Şimdi Ara

Alfa 156 ? ( alındı SS'ler ve inceleme içeride ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
184
Cevap
4
Favori
8.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @brkprlk35 Tşkler hocam, şimdi eski araç c3 dizeldi ondan sonra baya bir fark var hem segment olarak hem sürüş dinamikleri olarak harika bir araç :) Özellikle pug grubunun alt segmentteki araçlarının çok çabuk yıprandığını düşünüyorum. Tamam yakıt olarak harika iş çıkartıyorlar ama emin olunki aradaki fark serviste yada tamirde kapanıyor :)

@gktgknk tşk ederim , tahminimce bir sonraki araç 159 olacak :)
  • Hayırlı olsun,hep aklımın bir köşesinde yatar 147-156;esasında 159'un yeri çok daha ayrıdır ama gereksiz bir harcama olacağı için daha da rahatlamadan kafamdan sildim.Ah birde çok daha canlı-verimli bir motor olsa şu arabalarda tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Çok tşkler hocam, dün otoyolda azcık gaza geldim 160 civarını gördüm çok keyifliydi :) Deneme amaçlı yaptım bu hızı normalde cruse control ile 110 civarı takılırım otobanda , acelem yok yani

Çeşme otobanında Urla donusunden sonra uzun bir düzlük var. Orada 147'yi sağlam sikistirmistim, ibrede 235'i gormuştum. Ama yolda benim lehime az da olsa eğim vardır diye düşünüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiç bir aracımı sıkıştıramıyorum ne bileyim içim el vermiyor :) jetta da bir kere 200 km civarına çıktım onun haricinde 120 yi geçmem :) @kahraman202

159 bizimde hayalimizde bakalım bir gün nasip olur inşallah tşk ederim hocam bu arada @Derin Mavi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.