Şimdi Ara

Alertpay'dan Türkiye'ye Para Gönderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Alertpay'dan Türkiye'deki banka hesaplarına para göndermek mümkün mü? İnternette bu konuda farklı bilgilere ve iddialara rastladım. Kimileri göndermenin hiç mümkün olmadığını, kimileri ise gönderildiğini fakat oldukça masraflı olduğunu söylemiş. Rastladığım eski tarihli bazı forum başlıkları eskiden gönderilmiyordu artık gönderiliyor, bazıları ise eskiden gönderiliyordu artık gönderilmiyor falan yazıyor. Bu konudaki en güncel durum nedir? Alertpay'dan Türkiye'deki bankalara para gönderilir mi ve ortalama masrafı ne kadardır? Gönderilen bankaya göre masrafın artması ya da azalması söz konusu mudur? Bilen arkadaşlar aydınlatabilirse çok memnun olacağım, teşekkürler..

• Arkadaşlar kimse bilmiyor mu? Alertpay üyesi olan ve Alertpay hesabından Türkiye'ye para transferi yapan hiç kimse olmadı mı bu forumda?..
  • Paypal daha popüler ve kullanımı kolay olduğu için herkesin tercihi.Alertpay'a üye olmuştum ama bana çok karmaşık geldiği için uğraşmadım.
  • comm yanıtın ve önerin için çok teşekkür ederim, Paypal hesabım da var ama bana Alertpay'dan Türkiye'ye para göndermeyle ilgili bilgi lazım. Çünkü yüklüce bir ödeme alacağım ve site Alertpay ile çalışıyor. Bilen arkadaşlar lütfen bi yardım ediverin bana..
  • Aşağıdaki siteyi google ile buldum belki işini görür Böyle bir şey yazıyor

Hesapta biriken para için, AlertPay sadece ABD ve Kanada'da bulunan hesaplara transfer gerçekleştirmektedir. Diğer ülkelere sadece çek göndermektedir. Talebiniz doğrultusunda birikiminizi e-gold hesabınıza aktarabilir ya da kredi kartınıza nakit olarak çekebilirsiniz.

http://alertpay.blogcu.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 13 Haziran 2011; 17:05:58 >
  • comm çok teşekkür ederim link için fakat ben buna benzer yüzlerce yazı buldum ve hepsi farklı şeyler söylüyor. Ayrıca asıl mesajımda da belirttiğim gibi; verdiğin linkteki yazı da benim ulaştığım birçok yazı güncel değil, taa 2008 yıılına ait. O zamandan bu zamana çok şey değişmiş olabilir. Ben güncel bilgi arıyorum, yani şu anda son durum nedir?.. İnternette neredeyse aradığım her konuda bilgiye ulaşırım, fakat günlerdir uğraşmama, aramama rağmen bu konuda güncel ve kesin bir bilgiye ulaşamadım henüz. Alertpay kullanan ve bu konuda bilgisi, deneyimi olan arkadaşlar, nerdesiniz ???...
  • Yahu arkadaşlar bir allahın kulu yok mu Alertpay kullanan, Alertpay'dan Türkiye'ye para göndermenin mümkün olup olmadığını, ne kadara malolduğunu bilen?.. İnternetin altını üstüne getirdim ama güncel bir bilgi bulamadım, bu konudaki psotlar 2008 ya da 2009 yıllarına air genelde. Bu konuda güncel bilgi verebilecek bir kişi bile yok mu?..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozgur hicbir şekilde buraya çekemeiyorsun diye biliyorum ama alertpay e bir mail at bakalım.
  • Ogameci hiçbir şekilde gönderememe durumu yok sanırım, sadece Paypal'daki gibi yerel para transferi olarak değil uluslararası elektronik para transferi (SWIFT) olarak işlem görüyor ve bunun da 15-20$ maaliyeti olduğu için Paypal'daki para transferine göre biraz daha masraflı oluyor. Ancak parayı sık sık çekmek yerine Alertpay hesabındaki para biriktirilip bir kere de bankaya çekilirse transfer maaliyeti kabul edilebilir bir düzeyde olur.

Eğer bunları biliyorsan burda neden soruyorsun diye sorabilirsin. Ancak bu konuda ulaştığım bilgiler oldukça eski kaynaklardan, yani güncel değil. Konuyla ilgili olarak ulaştığım internet kaynakları ve postlar genellikle 2008-2009'lu yıllara ait. Buna rağmen Türkiye'ye para transferinin mümkün olduğunu söyleyen bu kaynakların aksini söyleyen eski ya da yeni başka bir kaynağa rastlayamadım. Ayrıca Alertpay'a giriş yapılarak "Withdraw" tıklandığında Bank Transfer için "We apologize, but localized bank transfers to Turkey are not supported" yazsa da Bank Wire seçeneği tıklandığında Türkiye'den banka hesap bilgilerinin girilmesini istiyor. Aynı aynı durum Bank Wire seçeneği için de geçerli olsaydı sanırım bizi uyarırdı ya da ülke seçenekleri arasında Türkiye olmazdı diye düşünüyorum.

Tüm bu bilgilere ve düşüncelere rağmen de daha önceden bu konuda deneyimi olan birisinden ya da resmi bir kaynaktan kesin bilgi alana kadar PTC siteleri üzrinden Alertpay hesabıma para aktarmak istemiyorum. Çünkü oldukça ciddi bir mebla aktaracağım ve eğer Türkiye'ye transferi mümkün değilse ya da transfer edildiğinde para kuşa dönüşecekse çok kötü olacak. Alertpay'a ticket açtım sordum, bakalım ne zaman yanıtlayacaklar. Benim açmış olduğum tickete rağmen bu konuda güncel bir bilgisi, deneyimi ya da önerisi olan arkadaşlar varsa paylaşımlarını bekliyorum, teşekkürler..

• İnternet'in altını üstüne getirmeme rağmen güncel ve kesin bir bilgiye ulaşamadım. Aradığım bilgiye ulaşma konusunda pek başarısız biri sayılmam, fakat internet kullanıcısı olduğum günden bugüne, yanıtını aradığım hiçbir soru bu kadar yanıtsız kalmamış, bu kadar bilinmez olmamıştı.. İlginç..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.