Şimdi Ara

Aldatılan Koca ve Adalet Sistemimizde Başına Gelenler!!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
19
Favori
12.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrılalım. Bu sözden sonra tamam de ne hali varsa görsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

Aynen konunun gidisatindan hicbir avukata gidilmemis gibi duruyor hukuki olarak cok ters seyler var soylenen

Alıntıları Göster
    Birde şu detay dikkatimi çekti. Üniversitede doçent hukukçu arkadaş var demiş ama böyle bir imkan varken ona pek çok şekilde danışılabilirdi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 19 Mayıs 2020; 16:50:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu olaylar yüzünden kadınları öldüren adamlara çemkirip ön yargıyla yaklaşmıyorum. Bazı kadınlar bütün etik kuralları çiğneyip ölmeyi hak edebiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

Hocam bu hikayede benimde suçum var dediğimiz bir kısım varmı hani şiddet vs... Çünkü şuan karşı taraf saf kötülükten ibaret duruyo 10 sene sonra birinin bu denli değişmesi herhangi bir mantığa oturmuyo yoksa kalan hikayeye böyle İnsanlarda varmış demek ki diye ibretle takip edicem
    Öncelikle konuya duymuş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Özden -- 22 Mayıs 2020; 2:42:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Özden

Öncelikle konuya duymuş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Hocam tabiki herkesin kısmi hataları olur. Ama bu olayda aslında dikkat çeken taraflardan birinin aldatması değil, aldatıp bunun üstüne aşırı gaddarca sizinle uğraşma çabaları. Bu arada şunu merak ettim siz aldatılmanızı tam olarak nasıl öğrendiniz? Yani birtakım kanıtlar vs ulaştınız mı ulaştıysanız neden kullanmadınız?

• Avukata gidilmemiş falan diyorsunuz ama avukat tutulmuş olsa bile sonuç müsbet olurdu. Çünkü mahkemede bir kadın karşısında erkeğin hiçbir şansı YOK.

Ben bu arkadaşın gerçekten iyi niyetli ve temiz biri olduğunu düşünüyorum. Sonuçta onun yaşadıklarını birebir biz yaşamadık. Tüm haksızlıklara rağmen belki çocuklar için bu arkadaş çekişmeli boşanma yerine anlaşmalı boşanmayı tercih etmiş.

Ben bu arkadaşın yerinde olsaydım gerçekten ama gerçekten bu kadar mütevazi olamazdım abi. Yani bırakın çocukları kafamı kesseler yine de tavrımı sert koyardım. Koynunda yılan beslemek!!! Hem de senelerce yılanla koyun koyuna yaşamak!!! Ve kafasını ezememek ahhhhh !!!!

Benim tavsiyem mümkünse boşanmadıysan anlaşmalıyı boz. Çekişmeli boşanmaya geç. Eşin ne istiyorsa tam tersini ver. Zamanı geldiğinde senden 3 defa boşandım boşandım boşandım demeni isteyecekler. Sakın yapma ömür boyu kirlenmiş bir şekilde yaşasın. Senden hakkını helal etmeni isterse ona; "sende toplu iğne başı kadar hakkım varsa HARAM olsun" de. Ve en kısa zamanda kendine sevgili bul. Mümkünse sevgilinle kendi evinde yaşa. Bak göreceksin hayat ne kadar güzel. Zaman geçtikçe daha da iyi olacaksın. Sanma ki bunları sana yapanların yanına kar kalacak. Ömür boyu mutluluk yüzü görmeyecekler.

Ne güzel kadınlar var abi. Fıstık gibi tertemiz kadınlar seni bekliyor. Çok güzel ilişkiler yaşa ama sakın bir daha evlenme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garf33 -- 19 Mayıs 2020; 17:4:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

"bu ayrılık bize şunu bir kez daha gösteriyo: "eğer çok iyi ve düzgün bir aile babası profiline bürünmeye çalışırsan, kadının yeni heyecan arama içgüdüleri kıpırdaşır, ve, ayrılma şansı varsa bunu düşünmeye başlayabilir""

bunu biri daha yazmıştı şimdide siz yazmıssınız hocam cok ilginc gercekten ev adamısınız aile babasısınız ama kadının gözüne batıyorsunuz, yine biri demişti kadınların kafa ters calısıyor diye hakkatende öyle.

