. Bulunduğunuz il anladığım kadarıyla çok büyük değil. Sahte delil yaratıp sizi zan altında bırakıyorlarsa sizde onları gerekirse sahte delille zan altında bırakın. 1 Pisliğe 10 pislik yapın değiştiğinizi anlasın.

-İki evli erkek kadın kayıtsız şekilde oda tutarlar ve genelde aynı tanıdık yere gitmeleri gerekir. elinize eşinizin resmini alacaksanız birde hatırı sayılır para alacaksanız. çevrede ne kadar otel varsa kapı kapı gezin boşanma tarihinden bir gün önce dahi otele giriş görüntüleri kaydı varsa kesin kanıtlarsınız masumluğunuzu.

-Bu süre zarfında eşinizin bu adamla birlikte olduğuna dair bulunduğunuz ilde adamın evinide hesaba katarak çok ince ayrıntıyla gıdım gıdım düşünün. Önemli olan tek şey boşanma öncesi birlikte olduklarına dair kayıt. Sıkı sıkı düşünün mesajları silmediyseniz ciddi bir takvim oluşturun eşinizin geç kaldığı tüm günleri kaydedin.Bu adamla oturdukları bir kafe görüntüsünde bile bir şahitle durumu değiştirebilirsiniz.

Ben bu yazdıklarımı nafaka için demiyorum amaç yaptığının karşılığını vermek. Öncelikle eşinizi bildiğim kadarıyla memurluktan attırırabilirsiniz. Çünki memur toplum ahlakına aykırı hareket edemez ayrıca size attığı iftiralarda malum olur. Ve karşı taraftaki adamında ailesine bunu iletip yuvasını yıkın hatta imkanınız varsa dünyasını başına yıkın. Bu saatten sonra ikisininde yanına kalmamalı hatta avukatla konuşun yalan delil oluşturmaktan avukat akrabası hakkında işlem yapılabilirse yapılsın. Gerekirse psikologu paraya boğ acıma. Efendiliğini koru yazmışlar ama kusura bakmayın bence siz efendi olunacak vakti çoktan geçmişsiniz. Hem aldatılmış üstüne çocukları alınmış üstüne malına mülküne göz dikilmiş bunlardan daha ağırı karşı taraf hala utanmadan arlanmadan sizi suçlayabiliyor ben olsam evi arabayı o kadına vermek yerine sokaktan geçen birine hediye ederim ama yinede o karaktersizliğe gereken dersi veririm.

• Hocam öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığınız durum bir çok kişi için felaket. Zamanında benimde buna benzer durumları yaşadım. Sonrasında birkaç tavsiye ile kendime geldim. Şuan valla iyi yapmış diyorum kendime. Size kötü gibi gelen şeylerin altında aslında bir çok iyilik olabilir.
    Bunu neden dedim. Eski eşiniz tahmini yaşı 35-40 olduğunu tahmin ediyorum. 30 yaşından sonra kadınların cinsel çekiciliği gittikçe azalır. Bunun sebebi ise biz erkeklerin kadınları beğenirken doğurganlık ile doğru orantılı olarak bakmamız. Yani görsel(gögüs, kalça gibi) olarak doğum yapıp çocuk geliştirmesi için gerekli olan donanımdır.
    Kadınların gözünde ise erkeklerin değeri daha çok mevki, mizah, maddiyat, duygusal güç vb. şeylerdir. Hani erkekler arasında deriz tipsiz ama ağzı iyi laf yapıyor kızı kaldırdı, parası var kızı götürdü gibisinden. Bu yüzden erkeklerin cinsel çekiciliği kadınlarınki gibi yaş ilerledikçe azalmaz. Aksine daha artar.
    Bunları neden anlatıyorum. Eşinizi elinizden alan adama öfke duyuyor olabilirsiniz. Kendinizi oldukça kötü hissedebilirsiniz. Ama aksine çok şanslısınız. Çünkü eski eşinizin genç ve güzel olduğu zamanda sizinle beraber oldu. Şimdi yaş ilerledikçe kaybolan albenisini çekmiyorsunuz. Ayrıca farkında değilsiniz ama siz halen genç ve güzel kızlarla bir ilişki yaşama ihtimaliniz var.
    Ama kendinizi derbeder moddan çıkarmanız lazım. Yeniden erkek adam gibi hissetmeniz lazım. Bunları yapmazsanız şuanki durumdan daha kötü geleceğiniz olabilir.
    Eski eşinizi tamamen unutun ve dünyada ki diğer genç, güzel kadınların varlığından haberdar olmalısınız. Eski eşinizin peşinden dava falan açarsanız kadının gözünde iyi ki boşamışım diye düşünür. Ondan alacağınız en iyi intikam kendi mutluluğunuzdur.
    Boşanmanın en kötü yanı çocuklar çekmek zorundalar. Sıcak aile ortamından uzak kalabilirler. Ama bu sizin suçunuz değil. Bu sebepten ötürü önce kendinize çeki düzen verin. Her gün spor yapın. Çıkıp sokaklara insanlarla tanışın. Kendinize eskisinden daha iyi bir yuva kurun. Çünkü kendinizi kaybederseniz bu çocuklarınızı da etkileyecek. Bu kötü durumdan en iyi şekilde çıkmaları için kendinize gelip eski yaşam tarzınızdan uzaklaşın.

Ayrıca sizin geçtiğiniz yollardan geçmiş birkaç kişinin tavsiyelerini ve kendinizi geri toparlamanızda yardımcı olacak bir site önermek istiyorum. İsterseniz orada ücretli profesyonel yardımda alabilirisiniz. Ben sadece forumunu okuyorum. Profesyonel yardım almadım ama beni kendime getirebildi bu site. https://erkekadam.org/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.