Şimdi Ara

Aldatılan Koca ve Adalet Sistemimizde Başına Gelenler!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
19
Favori
12.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum tek çaresi var bu işin hepimiz biliyoruz. İçeride yatmak dışarıda kalıp bunları yaşamak arasında seçim yapardım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi millet sevgilisinin bile karaktersizliklerini kabullenemiyor.Evli olduğu eşininin mi yaptıklarını fark edecek.Perde iniyor gözlere.

Durum çok ama çok zor ne desem bilemiyorum.Allah bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın.

Daha evlenmemiş olanlar da bu hikayelerden ibret alsın enim başıma gelmez demeyin.Karşınızdakini iyi tanıyın
  • Soluksuz okudum. Evlenmesemde buna benzer hikayeler başımdan geçti, sonra bana diyorlar ki neden evlenmiyorsun çevremde bunu yaşayan insan çok var nelere şahit oluyorum hergün.

• Geçmiş olsun hocam.

• Hocam bu hikayede benimde suçum var dediğimiz bir kısım varmı hani şiddet vs... Çünkü şuan karşı taraf saf kötülükten ibaret duruyo 10 sene sonra birinin bu denli değişmesi herhangi bir mantığa oturmuyo yoksa kalan hikayeye böyle İnsanlarda varmış demek ki diye ibretle takip edicem

• Hocam Allah yardımcınız olsun. Bilmiyorum aklınıza gelmişmidir ama bu tür durumlar için özel dedektiflik şirketleri var maddi durumunuz uygunsa o konuyu bir araştırın derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

Hocam bu hikayede benimde suçum var dediğimiz bir kısım varmı hani şiddet vs... Çünkü şuan karşı taraf saf kötülükten ibaret duruyo 10 sene sonra birinin bu denli değişmesi herhangi bir mantığa oturmuyo yoksa kalan hikayeye böyle İnsanlarda varmış demek ki diye ibretle takip edicem
    Banada bu enteresan geldi. Hani bu kadın bi halt yedi aşık oldu diyelim diğer kişi ile evlenecek ulan biraz olsun mahçup olmazmı? Kadın resmen düşmanına saldırır gibi onca yıllık eşinden intikam alırcasına kötülük yapıyor.. Nasıl böyle bir hırs olur. Tamam işte be kadın daha ne istiyorsun boşanıyorsun adamdan kurtulmaksa kurtulmak diğer adama da kavuşuyorsun ama bu şiddrtli kötülükler neden bu kdr?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 19 Mayıs 2020; 3:5:37 >
  • Hocam çok geçmiş olsun iyi bir avukatla bu kadar mağdur edilmezdiniz.Zina suç değil evet ama evlilikte boşanma sebebidir ispatlama imkanınız varsa hiçbir şey alamazdı sizden

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakiki Osmanlı Torunu

Bir arkadaşımın psikolojik hasta olan eşi var. Borderline sendromu denilen bir rahatsızlık. Çocuk sürekli eşi ile mahkemelik. Kadın aşırı kıskanç, intihara ve cinayete meyilli. Birkaç defa kendi kendini duvarlara vurup beni dövdü diyerek arkadaşımın ceza ödemesine sebep oldu. Çocuk resmen hapis hayatı yaşıyor. Kimse ile görüşemiyor. Annesi ve babasından bile kıskanıyor. Ne kadar ugrastiysak da boşanmaya ikna olmadı. İkna olmadığı gibi çocuk evden kaçınca altınlarımı çaldı, beni tehdit etti, beni dövdü diyerek bir bahane ile yakalama kararı çıkartıyor. Otobüsten bile polis eskort ile indirildi bu çocuk.
    Hukuki olarak çok araştırmamiza rağmen bir yol bulamadık.
    Arkadaşım ve eşi inançlı kişiler ikisi de. Çocukla en son konuştuğumda bu dünya ile işinin bittiğini, kendini öbür dünyaya hazırladığını söyledi.
    Sonuç itibariyle hukukî olarak durum böyle. Yapacak bir şey yok. Bunun Allah'a inanıp inanmamakla da alakası yok. Karakter meselesi.
    Size de geçmiş olsun.
    Hocam " body cam" dedikleri bir kamera alsın acilen. 24 saat üstünde kayıtta olsun evde.

• Hocam geçmiş olsun. Zor bir imtihanınız var. Umarım İyi insanlarla karşılaşırsınız bundan sonra.