hayatınızdaki dostunuzu eşinizi cok iyi tanımanız lazım uzakten "iyi biridir" demekle olmuyor, test edin bir sekilde
    bugun paranız varken yarın yok diyin, bugun paranız varken ona verin yarın yok diyerek isteyin gibi gibi
    aslında kadınların bu içgüdüsünü Rollo Tomassi çok güzel bir "ip vs kedi" benzetmesi ile açıkladı. bir kediye ip gösterirsen, kedi umursamaz. ama, ipi kedinin üzerinden sarkıtıp silkelersen, kedi delirir ve ipe saldırır. ip durursa, kedi de durur. ipi tekrar silkelersen, kedi tekrar delirir ve saldırır.

ip sarsıldığında kediyi delirten şey ne? cevap: gizem ve merak. ip silkelendiğinde kedi oradaki ipe ne olduğunu algılayamıyor ve meraktan deliriyor.

kadınlar da böyledir. karşılarında gizem olmasını isterler. merak duymak isterler. araştırmak zorunda kalmak isterler. merak etmek zorunda kalmak isterler. karşılarındaki kişiyi sorgulamak zorunda kalmak isterler. bunu yaptıklarında büyük haz alırlar. bunu yapamazlarsa eksiklik hissederler.

bir kadın kocası için: "evde çocuklarla ilgileniyodur şu anda" demek istemiyor. böyle oturaklı-sistematik bir yaşam düzeninde kadının merak duyabileceği hiçbir şey kalmamış oluyor.

genç erkeklerin: "kıza yakınlaştım, onunla samimi oldum, beni bıraktı ve kendisini hiç iplemeyen bir piçe gitti, manyak heraldi bu kız" dertlerinin temeli de bu. sen kıza merak edeceği ve peşinden koşturacağı hiçbir şey bırakmıyorsun. o piç dediğin adam kızla samimi olacak olsa, kızın dertlerini dinleyecek olsa, kıza kendisiyle ilgili bilgileri sunacak olsa, ertesi gün kız o piçi de bırakır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 19 Mayıs 2020; 17:30:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: garf33

Avukata gidilmemiş falan diyorsunuz ama avukat tutulmuş olsa bile sonuç müsbet olurdu. Çünkü mahkemede bir kadın karşısında erkeğin hiçbir şansı YOK.

Ben bu arkadaşın gerçekten iyi niyetli ve temiz biri olduğunu düşünüyorum. Sonuçta onun yaşadıklarını birebir biz yaşamadık. Tüm haksızlıklara rağmen belki çocuklar için bu arkadaş çekişmeli boşanma yerine anlaşmalı boşanmayı tercih etmiş.

Ben bu arkadaşın yerinde olsaydım gerçekten ama gerçekten bu kadar mütevazi olamazdım abi. Yani bırakın çocukları kafamı kesseler yine de tavrımı sert koyardım. Koynunda yılan beslemek!!! Hem de senelerce yılanla koyun koyuna yaşamak!!! Ve kafasını ezememek ahhhhh !!!!

Benim tavsiyem mümkünse boşanmadıysan anlaşmalıyı boz. Çekişmeli boşanmaya geç. Eşin ne istiyorsa tam tersini ver. Zamanı geldiğinde senden 3 defa boşandım boşandım boşandım demeni isteyecekler. Sakın yapma ömür boyu kirlenmiş bir şekilde yaşasın. Senden hakkını helal etmeni isterse ona; "sende toplu iğne başı kadar hakkım varsa HARAM olsun" de. Ve en kısa zamanda kendine sevgili bul. Mümkünse sevgilinle kendi evinde yaşa. Bak göreceksin hayat ne kadar güzel. Zaman geçtikçe daha da iyi olacaksın. Sanma ki bunları sana yapanların yanına kar kalacak. Ömür boyu mutluluk yüzü görmeyecekler.

Ne güzel kadınlar var abi. Fıstık gibi tertemiz kadınlar seni bekliyor. Çok güzel ilişkiler yaşa ama sakın bir daha evlenme
    "olsa bile sonuç müsbet olurdu" Menfi demek istediniz sanırım?

"Çünkü mahkemede bir kadın karşısında erkeğin hiçbir şansı YOK." Çok ezbere konuşuyorsunuz. Kadın aldattıysa, ve bunu kanıtlarsanız, erkek aldattığında oluşacak durumdan farklı bir durum oluşmaz.

Bu arkadaş mütevazi falan olmamış. Olayı aşırı taraflı anlatıyor gibi görünüyor ve çok şüpheli ifadeleri var. Sürekli kendisi hiçbir şey yapmadığını söylüyor. Ses kaydında kötü bir şey söylememiş ama korkup protokolü imzalamış, çocuk ve eşine hiçbir yanlışı olmamış ama kadın öyle iddia ediyor, casus yazılım yüklememiş ama yüklemiş gibi durum atıyor, sonra savcılığa verilince nasıl verilirim diye üste çıkmaya çalışıyor.

