Şimdi Ara

Aldatılıyomuyum Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadaşımla 7 aydır çıkıyoruz, 6 ay içersinde çok tartışmalar yaşamamıza rağmen evlilik istediğimi z için ve çok sevdiğimiz için ayrılamadık. tartışmalar gerek onun inatçılığından gerekse benim sinirimden dolayı veya da başkaları yüzünden çıktı. benim için belki başka hiçbir kızın yapamayacağı hediyeler aldı bana el emeğiyle yaptı daha doğrusu. çok seviyo sevgisinden şüphem yok aslında. hani bir kaç gündür rayına ilişki tam oturmuştu gülüyoduk eğleniyoduk ama son anlarda davranışlarında gariplikler sezdim. eskisi kadar sevgi sözcüğü kullanmıyo , eskisi gibi sarılmıyo hatta ben ona sarılmadıkça o sarılmıyo halbuki beni gördüğünde koşup gelir kemiklerimi kırana kadar sarılırdı. mesajlarda aşırı saçmalamaya başladı. ufacık şeyleri çok büyütr hale geldi bu kızların ay başı durumu mu ne varmış ondan olduğunu söylüyo üstüme gelme sakinleşince sana dönerim felan diyo ama ne bileyim işte artık burdan çıkartın bir şeyler.

• Hep ay basi ay basi bulmus saf kandiriyor

Aldatıyor seni regl ile alakasi yok bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki nerden vardın bu kanıya
  • CİCİM AYLARI BİTMİŞ
  • Aldatılma durumu yok bence. Birazcık kafanızı dinleyin ve birbirinizin üstüne fazla düşmeyin.

Mesela günde 100 mesaj atıyorsan, 70'e düşür. Fazla ilgi aşık usandırırmış
  • Hayat yenilenmeye ac bosver hediye veya baska bisey aklina girmesin onunla bi omur gecireceksin sevginin bitti yerde hic birsey olmaz koseye cek konus hem kum ederse bitir

• Boynuz Kulağı Geçmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Steroid kullanayım mı sizce
    9 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • varsa söyle , bitiricem öyle bir şey varsa diyorum, benide kendini de yorma diyorum.

yok diyo gözü doluyo . inan bana yok felan diyo.
  • Kaç defa söyledim eğer varsa böyle bir şey benide kendinide daha fazla üzme hemen bitereyim diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

CİCİM AYLARI BİTMİŞ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorla kizdan ayrilacan kafaya koymussun sen.Gitmesene olm kizin üstüne.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eş takibi araştırmasında temel prensip gizliliktir .Aile kurumunun kutsal yapısı ve hassasiyeti sırdır.Eş takibi sırasında dedektif ve müracatçı kişiden başka bir 3. şahıslara asla bilgi verilmemektedir. Eş takibi Nasıl Yapılır? Özel Dedektif, ilk görüşmenizde eşiniz ile ilgili şüphelerinizi değerlendirecek ve mutlaka size bir çözüm yolu sunacaktır.Çünkü bazen eşin bir kabahati olmadığı halde, bazı psikolojik sorunlar dahilinde aldatma üzerine odaklanılarak, aldatma olmadığı halde şüphesi yaşanabiliyor!Bu gibi durumlarda eşlerin bu süreci çok sabırlı ve mantıklı bir şekilde geçirerek dedektiflerin toplamış olduğu dökümanlar neticesinde (olumlu veya olumsuz) bir durum söz konusu ise yine gerekli adımları mantıklı bir şekilde hak hukuk çerçevesi dışına çıkmadan izlemesi gerekir.Başta biz ve çalışanlarımız olmak üzere herzaman müşterilerimizin mağduriyetlerini kurmuş oldukları yuvalarını ve varsa çocuklarınıda düşünerek yıkıcı değilde yapıcı bir tutum izleyerek oluru varsa bu konuda iyileştirmeler yapılarak ailelerimizin birliğinin tekrardan sağlanması aksi bir durum söz konusu ise de gerekli hukuki işlmelerin yapılması için somut delillerin derhal toparlanarak müşterimize sevkine ve bu konuda elimizden gelen tüm çalışmaları sıkı bir şekilde takip ederek başarılı bir şekilde neticelendirmekteyiz.Ayrıca; Eş takibi hizmeti sonucunda Müşterilerimiz ile yaptığımız sözleşme kapsamında elde ettiğimiz tüm bilgiler ayrıntılı olarak sözleşme hükümleri gereği elde edilen veriler dosya halinde takibi yaptıran eşe teslim edilecektir.

