Şimdi Ara

ALDIM SAYILIR 1.4 BROADWAY GTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nakit darlığından fazla açılamadım ve bu ilandaki broadway ile anlaştım.Yarın araca baktırıyorum. 8.000tl ye anlaştık.Aracın 5664 verileri doğruluğunu belirtiyor.Güneş yanığından komple boyalı.
    LÜTFEN YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN.

Sahibinden İlan No
    137039992

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel görünüyor .şimdiden hayırlı uğurlu olsun hocam güzel günlerde kullanın.
  • Teşekkür ederim arkadaşım.

• Çok sağlam araçlar , haziranda 21 sene kullandığımız springi sattık ilk sahibiydik 87000 de sattık hiç sorun çıkarmadı araç ön takım tamiratı bile görmedi okadat sene boyunca hiç bir parçasını değiştirmedik periyodik bakımlar hariç...aşırı sağlam . Sizinkide iyi çıkar umarım ..hayırlı olsun.

• 91 model eski kasa broadway için 8.000 tl fazla. Ne kadar temizde olsa ederi en fazla 6.500. O paraya pazarlıkla 94-95 model orta kasa broadway alınabiliyo. Satarken zarar edeceğinizden emin olabilirsiniz..

• Yerinizde olsam direk 2001 2004 Arası Lada samara bakarım 1500i'lere..

Şu sıralar onlara bileniyorum kampüse git gel :)) 8.000TL rakam ciddi para 91 model araca çok.. Brodway..
  • Arac diri gorunuyor fakat o paraya r19 1.4 alinabilir kanimca... yine de hayirli olsun iyi gunlerde kullanin.

• hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah
    hocam ederi 6500 en sağlam temizi 7000-7500
    içine iyice sindiyse 7500 ver ama 8000 çok be
  • 8 bin tl nasıl ediyor o arac hayret ediyorum 90 model birde fiat pallio alırdınız o paraya yada daha iyi birşey
  • Araç boyalı diyecektim ki yazılmış. Eğer kazalı değilse araç bence broadwayin en kaliteli hali. 11 sene kullandık. 8 bine alırsanız satarken kesinlikle zarar edeceksiniz ancak o paraya Lada Vega dışında daha modelli bir şey alma şansınız pek yok.

İkinci sahibi olduğumuz 64bin kmdeki broadwayi 6500e satmıştık. Şimdi olsa 10bine rahat gidermiş. Boyasız orijinal araç
  • Çok çok fazla fiyat. Bence biraz düşürmeye çalışın.
  • Uzun süre kullanacaksanız alınır ancak yakın zamanda satma düşünceniz varsa zararınız büyük olur, fiyat çok yüksek
  • Ben de arkadaşlara katılıyorum fiyat çok yüksek. Sıkı bir pazarlık lazım 7 bin civarına.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • çok güzel görünüyor.ancak herkesin dediği gibi fiyat pahalı bence de

şu cümlede komik

motor ve benzin aksamının sağlığı açısandan belirli günler benzinle binerim
  • bu araclarin piyasasi cok yuksek satilmasa o fiyatlara cikamaz gideri var demekli 93 modelini 8.5e sattilar

• Araç fotoğraflardaki gibi ise ve motoru, yürüyeni iyiyse 8 bin TL eder.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Resimden baktığım kadarıyla araç bayağı diri duruyor.
  • hocam ne yaptın sen ya biz 2 ay önce 2000 broadwayi sattık 10 bine araba 125,000 de idi hata boya yoktu tabiri caiz ise kız gibi araçtı bence bir daha düşünün 8000 o araça çok çok fazla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.