Bana bu olay klasik, aldatılıp, aldatılmamış gibi boşanan, sonra bu durumu yediremeyip, aldatıldığını kanıtlayamadığı için sinirle kendini haksız duruma düşüren koca senaryosu(Gidip küfürler edip bağrıp çağrıl ses kaydı alındığını fark etmiş olabilir, aldatıldığını kanıtlamak için casus yazılım yükleyip şikayet edilince yüklemedim demiş olabilir...) gibi geliyor.

Konudakilere tavsiyem, bu tür şüpheli ve taraflı beyanlarla gaza gelip, "Kadınlar yüzünden katil olan adamları anlıyorum" gibi İNSANLIK DIŞI ifadeler kullanmayın.

Konuda kadınları kedi analojisiyle açıklamaya çalışanlar var... Arkadaşlar forumdan azıcık çıkın, bu forum aşırı incel dolu. Kadınlar sizi tercih etmiyorsa tipinizi beğenmiyordur, belki bu basitleştiren mentaliteinizi beğenmiyordur, piç arayışı diye bir şey yok, siz sıkıcısınızdır, o kız size hitap etmiyordur kendiniz gibisini bulursunuz. Ama koca bir cinsiyeti yok ip sallandırınca meraklanırmış gibi analojilerle açıklamaya çalışmak, aldatıldı diye "BÜTÜN ERKEKLER AYNISINIZ" diyen feministlerden farksız. Bu kadar basit olmayın. Tek taraftan aldığınız bir olay örgüsüyle gaza gelip, öldürmenin meşruluğundan, kadınların basitliğinden bahsediyorsunuz. Bu kadar basit olmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiuser -- 19 Mayıs 2020; 17:30:37 >

• Yorumları okudukça şok oluyorum. Birisi çalışan kadın aldatır demiş. Birisi kadın cinayetleri normal demiş. Ne biçim adamlarsınız lan siz. Manyak herifler. Konu sahibi desen işine geldiği gibi anlatmış hikayeyi. Eksik noksan. Csb mi değil mi belli değil.
  • Ya kardeşim şu aldatma olayını dine bağlayıp durmuşsun. Zina yasak değilmiş de bundan falan. Saçma sapan konuşuyorsun, samimiyetine inanmıyorum. Senin için durum zor olabilir ama kendi suçlarını, kendi payını görmen gerek.
  • Senin tam tersin yönünde babaya sahiptim o gibiler yüzünden hukuk kadından yana duruyor. Babam hayatı dar ederdi. O gibilerin faturası sana patlıyor. Ayrıca edit bilgi ne kadar suspus olursan kılıbık olursan aldatılma ihtimalin de o kadar artar

• Özet: Evlenmeyin.

• kadinlari bu kadar cok tepeye cikarsa sonucu boyle olabiliyor,
    ozellikle calisan ve ciddi para kazanan kadinlarda bu tip vakalarin orani cok daha fazla,
    ne diyelim hocam zor bir durum Allah yardimcin olsun, umarim en az zararla bu işi altlatirsin.

• 42 yaşındayım ve hiç evlenmedim. Yıllar geçtikçe evlenme isteğim artar belki de birini sevip aşık olup evlenirim diye düşünüyordum ama tam tersi doğrusunu yapanın ben olduğumu anlıyorum zaman geçtikçe.
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    İ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intibah400 -- 22 Mayıs 2020; 2:26:59 >
  • Çok çok çok iyi bir avukat bulmanız lazım , hatta 2 tane bulmanız daha iyi olacaktır . Aile herşeydir lafı malesef doğru çıkmış .

• Böyle olayları duydukça insan evlenmekten soğuyor, zamanında bende direkten döndüm.

• Ben daha da evlenemem, gözden yaş aktı. Cidden çok geçmiş olsun.
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    bende kadınları kedilere benzetirdim şimdi sizde yazmışsınız cok haklısınız hocam.. inci sözlükte yazdınız mı hic?
    cok evvelden bi baslık vardı onu bastan sona okumustum cok fayda etmişti bana
    aamlılarla iletişim 101 dersi için sınıflarabaslıgıydı adı z yi atınız :)

kesınlıkle aynı ama ben evli iken baska sanıyordum kadın sakınlık durgunluk evının erkegı hissetmek ister diye düşünmüştüm ama yanılmısım.. ama hocam bunun dengesini iyi ayarlamak lazım cok gizemli takılırsak kadında nasılsa bana karısmıyor diyerek iplemeyip kendi takılabilir bunu nasıl ayarlayacagız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 19 Mayıs 2020; 20:39:49 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.