Şimdi Ara

Aldatılandan Aldatana Son Sözler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [b]Buradaki Gayem ondan intikam almak değil intikamdan daha acı verebilecek olan vicdan azabı çekmesini istediğim için yazdığım içine en derinine işleyebilecek olan duygu .

Beni aldatıp en yakın arkadaşıma aşık olacağına kafama bir silah dayayıp birden üçe kadar sayıp ateş etseydin daha iyiydi. Hani sen demiştin ya en yakın arkadaşımla evlenecek bir zamanlar sevmiş olduğum kişi , bende sana soruyorum bu yaptığının senin yaşadığından farkı ne olabilir diye. İnsan canının bu denli yandığını bile bile nasıl bir başkasının canını bu şekil de yakabilir. Anlam veremiyorum yaptığına vermek istemiyorum yüzüne bakıp da söyleyebileceğim şeyler çok fazla ama , ama işte. Birden Üçe Kadar Sayalım,
    - Bir , Aşk bir öykü böyle bitsin.
    - İki , Sürekli olarak giydiğin o aynı sınırlı kıyafetleri, neşeli olduğun zaman ki o gür ses tonunu , sinirli olduğun zaman ki o gözlerindeki kusursuz öfke ve cesareti , mutlu olduğundaki o şapşal hareketlerini ve son olarak gülerken ki o yüzündeki balon balığı ifadesini unutmayacağım.

- Üç , aklımdan çıkmayacak tek sözün seninle olduğum günün gecesi yatmadan hep dua edeceğim.
    Birden Üçe kadar say aşkımız bu kadar sürdü.
    Elveda Umarım Mutlu Olursun.

Sizden ricam gördüğünüz eksiklikleri söyleniz ve bu yazı hakkında eleştirilerde bulunmanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyzk -- 19 Şubat 2012; 14:29:27 >

• Bu tarz şeyler söylemek bence mantıksız.Olan olmuştur,seviyorsundur affetmeyi bile düşünürsün.Yaparsında,ama değer mi orası muamma.Böyle şeyler söyleyeceğine daha kısa ve daha anlamlı,aranızda özel olan şeylerden bahsederek tam yerinden vurmak daha iyi olur.Tabi mutluluk dilemeyi de unutmamak gerekir.

Aslında biraz düşünürsek bu tarz şeyler yapmaya bile gerek yok.En büyük şey susmak ve yaptığı yanlışın anlamasını beklemektir,hatayı anlayınca iş işten geçmiş olacaktır,işte o zaman onun için büyük bir ders olur.
  • valla bence sus.. hiç bir sey söyleme dönersede öyle bir nefretle kovki bir daha yüz bulup geri dönemesin.. Bos zamanlarında yenı sevgılı yap kendıne :)
  • Sevgili olayı sorun değil kafama göre isteyince oluyor kız da umrumda değil aşık filan da değilim bana koyan tek şey ihanet berbat bi duygu.
  • Ezik bi mesaj olmua bu, hala seviyorum bana neden boyle yaptiniz demiz gibi olmus.

İntikamini almis oldun, biraz gec oldu ama olsun odestik. De, headshot etkisi yapar karsida
  • Mesaj atma yokmuş gibi davran emin ol daha fazla üzecektir.
  • Ocak ayinin 2. Haftasi 3 seneden fazladir birlikte oldugum insan ihanet etti banada. Geri donmemesi icin soylemedigim laf kalmadi. Subat 6 sinda tekmeyi yedi o cocukdan ve bana.tekrar mesaj atmaya basladi. Hicbir sekilde ne mesajlarina ne aramalarina cevao vermedim. Dun aksam evin kapisinda karsima cikti karanlikta. Tek kelime etmeden ya bi s.git diyip dondum gittim.

Vicdan azabindan olecekmisim oyle diyor saf. Vay mk. Evini terk eden o.pu icin vicdan azabi cekecek ilk insanim sanirim.

Ihanetinin sonucu ortada ne yaparsan kendine yaparsin beni.rahatsiz etme dedim biraktim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler Arkadaşlar Aynı Duruşu Sergilemeye Devam Ediyorum Aynı Ofis De Aramızda 1 metre Yok Ama Ne Yüzüne Bakıyorum Ne De Tek Kelime Ediyorum, Benimle Konuşmak İstediğini Söyledi Oralı Bile Olmadım O Yokmuş Gibi Davranıyorum.
  • Bence sus sen, söyleme bir şey. Öylesi daha iyi...
  • cevap verme sil kafandan başka birisini bul bunu görürse kudurur bırak kudursun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.