İLGİLİ YARGITAY KARARI

Eşler evlilikleri süresince birbirlerine sadık kalmaları yasal zorunluluktur…
    "Anayasaya göre herkes özel hayatına ve Aile hayatına saygı gösterilmesini isteme hakkına sahiptir. Özel hayatın ve aile hayatının gizliliğine dokunulamaz. (Anayasa: Madde:20/1) Ancak evlilik birliğinde eşlerin evliliğin devamı süresince birbirlerine sadık kalmaları da yasal bir zorunluluktur.” (Y.2.H.D Aldatmanın Başlıca Sebebleri Başlıca aldatma sebebi yüksek sadakatsızlıktır.

Erkekler Niye Aldatır?

-Evlilik ilişkilerinin hayal ettikleri gibi gitmemesi
    -Evlilik ilişkilerinin monoton algılama sonucunda yenilik arama ihtiyacı,
    -Egolarını tatmin etme,
    -İçinde bulundukları sosyal ortamlarda, ciddi ilişki istemeyen kadınların varlığı,
    -Hissedecekleri anlık tatmin duygusuna yenilme,
    -İntikam duygusu sebebiyle,
    -Evlilik içerisinde cinsel tatminsizlik yaşanmasından dolayı,
    -Problemli giden bir evlilik sonucunda eşlerini aldatabilirler.

SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK

http://www.dedektifsherlock.com/es_takibi.html
    Kadınlar Neden Aldatır?

-Kendine güvenlerini artırma isteği,
    -Duygusal olarak ihmal edildiklerini düşünme,
    -Heyecan arayışı,
    -Romantizm ihtiyaçlarını karşılama isteği,
    -Eşlerinden ya da partnerlerinden daha zengin ve daha üst bir statü sahibi biriyle birlikte olma arzusu,
    -Cinsel tatminsizlik,
    -Hiç bitmeyen ev işlerinin ve sorumluluklarının yükünden kurtulma isteği ile kadınlar eşlerini aldatabilirler
    Daha detaylı bilgi almak için bize buradan ulaşabilirsiniz.
    Yada 0531 656 30 46 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
    http://www.dedektifsherlock.com/es_takibi.html
     Aldatılıyomuyum Sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Buona Fortuna

Arkadaşlar kız arkadaşımla 7 aydır çıkıyoruz, 6 ay içersinde çok tartışmalar yaşamamıza rağmen evlilik istediğimi z için ve çok sevdiğimiz için ayrılamadık. tartışmalar gerek onun inatçılığından gerekse benim sinirimden dolayı veya da başkaları yüzünden çıktı. benim için belki başka hiçbir kızın yapamayacağı hediyeler aldı bana el emeğiyle yaptı daha doğrusu. çok seviyo sevgisinden şüphem yok aslında. hani bir kaç gündür rayına ilişki tam oturmuştu gülüyoduk eğleniyoduk ama son anlarda davranışlarında gariplikler sezdim. eskisi kadar sevgi sözcüğü kullanmıyo , eskisi gibi sarılmıyo hatta ben ona sarılmadıkça o sarılmıyo halbuki beni gördüğünde koşup gelir kemiklerimi kırana kadar sarılırdı. mesajlarda aşırı saçmalamaya başladı. ufacık şeyleri çok büyütr hale geldi bu kızların ay başı durumu mu ne varmış ondan olduğunu söylüyo üstüme gelme sakinleşince sana dönerim felan diyo ama ne bileyim işte artık burdan çıkartın bir şeyler.

Bi kac gune ayrılık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldatılmalar verilerden çok hisse dayalıdır. Hissediyorsan vardır bir şeyler.
  • Tmm regl oldu diyelim. Ee bu her ay olmuyor mu? Bak bu zamana kadar kac ay gecmis illa ki bu tarz durumlarla mutlaka karsilasman gerekirdi. Seninde su anda olan durum pek dikkatini cekmezdi. Olagandisi gelmezdi sana.. senin anlattiklarindan yoka cikarak tam aldatmanin oldugunu dusunmuyorum. Oglanin biri buna ilgi gosteriyor olabilir. Belkide artik eskisi gibi istemiyordur iliskiyi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.