< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Özden -- 20 Ocak 2021; 1:52:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Özden -- 20 Ocak 2021; 1:52:52 > |
Kimse kusura bakmasın, kadın cinayetlerinin artması erkeklerin hiç bir şekilde haklarını arayamaması.
|
milyonlarca evli erkeğin 1-3-5-10-20 yıl sonra başına gelebilecek bir senaryo, başına gelmeyenler hiç olasılık vermiyor ve olabilitesinden bahsedince kızıyorlar ama asıl sorun yasaların düzgün erkeği çaresiz bırakması. döven, söven, tehdit eden, vuran erkeksen bu seferde kadın mağdur oluyor, kim kimi severse artık. bizim gibi evlilik kanunları olan tüm ülkelerde evlenen erkekler aslında nasıl bir şeye imza attıklarının farkında olmuyorlar, resmen saatli bomba, bazen patlıyor bazen patlamıyor ama patladımı kurtulamıyorsun, geçmiş olsun...
|
Milyonlarca erkeğin hatta hiç ummayan bir erkeğin bile başına gelebilir dank diye evet. Ama sağlam yüz bulmamış kadın bu kadar hem aldatıp hem çirkef olamaz. Arkadaşın acısını deşmek değil niyetim ama bir kadına bu kadar yüz verilmez. Eşine ters yüzünü göstemediysen hiç el bebek gül bebek pamuklara sardıysanız kaybettiniz demektir. Bunu asla unutmayın.
Konu sahibine ise: Kadın seni aldatmış dünyayı başına yıkmak yerine yuvam derdine düşmüşsünüz hocam. Bak yemin ediyorum kınamak değil niyetim. Çocuğunuz var bambaşka bir psikoloji anlamaya çalışırım ama hiç mi kızmadınız bu kadına? Hiç mi bu kadın acaba bu adam bana napar diye düşünmedi? Kusura bakmayın ben bugün erkek halimle karımı aldatsam karımdan korkarım bana "napıcak" diye gece uyuyamazsın bile öyle bir psikolojiye girersin. Bu kadın bu kadar yüz bulduysa sizinde payınız var demek ki. Şimdi olan olmuş daha fazla yaranızı deşmeden bu kadına had bildirmeniz gerektiğini iletirim. Bu illa vur kır değildir zeka en büyük silahtır. -Çok sağlam bir avukat bulun paraya kıyın tutun durumu anlatın. Bulunduğunuz il anladığım kadarıyla çok büyük değil. Sahte delil yaratıp sizi zan altında bırakıyorlarsa sizde onları gerekirse sahte delille zan altında bırakın. 1 Pisliğe 10 pislik yapın değiştiğinizi anlasın. -İki evli erkek kadın kayıtsız şekilde oda tutarlar ve genelde aynı tanıdık yere gitmeleri gerekir. elinize eşinizin resmini alacaksanız birde hatırı sayılır para alacaksanız. çevrede ne kadar otel varsa kapı kapı gezin boşanma tarihinden bir gün önce dahi otele giriş görüntüleri kaydı varsa kesin kanıtlarsınız masumluğunuzu. -Bu süre zarfında eşinizin bu adamla birlikte olduğuna dair bulunduğunuz ilde adamın evinide hesaba katarak çok ince ayrıntıyla gıdım gıdım düşünün. Önemli olan tek şey boşanma öncesi birlikte olduklarına dair kayıt. Sıkı sıkı düşünün mesajları silmediyseniz ciddi bir takvim oluşturun eşinizin geç kaldığı tüm günleri kaydedin.Bu adamla oturdukları bir kafe görüntüsünde bile bir şahitle durumu değiştirebilirsiniz. Ben bu yazdıklarımı nafaka için demiyorum amaç yaptığının karşılığını vermek. Öncelikle eşinizi bildiğim kadarıyla memurluktan attırırabilirsiniz. Çünki memur toplum ahlakına aykırı hareket edemez ayrıca size attığı iftiralarda malum olur. Ve karşı taraftaki