Benim merak ettiğim başka arkadaşın sorduğu sizin bir hatanız var mıydı sorusuna benzer. Uzun süren evliliğinizde eski eşinizin bu tür sapkın bir yola sapmasını açıklayabilecek veya sebep olabilecek bir sorununuz var mıydı ilişkinizde? Yani şu şu sebepten yapmış olabilir veya evliliğimizde zaten şu konu sorunluydu diyebileceğiniz bir durum var mı?
  • Hocam geçmiş olsun.
    2 kez evlilik arefesine gelmiş ama direkten dönmüş biri olarak tekrar şükrediyorum halime. Sana da üzüldüm.

• evlilik kurumu git gide bitiyor şuan bile chat proğramlarına gir sevgilisi olan kız/erkek ayırmıyorum hepsi fingir fingir başkalarını arıyor.

ilerde bu insanlar yuva kuracak evlenecek bir kısmı yaptığının yanlış olduğunu fark edecek ama bir kısmınında bu durum birisini aldatma hissinin haz verdiğini keşfedecek.

sonumuz iyi gözükmüyor 27 yaşındayım başımdan bir nişan atma geçti ve evlenebileceğimi düşünmüyorum artık.
  • Ben şahsen çocuklar dışında kimseye acımıyorum. Sen birilerinin gazına gelip ya ne yapalım işte bu devirde öyle bir kız( hayalindeki kız tipi) yok dediklerinde restini çekmediysen kusura bakma, bunları yaşaman normal.
    Üstelik kadının nasıl biri olduğunu da çözememişsin o kadar geçen zamanda. Tabi akşam eve gidip 2 yanaştın mı aklına kadının eksi yönleri mi gelir?
    Kimse kendini kandırmasın. Herkes kendi eliyle yapıyor bu yaşanılanları.
    Kadınların şeytandan bile üstün olduğu yönleri olduğunu bilmeyen evlenmesin.

• Evlenmeyin beyler aile kurumu aile kurmak dışında her işi yapıyor feministler devleti ele geçirmiş

• Allah sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 19 Mayıs 2020; 9:0:46 >
  • Böyle bir hadise yaşayan bir arkadaş vardı forumda ama onun eşi yabancı kendiside baya mülayim bir insan aynı böyle sakinlikle yazmıştı yaşadıklarını. Olaylar benzerlik taşıyor çok ilginç ve üzücü.
  • bu olayın çok benzerini yakın bir tanıdığım yaşadı. Onun şansına çocuğu 12-13 yaşındaydı ve baya olgundu yaşına göre. Çocuğu ile dolaşmaya çıktıklarında şans eseri parkta eşi ve sevgilisini görmüşler çocuğun o an yaşadığı ruh halini düşünün. Babası çocuğa arkadaşı o filan desede(gerçi o an adamda ne duruma gelmiştir kim bilir) kızı çok kötü olmuş o an hastaneye filan kaldırmışlar fenalaşmış kızcağız. O günden sonra annesi ile pek konuşmamış çocuk zaten annesine beni alırsan senin için çok kötü olur kaçarım yine babamın yanına giderim demiş anlaşmalı boşanırlarken annesi isteyememiş kızını bu durum üzerine, şu anda 20 li yaşlarına geldi o çocuk en son babası ile konuşurken annesi ile konuşmadığını söyledi kızının, o bana annelik etmedi babaannem büyüttü beni o benim annem diyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 19 Mayıs 2020; 9:41:0 >
  • Geçmiş olsun kardeşim. Okurken ellerim titredi resmen kanım çekildi. Malesef mahkemede bir erkeğin kadın karşısında hiçbir şansı yok. Kadın aldatmış olsa bile farketmez. Bu nedenle kanuni yolları hiç zorlama piskolojinin yıkılmasıyla başbaşa kalırsın.

Ben bekarım çoluk çocuğum yok yaşım 40 küsür. Bazen kendi kendime evlensem mi acaba diyordum ama bu konuyu okuyunca ne kadar şanslı olduğumu anladım. Evlilik dışı ilişkilere devam abi. Evlilik dışı ilişkide her türlü güçlüyüm.

Allah korusun ben senin yerinde olsam yapacaklarımı buraya yazarsam beni evden alırlar abi. Bu kolay olan seçenekti. İstersen özelden msj atabilirsin her türlü telefonla falan arayabilirsin.

Zor olan seçenek ise hakketten zordur. Çünkü kaya gibi sağlam piskoloji ister sabır ister. Abi çocukları hiç alacam diye uğraşma ALAMAZSIN. Şimdi eşin ne istiyorsa tam tersini yapacaksın. Boşanmak mı istiyor? Boşanma abi sürünsün. Bırak mahkemeye versin elinden geleni ardına koymasın. O ne istiyorsa tam tersini yap. Eşin avukatlarla o küçük kafasını yorarken sen kendine sevgili bul abi. Getir eve sevgilini beraber yaşamaya başla. Geçmişi değil daima geleceği düşün. Fırsat bulabilirsen ara abi beni burdayım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.