Şimdi Ara

ALDATMA BEDENSELMİ OLUR DUYGUSALMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erkekte aldatma duygusal olarak değilde bedensel olarak olunca aldatma sayılmaz bence arkadaşlar sizde fikirlerinizi yazarmısınız

• Aklın onaylarsa , ruhun isterse , bedenin hazırsa , gerçek sevişmeye başlayalım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 4 Eylül 2008; 23:16:43 >
  • Aynı şeyi sevgilin için kabulleniyorsan sorun yokEmpati yap..
  • Her gördüğümüzü düzelim ondan sonra sevgilimizle de normal takılalım diyorsun yani.
  • çatır çatır bedensel olur
  • arkadaşlar şunu belirtmekte fayda görüyorum erkek tarafında bedensel olabilir empati kurmaya gerek yok kadın yapamaz buunu etik değil çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalite34

arkadaşlar şunu belirtmekte fayda görüyorum erkek tarafında bedensel olabilir empati kurmaya gerek yok kadın yapamaz buunu etik değil çünkü

alla alla kadın neden yapamaz? sonuçta sende kadınla aldatıyosun. birlikte zaman geçirdiğin kadında bir erkeği aldatmış oluyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bir kadın neden evlenir
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle DUYGUSAL
  • çok katı fikirleriniz var...
    evet kadınlar aldatmaz sizin için.. çünkü siz onun aldattığını genelde bilmezsiniz :)
  • quote:

arkadaşlar şunu belirtmekte fayda görüyorum erkek tarafında bedensel olabilir empati kurmaya gerek yok kadın yapamaz buunu etik değil çünkü

kadının yapması etik degilse sen kız arkadaşını erkekle mi aldatacaksın?
  • duygusalmış fizikiymiş.. aldatmak aldatmaktır. kadını erkeği olmaz bu işin... aldatarak kendinizi küçük düşürmeyin...sevgi kolay bulunmuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

quote:

Orjinalden alıntı: kalite34

alla alla kadın neden yapamaz? sonuçta sende kadınla aldatıyosun. birlikte zaman geçirdiğin kadında bir erkeği aldatmış oluyo.

arthur schopenhauer'e göre kadınlar hayatta sınırlı sayıda üreme faaliyetinde bulunurken erkekler sınırsız sayıda üreme yeteneğine sahiptir.yani erkek sürekli yeni eş ararken kadın eşine sadıktır doğanın kanununa göre..

bu da kadının aldatmasını erkeğin aldatmasına göre biraz daha kabul edilemez kılıyor..
    demiş filozof ben pek katılmıyorum gerçi..

• Her iki yönlü de olabilir. Sonuç itibari ile aldatmak, aldatmaktır. Şekil çok da önemli değildir...
  • BEDENSEL
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

quote:

hadi bakalım buna cevap ver genç

• ruhun olmadan nasıl yapcaksın bu işi..
    ör. uyurken hiç bedenin ilişkiye girdimi
  • şöyle söyliyim erkeğin doğasında vardır bu ama kadın sadıktır tabiatın kuralı bu
  • duygusal ve bedensel

Aldattıgım için biliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.