Haklısınız hocam uyarınız için teşekkürler. Sabah mesajlar silinince dolandırıcılık yazıp sayfada arattım bir sürü mesaj gördüm bizimki niye silinmiş diye işkillendim doğal olarak. Ama şimdi baktım demek ki bugün genel temizlik yapmışlar. tüm bu beni dolandırdı telefon numarası bu gibi olan mesajları silmişler. sadece bize kast olduğu görüşümü geri çekiyorum kusura bakmayın. Kişisel görüşüme gelince bu dolandırma işi ilan sayfasında oluyor eğer bir kişi bile fazladan okuyacaksa ilan sayfasından silinmemeli. Tamam ben kanıtıyla attım uzun diyip silebilirler ama kısa yazanlara da izin vermeliler herkes burayı okumayabilir. |
Aldığım PSN Hesabı Uçtu! (Konuyu çözüme kavuşturduk ve Parayı Gönderdi) (2. sayfa)
-
-
Estafurullah, yanlışınız yok tabiki.
Aslında 1-2 ufak tüyo var. Onları yapınca sorun olmuyor. Yukarıda da yazmıştım. WhatsApp grubu olan, sıfır üyelikle sıfıra yakın mesajdan uzak durmak lazım. Arada başımıza geliyor tabiki böyle şeyler.
-
Evet haklısın arkadaşım. Satayım da kime olursa satayım diyorlar sanırım. Sıfır üyeye satmamak lazım ya da en iyi ihtimalle SEC satmalı.
-
Bu işin tek çözümü ilana hesabı açanı yazmak yoksa her zaman böyle olaylar yaşanır.
Forum üzerinden oyun alım satım yapan arkadaşlarla ortak bir format belirleyip bu işlere son vermemiz lazım.
Mesela ben bundan sonra açtığım hesapları satarken whatsapp grubundan çıkmayacağım.
-
Ucuz da olsa başkasının açtığı hesabı aldığım çok nadir olur. Kendimi bilir, kendime güvenirim. Size de tavsiyem ya kendiniz alın ya da çok eski üyelikli, bol referanslı(özellikle fiziksel ürün satanlar) ve referanslarında çer çöp 2 liralık kupon değil, donanım vs. satmış olanlarla kardeşliğe girin. Kardeşlik konusuna 250 mesaj ve forumda min 2 sene üyelik olma şartı getirilmeli. Yeni ve suçsuz arkadaşları tenzih ederim ama işin cılkı çıktı.
Geçmiş olsun.
-
isim bile falso ya ercüment çakan
-
Playstation kardeşlik sisteminde, 2 adımda doğrulamayı kaldırmak için telefonuna kod gelmiyor. Hayatımda bundan daha saçma bir güvenlik olayı görmedim. Birine oyunun hakkını satıyorsun, adam kafasına göre girip telefon doğrulamasını kaldırabiliyor. Biz o 2 adımda doğrulamayı boşuna koymuş oluyoruz.
-
İnsanlar üç kuruş için nasıl bu kadar adileşebiliyorlar? Bir tane oyundan bir kişiyi dolandırdın da ne oldu, zengin mi oldun, ihya mı oldun? Değdi mi? İlla ki dolandırılan kişi ipliğini pazara çıkaracak.
Başından beri şu hesap alma satma işlerine sıcak bakamadım. Kutulu oyun alış-satışı daha güvenli tabi elden teslim olduğu sürece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konu ile alakasız gereksiz mesaj silimi yapılıyor. hırsızlığa yardımcı olmakla alakası yok.
ayrıca bu şekilde konu açılması ve konu sahibinin imzasına eklemesi çok faydalı olur.
-
Haklısınız techvet arkadaşımızın uyarısından sonra baktım dün bizimkilerden başlayarak genel bir silme işlemi yapmışlar ilk mesajımda bu düzeltmeyi yaptım.
Öneriniz için de teşekkürler.
Realsatoshi biraz önce bana yazdı. kendisi de şüpheli hesabı satmanın hata olduğunu söyledi. Daha önceden sec sahibi arkadaşın zararını karşılamıştı. Biraz öncede benim parayı gönderdi. Yorumsuz paylaşıyorum.
Umarım bundan sonra kimse böyle şeyler yaşamaz ve kimse şüpheli aldığı hesabı başkasına satmaz.
-
adamın üslubu falan çok yanlış birde tehdit eder gibi diyor hem suçlu hem güçlü siz alttan almışsınız ama bu konu burda büyümeden yardımcı olmaması zaten kişilik gösteriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 23 Ekim 2021; 16:12:19 > -
Hocam artık uzatmak istemedim tek başıma uğraşıyorum sec hakkın sahibi de parasını aldı uğraşmadan. Bende zararımı gidereyim konu kapansın istedim.
Konu açmasaydın zaten kimsenin, kimsenin zararını karşılayacağı yoktu bence.
-
Geçen günlerde forumda ilk defa satış yaptım. Tecrübem olmadığı için en korktuğum şeylerden biri karşı tarafı mağdur etmekti. Bu yüzden ücreti alış ve kargo sürecinde çok tedirgin olurum. Bu süreçte karşı tarafı tedirgin etmemek için her mesajına döner, gerekirse verdiğim kargoyu kişiye varmış mı diye süreç tamamlanana kadar takip ederim.
Yani demem o ki; bu tipler nasıl insanları göz göre göre dolandırıyor aklım almıyor. Gece kafasını yastığa koyduğunda hiç mi düşünmüyor "Ben ne yaptım lan" diye. Nasıl vicdan yapmıyor, nasıl bu kadar rahatlar anlamak mümkün değil. Geçmiş olsun hocam.
-
Olaya bak müge anlı gelsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla hesap aldım ve sattım ilk defa . Eski üyelerden aldım er onbaşı gibi üyelerden de almadım. Buna dikkat edilse belki bu kandırılma durumu olmaya bilir. Sattığım hesabın sahibiyle de sohbette ettik yardımcı da oldum elimde 3 aylık gamepass vardı onu da hediye ettim 😀 valla ben 10 TL eksik fazla derdinde değilim umarım bu adamlar bana rastlamaz . Yoksa ps5 oyunu alınmıyor anca böyle alabiliyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X