Şimdi Ara

Alfa 156 ? ( alındı SS'ler ve inceleme içeride ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
4
Favori
8.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Tşkler üstad şu an kendi aracımı bıraktım bununla dolaşıyorum çok hoşuma gitti inesim yok araçtan

Aracınız hayırlı olsun çok güzel görünüyor kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah hocam
  • Hocam valla alt takımı şu an için çok iyi durumda fazla ses duymuyorum bir sıkıntı yok ama elbet izmirin dandirik yollarında bozulacaktır. Dediğinizi dikkate alacağım. Yağ seviyesi şu an için full durumda, usta yağı 3000 km önce değiştirdim demişti, demek ki araçta yağ yağma durumu yok . Zaten 7500 de bir yağ servisine sokmayı planlıyorum o nedenden dolayı ekleme olacağını sanmıyorum.
  • hocam araç 2010 model deseniz çakmazdım o derece diri duruyor hayırlı olsun
  • Çok tşkler hocam iyi bakılmış benden önce :)
  • Böyle bir tasarım yok ama kimse alfa romeonun tasarımına yaklaşamaz.

• Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah... Ilk çıktıgından beri istemişimdir bundan bir tane almayi.
    Birgün...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Aracınız Hayırlı Uğurlu Olsun , İyi Günlerde Keyifli Yolculuklar Yapmanız Dileğiyle.İlerleyen Günlerde Detaylı İnceleme Bekliyoruz.
  • hayırlı olsun, diz mesafesi resimlerden yetersiz gibi göründü bana b sınıfı araç gibi
  • @rcknrll Umarım bir gün sahip olursunuz

@TEKLER tşkler , daha detaylı olarak inceleyeceğim elbet.

@Master_Evil tşkler. Beni pek rahatsız etmedi diz mesafesi, tabi göreceli bir kavram.
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Ben sanki bu arabayı hatırlıyorum bir yerden ama nereden???? Hep mobilden bakmıştım, şimdi bilgisyardan daha net gördüm, içi de dışı gibi diri duruyor. Allah güzel günlerde, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Haftasonu buluşmaya gelmeyi çok isterdim ama sattık 147'yi, yine de bana PM'den buluşma yerini, saatini ve etkinlik programını yazar mısın?
  • Triger alfalarda (zincir hariç) 3 yil veya 60 bin bikginiz olsun. 156 çok keyifli yakışıklı bir o kadar sexy bir aractır kim ne derse desin. Kiymeti son gunlerde yeni yeni biliniyor bu ara talebi fazla.

• Nereden hatırlıyorsunuz hocam ? eski sahibini tanıyormusunuz ? 9 yada 10 kasım ikea otoparkında buluşulacakmış ama kesin değil deniyor. Haber veririm hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 4 Kasım 2013; 21:01:59 >
  • Dostum eski sahibi 3 yere yazmış tirigerin kaç binde değişeceğini, birincisi kitapçık içine , ikincisi kaputun içine , üçüncüsü arka bağajın içine :) 150 binde değişecek tşkler uyarınız için
  • quote:

Nereden hatırlıyorsunuz hocam ? eski sahibini tanıyormusunuz ? 9 yada 10 kasım ikea otoparkında buluşulacakmış ama kesin değil deniyor. Haber veririm hocam

Belki aynı anda bakıma girdik belki de yollarda gördüm. Ben de İzmir'deyim, plaka çok dikkat çekici olduğu için hatırlıyorum..
  • Hocam öncelikle hayırlı olsun , bir alfacı olarak tasarım konusunda tartismam zaten mükemmel bir tasarım var

• @kahraman202 Anladım üstad ayet alfa teknikte yapırıyorsan bakımları 2 ci sanayide orada görmüşündür.

@mvn_ çok tşkler
  • quote:

@kahraman202 Anladım üstad ayet alfa teknikte yapırıyorsan bakımları 2 ci sanayide orada görmüşündür.

@mvn_ çok tşkler

Alfa Teknik, Özkan'ın yeri miydi?

• HOcam walla devamlı "usta" diye çağırdığım için kendisi adını unuttum , evrakların üzerinde yarın bakarım.
  • Alfa Milano diye geçer ama servisin tabelası Alfa Teknik :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.