adamında ailesine bunu iletip yuvasını yıkın hatta imkanınız varsa dünyasını başına yıkın. Bu saatten sonra ikisininde yanına kalmamalı hatta avukatla konuşun yalan delil oluşturmaktan avukat akrabası hakkında işlem yapılabilirse yapılsın. Gerekirse psikologu paraya boğ acıma. Efendiliğini koru yazmışlar ama kusura bakmayın bence siz efendi olunacak vakti çoktan geçmişsiniz. Hem aldatılmış üstüne çocukları alınmış üstüne malına mülküne göz dikilmiş bunlardan daha ağırı karşı taraf hala utanmadan arlanmadan sizi suçlayabiliyor ben olsam evi arabayı o kadına vermek yerine sokaktan geçen birine hediye ederim ama yinede o karaktersizliğe gereken dersi veririm. |
hayatımda gördüğüm iki büyük yalan:
1- asker ocağı disiplin yeridir. 2- evlilik ciddi bir kurumdur. günümüzde artık evlilik ciddi bir kurum değildir çünkü kadın istediği her an herhangi bir neden göstermeden çocukları alıp, eviliği sonlandırıp, seni de nafakaya bağlayabilir. benim memleketten komşu var böyle, arkadaş ayrılmak istemiyo, hem eşini seviyo, hem de kızını asla bırakmak istemiyo. ama, arkadaş düzgün bir iş bulamıyor olduğu için eşi tekrar boşanma davası açtı (ilk davada eşini ikna etmişlerdi, davayı iptal etmişti) şimdi bu arkadaş kaçınılmaz olarak eşini ve kızını kaybedecek, kızını artık göremeyecek, sadece belirli günlerde görebilecek, o da belki. üstüne, bir de nafaka ödeyecek. nafakayı da: "eşşek herifler nafaka çocuğa ödenir" diye savunuyolar. halbuki: 1- mahkemeler çocuğunu vermek istemeyen erkeklerden bile çocuğu zorla alıp kadına veriyor, bunu neden söylemiyorsunuz? 2- kadınların o nafakaları çocukları için değil kendileri için harcadıklarını ben değil ABD'deki araştırmalar bile söylüyor. kısacası, günümüz evliliklerinde çocuk artık erkeğe karşı kullaılan bir silah. kadına da herhangi bir neden gösterme zorunluluğu olmadan inanılmaz ayrıcalıklı bir boşanma hakkı tanındığı için (çocuğu rehin alma hakkı + erkeğin maaşına haciz hakkı) kadınlar da doğal olarak boşanmaya çok sıcak bakıyolar. öyle bi kanun yapımız var ki, kadına: "boşan, neden boşanmıyosun? baka sana neler neler sundum" diyo. böyle olunca, boşanmayı düşünmeyecek kadın bile yoldan çıkıyo. not: "asker ocağı disiplin yeridir" yalanına gelirsek, askerlik denilen yer insanlık tarihinin görmüş görebileceği en disiplinsiz yerdir. insanların köle olarak kullanıldığı, efendilerin de disiplinsizlik rekoru kırdıkları bir yer. |
Tayyibin kizinin ulkemize kadin haklari diye diye soktuğu dayatmalar bunlar.. Islamda bolemi.. Kadin boşanacaksa alir mihrini gider cocuklarda sutten kesilmisse yine babadadir.. Islam bosuna erkegin tek basina kabul ettigi sahitligini kadinda iki kisi isteyerek kadinin ne denli fevri ve tezcanli hareket ettiğini göstermiyor.. Kadin haklari kadin haklari diye diye yediniz basimizi.. Ulan say söv bitmez bu yara.. Gecmis olsun dostum sen efendiligini bozma varsin alsin çocuklarıda onlarda er gec anlayacak..
|
Christian Cavallari futbolcu olan eşinden boşanmaya karar veriyo. kendisi çocuklarına ağırlıklı olarak eşinin bakmakta olduğunu kabul ettiği halde, boşanma davasında çocukları kendine istiyo.
