Şimdi Ara

Aldığım PSN Hesabı Uçtu! (Konuyu çözüme kavuşturduk ve Parayı Gönderdi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
9.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    işini bilirsen hiçte yaş değil.

50 kez el değiştirmiş hesabı almayacaksın.
    Mümkünse kardeşlik için hesabı ben açarım oynar satarım. Ya da rütbeli daha önce forumda gördüğüm biriyse onla yaparım

100+ den fazla oyunda 2015 den beri forumdan kardeşlik yapıyorum. 1 kere sorun yaşamadım. Dikkat edersen sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt

Bu işin bence püf noktasıda, 10 lira 20 lira ucuz diye rütbesi düşük olan veya yeni üye ya da 2. Elde referansı olmayan adamdan hesap mesap almayacan. Bende çok dolandırıldım hepsinin ortak noktası buydu. Ucuz diye atladık 50 100 200 300 lira para gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşlik mevzularında, mümkün mertebe eski üyelerden almaya özen gösterin derim. Yenilerden iyiler yok mu? var ama kurunun yanında yaşta yanacak maalesef. Zamanında bende bir çok üyelikler aldım, zamanla şifreleri değişti.

Playstation cafe işlettiğim için üstüne düşmedim çok. Banlayıp geçebilirdim de bu kişileri. Ama yöneticilik vasfımı kişisel sorunlarım için kullanmadım asla..

• blok listesine 1 kişi daha eklendi Aldığım PSN Hesabı Uçtu! (Konuyu çözüme kavuşturduk ve Parayı Gönderdi) 

• eyvAllah ne demek.

• Realsatoshi R kullanıcısına yanıt

Sen hiç adliyeye gittin mi?

Bu mevzular savcılık bir mevzu bile değil boş boş göz dağı veriyorsun.

Savcı takipsizlik, yetkisizlik verecek sen de gidip ardından bir dünya para verip dava mı açacaksın?

Adama ne idüğü belirsiz hesap sattım, adam da hesabın kontrolünü kaybetti beni suçladı.

İfade verse ne olur? savcı çağıracak güzel güzel paşalar gibi durumu anlatacak, adam haklı zaten.

Ekliyim resimde neyin ne olduğu belli değil, zaten kimden aldığın kimden sattığın onu ilgilendirir mi?

Hesabı senden aldı garantisi sensin. Emin olmadığın hesabı satmayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 24 Ekim 2021; 14:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Sen hiç adliyeye gittin mi?

Bu mevzular savcılık bir mevzu bile değil boş boş göz dağı veriyorsun.

Savcı takipsizlik, yetkisizlik verecek sen de gidip ardından bir dünya para verip dava mı açacaksın?

Adama ne idüğü belirsiz hesap sattım, adam da hesabın kontrolünü kaybetti beni suçladı.

İfade verse ne olur? savcı çağıracak güzel güzel paşalar gibi durumu anlatacak, adam haklı zaten.

Ekliyim resimde neyin ne olduğu belli değil, zaten kimden aldığın kimden sattığın onu ilgilendirir mi?

Hesabı senden aldı garantisi sensin. Emin olmadığın hesabı satmayacaksın.

Bu o konu değil ya arkadaşla konuştuk özelden özür diledi halledildi mevzu silmeyi unutmuşum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Rindaman kullanıcısına yanıt

hesabı ondan almadım , whatsapp grubunda bu arkadaşa satıldığı belirtildi, gruba eklendi fakat sonra terk etti grubu. Ben de kendisine yazdım böyle böyle şifre değişmiş bana satın aldığı ve sattığı kişileri attı da, açıkçası ben de sonra peşine düşmedim uğraşmak istemedim ne olduysa oldu dedim. Günler sonra konuda kendisinin ismini gördüm ve hiç referansı olmadığı için direkt onu suçladım. Sonra kendisinden özelden özür diledim nihayetinde %100 emin değilim sonuçta kanıt yok ama her iki olayda da ismi vardı heralde tesadüf değildir diyerek yorum yaptım ki değilmiş. Ama bu saatten sonra kendisiyle işim olmaz dediğim gibi referansı bile yok. Adam kafasına göre hesap şifresi değiştiriyor. Madem çok dürüst bir insan tek tek referans çıkartsın bir zahmet , ben yıllardır enayi miyim üşenmeden ne sattıysam referans çıkardım, motor ceketi bile sattım forum dışına onu bile girsen görürsün dükkanımda. Yasal işlem falan diye bir de rüzgar yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inkjecta -- 30 Ekim 2021; 19:39:49 >

• Herkez birbirini düdükliyor çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 24 Ekim 2021; 20:39:14 >
  • Alıntı

metni:

"Tebrikler, bu kisinin forumda dolandirdigi 1003. kisi oldunuz.
    Bu kadar cok hesap acarken sms dogrulamasi icin kullanacagi cep no larini nasil buluyor hayret ediyorum.
    Onu da gectim bunca dolandirilan kisi oldu bu kisin tarafindan bu forumda, hic mi kimse bu kisiye ceza aldiracak, caydiracak bisey yapamadi."

Haklisiniz bunu yazmak icin gelmistim, ana konusu bile vardi hatta bunun. Ceza aldiracak diye birsey yok yoneticiler ceza vermeli ip ban atmali. Yahu biz mi soyleyecegiz bunu. Demek yoneticilerle cikar iliskisi var bu bu demek. Yoksa cikip aciklasinlar.

Bu arada mesaj sahibi beni bloklamissiniz nedeni umurumda degil ben de sizi blokladim, bu da cevapladigim son mesajiniz. Demek ki yazdigim birsey batmis. Fark ettigim iyi oldu ben de sizin mesajlarinizi okumak zorunda kalmayacagim bu vesileyle.

Ek olarak UYARImızı da yapalım, bu ülkede ikinci el (elektronik zaten alınmaz) birsey alacaksaniz gidip görüp kontrol edip daha sonra parasini elden vermek suretiyle alin. Akli olan ikinci el alisverisi boyle yapar. Ortalik dolandirici kayniyor. İl disi/kargoyla/havaleyle kesinlikle ugrasilmaz parayi verdiginizle kalirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 31 Mayıs 2022; 15:24:49 >

• Haklısınız malesef çoğu kişi şikayetle uğraşmıyor. Benim de teknoloji alışverişinde sizinki gibi bir olay başıma geldi. Adam kimlik attı fatura attı iban attı hepsinin ismi aynıydı güvendim parayı attım mal gelmedi direk emniyete gittim şikayetçi oldum. 3 sene sonra Ben bu olayı unutmuşken ağır ceza mahkesinden eve mahkeme kağıdı geldi. 250 kişilik dava 7/10 u müşteki gerisi sanık. Şuan devam ediyor. Adelet yavaş da olsa tecelli eder. Aman üç kuruş için uğraşmayım diye diye bu işler iyice çoğaldı.

• Osiris34 kullanıcısına yanıt

ip ban mac ban her türlüsü atılmalı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.