2 3 gündür forumu meşgul eden çalınan psn demon souls hesabıyla ilgili realsatoshi ile konuştum olayı çözdük. Realsatoshi forumdan demons souls oyununu alıyor. Oyunu aldığı kişinin daha önce çok vukuatı olan Ercüment çakan olduğunu öğreniyor. Hemen şifreyi maili değiştiriyor. Hesabı güvenliğe alıyor. Kendisi hesabın ilk sahibinin hesabı tekrar alabileceğini bilmiyormuş. Daha sonra hesabı blondieee satıyor blondieee de bana satıyor. Ben de aldıktan az bir zaman sonra hesap patlıyor. Geriye doğru giderek ilk sahibini bulmaya çalışıyorum. En son realsatoshiye ulaşıyorum. o bana ercümentten aldığını söylüyor dekont atıyor. dekonttaki tarihten 15 gün sonra aynı oyunun alınık ilanını görüyorum. kendisine soruyorum yanlışın olmasın ilanınız daha yeni eylül ayındaki dekontlara bakın isterseniz diye. O da dekonttaki tarihte aldığını söylüyor. Bende bu olayı ayrıntısıyla foruma yazıyorum oradan bir arkadaş bu tarih olayıyla ilgili realsatoshi ile konuşuyor. Realsatoshide ona ercüment tarafından dolandırıldığımı düşündüm ondan ilan açtım diyor. Bu arkadaş konuşmadan bahsedince bende kendisine whatsapptan bana olayı anlatmasını istiyorum. O an cevap vermeyince bende foruma yazıyorum.Gelsin tezatlığı kendisini açıklasın diye. Ben yazdıktan sonra realsatoshi bana ulaşıyor ve olayı anlatıyor. Şüpheli hesabı satmanın hata olduğunu hesabın tüm bilgilerini değiştirdikten sonra sıkıntı çıkmayacağını düşünerek satışı yaptım diyor. yine de hata olduğunu düşünerek benim ve sec hakkın sahibinin zararını karşılıyor. Sonuç olarak evet yeni üyelerden oyun alım satımı yapmamak lazım, evet referans arayalım ama yine diyorum en temiz çözüm her ilana İlk sahibini eklemek bunu bildikten sonra kime satarsan sat her türlü kurtarırsın ve bu tür ilanlara kötü niyetliler gelmez. Forumdan demon souls alırsanız müşteri hizmetlerini arayıp hesabın oyun içi idsi "demonssoulss89" mu diye sorun oyun içi id değişse de MH bulabiliyor. Benim dediğim id ise çalınan hesaptır uzak durun sizde paranızdan olmayın. Realsatoshi ile aramızda geçen konuşma. kendisi de şüpheli hesabı satmanın hata olduğunu söyledi. Daha önceden sec sahibi arkadaşın zararını karşılamıştı. Biraz öncede benim parayı gönderdi. Umarım bundan sonra kimse böyle şeyler yaşamaz ve kimse şüpheli aldığı hesabı başkasına satmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haybroo -- 24 Ekim 2021; 12:46:11 > |
Aldığım PSN Hesabı Uçtu! (Konuyu çözüme kavuşturduk ve Parayı Gönderdi)
-
-
Geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 24 Ekim 2021; 23:11:23 > -
Ne demek hocam bir kişiye bile yardımcı olduysam ne mutlu bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu hesap olayı başından beri yaş. Geçmiş olsun
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRUPROX -- 24 Ekim 2021; 13:41:51 >
Tebrikler, bu kisinin forumda dolandirdigi 1003. kisi oldunuz.
Bu kadar cok hesap acarken sms dogrulamasi icin kullanacagi cep no larini nasil buluyor hayret ediyorum.
Onu da gectim bunca dolandirilan kisi oldu bu kisin tarafindan bu forumda, hic mi kimse bu kisiye ceza aldiracak, caydiracak bisey yapamadi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 22 Ekim 2021; 22:36:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam.
bende bir çok hesap ve malzeme sattım ama hepsi arkadaşım şuan. Satıcı var satıcı var ama siz ölücülük yapıp tuzaklara düşünce yapacak çok bir seçenek kalmıyor. Konu sahibini kast etmiyorum. Örneğin piaysası 5000 lik ürüne adam 3000 verim diyor sahtekarsa olur diyor ) ulan bir akıllı sensin değil mi o fiyata başka satan yokken sen ucuza buldun aldın.
