Şimdi Ara

Alfa 156 ? ( alındı SS'ler ve inceleme içeride ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
8.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alfa cılardan güzel msjlar almak harika :) pazar günü fotoları çekip koyacağım :) Aracı daha eşime vermedim , benim jetta ile gidip geliyor işe, sanırım bu benim için dezavantaj olacak gibi araca alışıyorum :) Bu arada tşk ederim
  • 1 haftadır 156 bakıyorum daha alamadım.Hayırlı olsun, o paranın alabileceği en iyi arabayı almışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

1 haftadır 156 bakıyorum daha alamadım.Hayırlı olsun, o paranın alabileceği en iyi arabayı almışsınız.

walla biz pazar günü karar verdik ve perşembe günü aldık, araçta iki parçada boya var, millet delirmiş komple boyalı orası burası çalışmayan araçlara acayip fiyatlar çekiyorlar, umarım aradığınızı bulursunuz.
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Konuyu daha yeni gördüm. Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Alfa virüsünü kaptınız :) Keyifli arabadır, parçaları sanıldığı gibi pahalı değildir. Opel'den Vw'den ucuzdur. Bu söylediğimi Alfa Teknik'ten de teyit edebilirsiniz.

Spor koltukların, spor göstergelerin ve en önemlisi 3000 devirden sonraki ses ve performansın keyfini çıkarın
  • hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacox -- 1 Kasım 2013; 13:26:05 >
  • Alfa 147 alacaktım fakat şu varyatör ve ön takım zayıflığı gözümü çok korkuttu tam alacağım günün arefesinde vazgeçtim Chevy'e kaydım pişman değilim ama alfa hep içimde ukte kalacak
  • Gopluumit kullanıcısına yanıt
    Neden bu kadar korkutsun ki varyator? Tamiri 40-50 tl, degisimi triger seti değişirken o da değişiyor. Uçuk rakamlar degil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Sanayi'de bana 400 500 tllerden bahsettiler falan fıstık Ön takımda korkuttu ondan sonra vazgeçmek durumunda kaldım yoksa çok güzel 147 bulmuştum 22.500 e makyajlı kasa sunroof bose 70 binde Siyah Plakada güzeldi
  • Gopluumit kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, kısmet değilmiş. Ben özlüyorum 147'mi.

• kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Evet kısmet olmadıktan sonra yapacak bir şey yok fakat şuan ki arabam çok memnunum :) Bulgaristanda 97 model Gl S.wagon Opel astra kullanıyorum ondan sonra çok iyi geldi araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Aracın, kalitesine, performansına yol tutuşuna diyecek olmaz en iyilerdendir çünkü. Ama ekonomik yönde sıkıntınız olur sadece. Motor öyle zırt pırt uğraştıran bi motor değildir belli başlı birkaç problemler vardır onlarda kökten çözülebilen problemler. Yakıt 10 Litreyi bulmaz bu arada.

Yorumunuz için tşkler sanırım nickten dolayı italyan araçları ile ilgilisiniz. Ben bugün anladım ki türk insanı fazla yeniliği seven kişilerden oluşmuyoruz benimde çok ön yargım vardı araç için ama bugünkü kullanımım sonucunda tüm ön yargılarımı sildi ve internete baktığım fun klupler sayesinde sadece bir araç almadığımı anladım.Alfist grubuna katıldım direkt olarak hafta sonu etkinliğine davet geldi. Bu arada ekonomik yönde sıkıntınız olur derken neyi kast ettiniz ?

Aracınız hayırlı olsun. Türk insanı arabadan hiç anlamıyor evet. Ama buna seviniyorum yoksa alfaları bu fiyatlara alamazdık. VW gibi 2. eli sıfırından pahalı olsa benim de bir alfam olmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: the.professor

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Aracın, kalitesine, performansına yol tutuşuna diyecek olmaz en iyilerdendir çünkü. Ama ekonomik yönde sıkıntınız olur sadece. Motor öyle zırt pırt uğraştıran bi motor değildir belli başlı birkaç problemler vardır onlarda kökten çözülebilen problemler. Yakıt 10 Litreyi bulmaz bu arada.

Yorumunuz için tşkler sanırım nickten dolayı italyan araçları ile ilgilisiniz. Ben bugün anladım ki türk insanı fazla yeniliği seven kişilerden oluşmuyoruz benimde çok ön yargım vardı araç için ama bugünkü kullanımım sonucunda tüm ön yargılarımı sildi ve internete baktığım fun klupler sayesinde sadece bir araç almadığımı anladım.Alfist grubuna katıldım direkt olarak hafta sonu etkinliğine davet geldi. Bu arada ekonomik yönde sıkıntınız olur derken neyi kast ettiniz ?

Aracınız hayırlı olsun. Türk insanı arabadan hiç anlamıyor evet. Ama buna seviniyorum yoksa alfaları bu fiyatlara alamazdık. VW gibi 2. eli sıfırından pahalı olsa benim de bir alfam olmazdı.

+1905

Ben Focus'u alırken istediğim donanım Giu 80 civariydi. Simdi o arabayı 62-63 civarına alabilirim aslında. Ama su makyajı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Alfa 147 alacaktım fakat şu varyatör ve ön takım zayıflığı gözümü çok korkuttu tam alacağım günün arefesinde vazgeçtim Chevy'e kaydım pişman değilim ama alfa hep içimde ukte kalacak

vayator sesi 1 dk içinde kesiliyor pek rahatsız edici bir durum değil bence, artılarının yanında göz ardı edilebilecek bir sorun olarak geldi bana, chevy aracınız ne merak ettim doğrusu.

@the.professor
    çok tşk ederim, hali hazırda bir vw sahibiyim aracı aldığım fiyattan üstüne satabilirim dediğiniz gibi.
    1 dakika mı? 1-2 sn sürüyor :))

• daha yeni olduğum için bana uzun gibi geliyor ama dediğinizde haklısınız kontağı bastıktan sonra 1-2 sn sonra geçiyor. Bence hiiiiç takıntı yaratılacak bir husus değil.
  • quote:

1 haftadır 156 bakıyorum daha alamadım.Hayırlı olsun, o paranın alabileceği en iyi arabayı almışsınız.

Alfa forumundan bir arkadaştan satılık tanıdık bilindik bir Alfa, nakit ihtiyacından satılıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-sorunsuz-sifir-gibi-alfa-156-mk1-kasa-132971822/detay/

Geçmiş olsun, jettaya mecburiyet dışında tekrar dokunmayacaksınız büyük ihtimal
  • Hayırlı olsun, plaka çok iyiymiş
  • Bir kaç fotograf atıp inceleme yapsanız çok yasrarlı olur. Hayırlı olsun bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOMIX

quote:

Alfa forumundan bir arkadaştan satılık tanıdık bilindik bir Alfa, nakit ihtiyacından satılıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-sorunsuz-sifir-gibi-alfa-156-mk1-kasa-132971822/detay/

Teşekkür ederim, mk2 arıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.