bir insan evlilik sürecinde çocuklarıyla eşinin ilgilendiğini ve kendisinin daha çok kendi TV şovları ile ilgileniyor olduğunu kabul ettiği halde neden boşanmanın ardından çocukları kendine ister ki? zaten bakmıyomuşsun, bırak çocuklar babaları ile yaşamaya devam etsinler eskisi gibi. zaten boşandıktan sonra da bakmayacaksın ki, dadı tutacaksın işte. sanki bilmiyoz. ama olay bu dğeil. kadın için çocuk demek kendi yalnızlığına ve geleceğine çare demektir. yani önemli olan çocukların öz babaları ile mi yoksa paralayla tutulmuş dadı ile mi büyüyecekleri önemli değil, önemli olan çocuğun kendi yanında durması. bu ayrılık bize şunu bir kez daha gösteriyo: "eğer çok iyi ve düzgün bir aile babası profiline bürünmeye çalışırsan, kadının yeni heyecan arama içgüdüleri kıpırdaşır, ve, ayrılma şansı varsa bunu düşünmeye başlayabilir" Christian Cavallari'nin eşi milyorner bir adam. futbolcu. ama, emekli olmuş. falso 1: cepte milyonlar olsa bile maaş akışı (likidite) bitti, kadının gözünde eksi puan. adam boşandıktan sonra "çocuklarımın babasıyım" kafasıyla vaktini evde geçirmeye, çocuklarıyla bire bir ilgilenip yemekler yapmaya başlamış. falso 2: kadın bu durumu içgüdüsel olarak: "eşim sıradan biri oldu" diye algılıyor. kadın kendi içindeki gizem duyma ve gizem ile debelenme içgüdüsünü tatmin edemiyor çünkü biliyor ki eşi her zaman evde çocuklarıyla yemek yapıp eğlenen birisi. sonuç: kanunlar kadına sınırsız hak tanıdığı için, Christian Cavallari: "BİTTİ!" dedi ve o bunu söylediği anda bitti. bakmadığı çocukları da alacak. erkeğin: "hayır, evlilik bitmesin" deme şansı yok. "çocuklarımın elimden alınmasını da istemiyorum" deme şansı da yok. geçmiş olsun. eşi zengin, yakışıklı, oldukça kaslı (yapılı) ve uzun boylu birisi. ayrıca müthiş bir aile babası. ne kadar zengin ya da ne kadar iyi biri olduğunuz çok önemli değil. kadının ayrılma şansı var ise, o zaman kadın kendi içindeki gizem ve heyecan içgüdülerini dinler. ilişkide heyecan ve gizem kalmadı ise, rutin bir hayat var ise, kadın için ilişkinin zevk veren bir tarafı kalmamıştır ve ayrılma hakkını kullanabilir. eski eviliklerin çoğunun boşanmadan devam etmesinin nedeni eski insanların çok olgun olmaları falan değildi, tek neden o zamanlar ayrılma olayının kadın için çok zor olması idi. kadına ayrılma olayı n kadar kolaylaştırılırsa, genel olarak (istatisliksel ortalama) evliliklerin ömürleri o kadar kısalacaktır. |
Böyle konular açıp EKSİK bilgiler ile bu tür cahillikleri cesaretlendiriyorsunuz işte. Zaten forum dominant erkek nüfus, gaza gelip böyle zannediyorlar, sonra haksızlığa uğrayınca "ya zaten haksızlığa uğrayanlar hep delirip öldürüyor" mentalitesiyle cinayette kendi vicdanlarını rahatlatıyorlar.