-
şu hesap işi çok saçma geliyor arkadaşının hesabı olursa alırsın oynarsın ama onun dışında satın alırsan nasıl güveneceksin geri alır birde hesabın orjinal sahibi belli bile değil
-
Haklısınız bundan sonra daha önce sıkıntısız kardeşlik yaptığım arkadaşlarla yada forumda çok aktif olan arkadaşlarla kardeşlik yapacağım.
-
Eskilerle beraber kurun. Hesabı kendiniz alın. Mail adresini açan ve kredi kartı ile ödeme yapan olacağından(tabi SSleri kenara koymak lazım) her türlü hesap geri alınıyor.
Sony M.H. Kredi kartının son 4 hanesini, İsim ve alınan cihazın seri nosunu soruyor. Çalan çaldığıyla kalıyor. Şimdiye kadar kaç senedir kardeşlikten alırım, hiç hesabım çalınmadı.
Bir de PS bölümünde yazıları olanlara bakıyorum. Cihazla ilgisi yoksa ve yeni üyelikse, soru işareti çıkıyor.
-
Bu yazıdan anladım donanim haber de hırsızlığa yardımcı olan admin var doğru mu doğruysa çok vahim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dublex06 -- 23 Ekim 2021; 0:38:5 >
Gece gece bir bakim dedim kim kimi dolandirmis kim hirsiz satoshi kim gecen gün farkli bir nick yaziyordun sanki playstation 5 bölümüne
-
Ben bu konuyu açıp çok uzatmak istemedim alım satım sayfasına tüm yaşadıklarımı anlattım altına da bu kişi bu tezatlıklara cevap verene kadar dikkat edin alışveriş yapmayın dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haybroo -- 24 Ekim 2021; 13:4:55 > -
Hocam varsa yazdığım başka nick söylerseniz sevinirim. ben düne kadar mail adresi verip bu hesabın ilk açanı bana ulaşsın diyerek hesabı kurtarmaya çalışıyordum. bugün ise bir başkasının canı yanmasın diye yazıyorum.
-
Arkadaşım şimdi şöyle bir olay var. Alım ve satım kısmında, alışveriş dışında olan mesajları siliyorlar. Geçen gün ben uyarı bazında bir post attım. Hani boşuna buraya yazmayın, fiyatlara dikkat edin vs.. diye ve silip 4 gün ceza verdiler. İşin bu kısmı normal. Yönetimden kimse sahtekarları desteklemez. akpli var, savunan var ama sahtekar olmaz.
Bu hesap olayı başından beri yaş. Geçmiş olsun |
Tebrikler, bu kisinin forumda dolandirdigi 1003. kisi oldunuz.
Bu kadar cok hesap acarken sms dogrulamasi icin kullanacagi cep no larini nasil buluyor hayret ediyorum. Onu da gectim bunca dolandirilan kisi oldu bu kisin tarafindan bu forumda, hic mi kimse bu kisiye ceza aldiracak, caydiracak bisey yapamadi. |
Geçmiş olsun |
bende bir çok hesap ve malzeme sattım ama hepsi arkadaşım şuan. Satıcı var satıcı var ama siz ölücülük yapıp tuzaklara düşünce yapacak çok bir seçenek kalmıyor. Konu sahibini kast etmiyorum. Örneğin piaysası 5000 lik ürüne adam 3000 verim diyor sahtekarsa olur diyor ) ulan bir akıllı sensin değil mi o fiyata başka satan yokken sen ucuza buldun aldın. |
Playstation kardeşlik sisteminde, 2 adımda doğrulamayı kaldırmak için telefonuna kod gelmiyor. Hayatımda bundan daha saçma bir güvenlik olayı görmedim. Birine oyunun hakkını satıyorsun, adam kafasına göre girip telefon doğrulamasını kaldırabiliyor. Biz o 2 adımda doğrulamayı boşuna koymuş oluyoruz. |
adamın üslubu falan çok yanlış birde tehdit eder gibi diyor hem suçlu hem güçlü siz alttan almışsınız ama bu konu burda büyümeden yardımcı olmaması zaten kişilik gösteriyor |
Benzer içerikler
- sackboy 2 kişilik nasıl oynanır ps5
- ps5 ssd önerisi
- ps5 ısınıp kapanıyor
- ps4 iki kişilik oyunlar
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- fs 25 mobile ne zaman çıkacak
- playstation 5 pro ne zaman çıkacak
- plesteyşın 6
- direksiyon seti
- grand theft auto vi çıkış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X