Şimdi Ara

ALES e girişle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ALES e girebilmek için, belli dönem okumuş olma şartı var mı? Mesela fakültede en az 4 dönem okumuş olanlar girebilir, gibi bir durum söz konusu mu?
    Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
    Teşekkürler

• fakültede en az 4 dönem okuma şeklinde bir kural hiç duymadım.Fakat alesten alınan puan 2 yıl geçerli diye bir kural duydum.Yani en az 3. sınıfta olman gerkiyor ki alesten aldığın puan bir işe yarasın

Bende üniv 3 teyim.Bu yıl bahar alesine girerek bir başlangıç yapmayı düşünüyorum.Seneye 4te iken 2 kez daha girdik mi heralde 70 civarı alabilirim diye düşünüyorum.Ales için fazla kasma , çünkü zorular zor değil.Zamana yönelik sorular ve deneme alıp çözmen daha akıllıca olur.Kolay gelsin sana
  • Sınav sonucu 3 yıl geçerlidir diyor kılavuz.
  • şu linkten 2008 sonbahar alesi başvuru kılavuzunu indirip bakabilirsin.

http://www.osym.gov.tr/dosyagoster.aspx?DIL=1&BELGEANAH=30814&DOSYAISIM=2008SonbaharALESklvz.pdf

Ben 2007 alesi kılavuzuna baktığımda 2 yıl yazıyordu.Bunda 3 yıl yazıyor.Demekki 3 yıla çıkarılmış.

1.4 Bu sınavın sonuçları yapıldığı tarihten itibaren
    üç yıl süreyle geçerlidir.

Eskisine göre çok daha iyi bence.Bir sefer iyi puan aldığımız zaman 3 sene yatabiliriz

• evet bende 2 yıl geçerliliği var die biliyorum bende girecem bu sene erdener hocam 70 yeter demişsin ama sanırım bölümden bölüme fark ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MYP ile geçiş hakkında soru
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.