CİNAYETLER NORMALLEŞTİRİLEMEZ ARKADAŞLAR. Şu sebeple ya da bu sebeple diyemezsiniz, cinayetin bahanesi olamaz! Kaçıncı yüzyıldan geliyor bu fikirleriniz bilmiyorum(kısas mentalitesi) ancak utanmanız varsa silin şu yazdığınız iğrenç cümleyi! Konu sahibine: Yanlış ve eksik bilgilerinizle topluma zarar verdiğinizi farkında değilsiniz. Birkaç çok kritik yanlışınızı söyleyeyim mesela: "Zina suç değil, hiçbir şey yapılamıyor" Suç olmaması, boşanma sürecinde hiçbir etki bırakmadığı anlamına gelmiyor. Zina ağır kusurdur, anlaşmalı boşanma yerine çekişmeli boşanmaya girseniz size çok faydası olurdu ancak sanıyorum ki siz boşanma sürecinde bunu bilmiyordunuz. Bu da hukukun hatası değil. Aile konutunu tek başına satabilir demişsiniz: Hayır, çiftlerin imzası lazım. Boşanırken ise aile konutu, aile birliği içinde satın alındığı takdirde edinilmiş mallara girer, yani ortak malınızdır, boşanma sırasında taraflardan birine karşılıksız olarak tamamen bırakılmaz. Bunlar gibi birçok hukuki eksik ve hatalar var yazınızda. Muhtemelen avukat tutmadan halledeyim diye işi ucuza getirmeye çalışırken, pahalıyla patlatmışsınız. Rahmi KOÇ'un bir lafı vardı: İyi eleman seç iyi para ver, çünkü ucuz işçi sana pahalıya patlar. Son olarak, her şey bir yana, olayları eski eşinizden dinlemeden kesin bir şey söylemek güç, burada şu haklı bu haklı diyenler duygusal, benzer şey yaşamış tipler ya da kızlardan nefret eden ergen kardeşlerimizdir, yoksa iki tarafı da dinlemeden bir sonuca varmak diğer tarafa büyük haksızlıktır. Gel gelelim yazınızda da çok şüpheli beyanlar mevcut, mesela ses kaydında korkacak bir şeyim yoktu demişsiniz, ama ses kaydı aldığı için anlaşmalı boşanmaya razı gelmek ZORUNDA kaldığınızı söylemişsiniz. Korkacak bir şeyiniz yoksa niye zorunda kaldınız? Zaten, hukuka uygun olmayarak alınan delil mahkemede kullanılmaz. Yine avukatınız olmadığı için muhtemelen o OLMAYAN KÖTÜ SÖZLERİNİZ mahkemede kullanılacak ZANNEDEREK anlaşmalı boşanmaya razı gelmisşiniz. Halbuki sizin durumunuzda çekişmeli boşanma ÇOK ÇOK yararınıza olurdu. Zira özellikle zina durumları için birçok özel durum var hukumuzuda sizin lehinize. Bütün sürecin en başında bir avukatla hareket etseniz(danışsanız demiyorum, danışarak alabileceğiniz bilgi sınırlı, ancak avukat tutarak tamamen süreçte hizmet alsanız), bu kadar hakkınız yenmezdi. |
Çok geçmiş olsun! Hayretler içinde okudum. Devamını merakla bekliyorum.
Üzgünüm ama sizin bu durumda yapabileceğiniz tek şey sineye çekmek ve önünüze bakmak. Eski eşiniz zaten çocuklarını, onların geleceğini, psikolojilerini vs. düşünüp sizi saysaydı böyle şeylere girişmezdi. Siz de size yakışanı yapın, gitmeyi bilin. Hiçbir birlikteliğin garantisinin olmadığını bir kez daha görmüş olduk. Tekrardan geçmiş olsun! |
Boşanmaya yanasmayacaktiniz. En sonunda o yalvaracakti boşanmak için.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Özden -- 22 Mayıs 2020; 2:44:44 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 17 Mayıs 2020; 18:33:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 17 Mayıs 2020; 19:1:58 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 17 Mayıs 2020; 19:17:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Özden -- 22 Mayıs 2020; 2:45:5 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Özden -- 18 Mayıs 2020; 0:41:21 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkes89 -- 18 Mayıs 2020; 2:26:4 > |