Şimdi Ara

aldıgım harçlıkla yatırım yapıcam fikirlerıniz?(: SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sx1sx1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftada 90 tl harçlık alıyorum bunun 55 tl si ile altın alsam her hafta, hem aylar sonra ıyı nakıtım olur hemde yukselen altın fiyatlarıyla kar ederim. Ne diyorsunuz? (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedek general -- 14 Mart 2010; 18:54:48 >

• Saçmalama altın düşecek şimdi $ alma zamanı bütün harçlığın ile dolar al 2 ay sonra o dolarları yakıp ısınırsın benden tavsiye.
  • aga diyelim haftada 90 tl alıyosun diyosunki 55 ini altına yatırcam sence ne kadar kar edicen 1-2 lira anca dolar desen yükseliyomu düşüyomu euro dada aynısı geçerli. Yardım alabileceğin bir kişi de yok iyi düşünmüşün

Ben bi kere dolara para yatırıyım dedim de :D
  • yaw olum yürü git ya git beynini güncelle 5 ay öncesinde kalmışsın altın yükseldiği falan yok düşüşte
  • herkesin gorusu benim için onemli yani cunku burası oyle bi forum kı uyelerin kimi zaman aşk adamı kimi zaman bilim adamı kimi zaman ekonomist kesiliyolarlar ve iyide konusuyorlar(:
  • haftada 90 lira alanın pek de yatırım yapmaya ihtiyacı yok gibi görünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedek general

herkesin gorusu benim için onemli yani cunku burası oyle bi forum kı uyelerin kimi zaman aşk adamı kimi zaman bilim adamı kimi zaman ekonomist kesiliyolarlar ve iyide konusuyorlar(:

bak yedek general , seni az çok biliyoruz zaten , haftada 90 TL harçlık alıyosun tamam hadi ona da bir şey demiyoruz da , altın alsan , dolar alsan , 2-3 ayda anca kaç para kâr edebilirsin? 2-3 TL mi , 5 mi 10 mu? Git iddaa yap daha iyi

quote:

Orijinalden alıntı: fragNstein

haftada 90 lira alanın pek de yatırım yapmaya ihtiyacı yok gibi görünüyor

doğru söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-815DA1408 -- 9 Mart 2010; 21:33:24 >

• Bankada faize yatır.Faizini sakın yeme faiziylen bankanın aylık ücretini ödersin.Sonra altın biraz daha düşsün yarısını çek altına yatır(unutma ki altın her zaman yükselir düşse bile eninde sonunda yükselir ben 20 Tl ye çeyreklik aldığımı bilirim.Çokta değil bundan 5-6 sene önce.Kalan yarısı yine bankada dursun elleme.İleride arsa falan alırsın 20 bin e sonra onu satarsın 3-4 ay sonra 50-60 bin e sonra böyle kasa kasa 100 bin eder sonra ev alırsın 5 ay sonra o evin fiyatı 120 bin e çıkar sonra satar daha güzel bir yerden alırsın işler büyüyünce 2 ev alır 2 sini satar böylece trilyoner olursun.
  • o iddaada bir kere tutturdum sadece o da 2 ye 6 lira 95 kuruş kazanmıstım:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedek general
    o iddaada bir kere tutturdum sadece o da 2 ye 6 lira 95 kuruş kazanmıstım:D:D

• lan ben 20 lira alıyorum parasızlığın gözü kör olsun
  • Ben haftada 400 alıyorum anca yetiyor.
  • 90 lira içinde yemek ve yol'u çıkarınca kaç para kalıyor?

onu hesapla altın filan boş işler biraz tutumlu ol fena paran birikir.
  • Şeker bankasımı kurucan len
  • 90 mı? Oha be.. Ben günlük yol hariç 5 TL alıyorum sabah düzenli kahvaltı ayağına domates + peynir, salatalık cart curt yiyorum, o 5 tl yi biriktirmeye çalışıyorum. 90 iyimiş, baban evlatlık falan düşünürse PM at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 9 Mart 2010; 21:58:28 >
  • inan amacım onu belirtmek değildi(:
  • Ben haftalık 50 lira verin dedim evde kıyamet koptu
  • ben üniverste öğrencisiyim baba ayda 350 yolluyo yani senin kadar para alamıyom ki sen en fazla lise öğrencsisin.vay dünya vay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen.(WFI).dary -- 9 Mart 2010; 23:10:05 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.